Taltrastvägen 7

Eskilstuna 6 195 000 kr utgångspris

Till er som alltid har drömt om en tomt nära vattnet – en plats där ni kan skapa ert eget paradis!

Välkommen till en-plansvillan på Taltrastvägen 7 med områdets bästa läge!

Detta hem erbjuder en genomgående fräsch villa med generösa utrymmen. Huset erbjuder ett stort härligt och öppet altandäck från vilket man har en fantastisk utsikt över Borsöknasjön. Endast några meter från tomtgränsen nås du av en mindre strand och en flytbrygga med egen flotte. Tomten kan erbjuda er en livsstil som få andra kan matcha. Detta är en unik möjlighet till ett boende som låter dig komma nära naturen samtidigt som ni har möjlighet att skapa moderna bekvämligheter.

Bostaden erbjuder en rymlig hall med ingång till ett av sovrummen samt badrum och toalett. Ett rymligt kök med rejäla arbetsytor samt en stor matplats som inrymmer både familj och vänner. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med utsikt över vattnet och altandörr som leder ut till altandäck utrustat med markis och beläget bästa söderläge. En perfekt plats att njuta av sommarmånadernas varma dagar. Bostaden har även ytterligare ett sovrum. Vid behov kan vardagsrummet delas in till förmån för ytterligare sovrum. Via köket nås separat tvättstuga med groventré. Den tilltagna tomten erbjuder flertalet uteplatser med utsikt mot vattnet och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar.
Den sjönära tomten erbjuder fantastiska möjligheter till att lätt ta sig ut en sväng på sjön med SUP-brädan eller inta middagen ute på sjön på den egna flotten. På tomten finns en vedeldad bastu, perfekt för den som vill ha mysiga bastukvällar när hösten nalkas. Bastun har en loungedel och altandäck. På tomten finns även en gäststuga, en perfekt sovplats för gäster eller hemmets tonåring. Även den med tillhörande altandäck.
Vidare finns bra parkeringsmöjligheter med carport och en stor grusad plan med utrymme för ev. husbil/husvagn.
Detta är en bostad som verkligen erbjuder det lilla extra för dig som söker ett boende med trivsamma ytor som bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar.

Populära Borsökna är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fler förskolor samt grundskola i Mesta. Här finns goda busskommunikationer för att enkelt nå Eskilstunas centrum. En kort bilväg bort nås E20 mot Stockholm och Västerås. Bostaden ligger i närhet till fina natur- och skogsområden. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Stora Coop och snabbmatsrestauranger finns beläget i området.

Nu finns drömstället i Borsökna som du längtat efter, välkommen med din intresseanmälan!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum

Hall
Varmt välkomna till en trevlig enplansvilla på Taltrastvägen 7 från 2009. När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med vackert ljusflöde från sidoljus. Här finns gott om plats att möblera med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. På väggarna är en stilren grå nyans tillsammans med snyggt golv enhetligt med stora delar av hemmet. Från hallen nås toalett, badrum och sovrum.

Kök
Hemmets kök är väl tilltaget med vackert ljusinsläpp från flertalet fönster i olika riktningar. Här finns gott om skåp och lådor som ger plats för alla era matvaror och köksredskap. Den tilltagna arbetsbänken bjuder in till mycket smakrik matlagning. Mellan över- och underskåp finns kakel på vägg som gör det enkelt att hålla rent. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis och fläkt. Vidare finns diskmaskin samt kyl och frys med heldörrar. Möblera matplatsen med stort matbord och stolar som rymmer vänner och familj på middagsbesök.

Vardagsrum
Intill köket nås vardagsrummet. Här är en generös yta med vackert ljusflöde från stora fönsterpartier och altandörr som blickar ut över vattnet. Möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel efter smak och tycke. Rummet kan med fördel delas av till förmån för ytterligare ett sovrum vid behov. Se alternativ planlösning

Uteplats
Från vardagsrummet tar ni er ut till ett stort altandäck där ni njuter av sommarmånadernas varma dagar. Möblera uteplatsen med bekväma sittmöbler och bord, utmärkt plats att plocka fram grillen och njuta av mysiga grillkvällar med vänner och familj. Härifrån erbjuds en enastående utsikt över Borsöknasjön.

Sovrum 1
Det första sovrummet ger plats att möblera med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel. Från centrerat fönster får ni ett härligt ljusinsläpp. Fondvägg i mörkare ton ger en ombonad känsla till rummet.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum ger utrymme att möblera med säng, sängbord och extern förvaringsmöbel för förvaring av era kläder. Genom generös garderob ges ytterligare förvaringsutrymme.

Tvättstuga
I anslutning till köket nås separat tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter i skåp och garderober. Utrustningen består av tvättmaskin, tvättho och tilltagen arbetsbänk.

Gästtoalett
Det första badrummet har utrustning som handfat, toalettstol och spegel.

Badrum
Hemmets största badrum har plastmatta på väggar och golv i jordnära färger. Utrustningen här består av handfat med kommod, spegelskåp, badkar och vädringsfönster. Ytterligare förvaringsutrymmen finns i skåp.

Stugor
På tomten finns två stugor perfekta att inreda som gästshus eller krypin för familjens tonåring. I ena byggnaden är ljusa ytskikt och stiligt golv i grå ton. Möjlighet att inreda med soffa och mediamöbel eller dubbelsäng och sängbord. Vidbyggt till gästhuset finns stort förråd med plats för åkgräsklippare och trädgårdsredskap.
Den andra byggnaden erbjuder bastu, förrum med furupanel och plats för loungegrupp. Båda byggnaderna har uteplatser med trall som vetter mot vattnet. Utmärkt att njuta av solen i bekväma sittmöbler.

Carport/förråd
På fastighetens framsida finns dubbel carport med asfalterad uppfart och plats för fyra bilar. Vidbyggt finns isolerad förråd med kulvert dragen från huset. Möjlighet finns att inreda förrådet till extra sovrum.

Tomt
Fastighetens härliga tomt sträcker sig över 1900 kvm och erbjuder flertalet uteplatser och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Tomter är belägen i närheten av strandkanten med badbrygga och den egna flotten som kommer att ingå. Möblera flotten med bord och stolar, duka upp och njut av en fin åktur på Borsöknasjön!

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 125 kvm
Biarea 20 kvm
Byggnadsår 2009
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 2+1 glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Frånluft
Renoveringar Dubbel carport med förråd 2009
Målning 2019
Bergvärme 2021

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2024-05-21
Primärenergital 99

Ekonomi

Pris 6 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 621 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 932 000 kr
Värdeår 2009
Summa inteckningar/pantbrev 3 185 000 kr
Driftkostnad 31604 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 4961 kr
 • Försäkring: 4144 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 19335 kr
 • Övrigt: 480 kr

Elförbrukning 6 778 kWh/år
Personer i hushållet 2 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 932 000 kr
 • Småhusmark: 1 689 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1957 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt intill sjön

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Förmån: Officialservitut Badplats Båtplats, 04-GIL-437.1
  Planbestämmelser Detaljplan (2000-06-21)

  Övrigt

  Bredband Fiber

  Video

  Film

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR