Vårt team

Julian

– reg. fastighetsmäklare

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid Kungliga Tekniska högskolan och är sedan min examen 2009 registrerad fastighetsmäklare. Karriären inleddes på Remax, vilket gav erfarenhet samt en stabil grund att stå på. År 2010 startade jag Eskils fastighetsförmedling som jag framgångsrikt drivit sedan dess.

Min målsättning är att samtliga inblandade i varje enskild affär ska bli nöjda med resultatet. Då blir arbetet långsiktigt och kunder väljer att återkomma gång på gång. Detta har sedan starten varit min fasta övertygelse och nu, med några år på nacken, ser jag hur min inställning står sig väl över tid. Genom de nära tusen försäljningar jag genomfört så har jag med åren fått en bred erfarenhet gällande bostadsrätter, villor, tomter och gårdar. Då bostäder över hela spektrat förmedlas, ges möjlighet att hjälpa kunder vid upprepade tillfällen när nya behov gällande boendesituationen uppstår genom livet. Det innebär också att jag har kontinuerlig kontakt med en mängd kunder som söker nytt boende.

Vid flera tillfällen har jag anlitats för större försäljningar. Som ett par exempel kan nämnas nyproducerade radhus, kommersiella fastigheter samt uppdrag åt Eskilstuna kommun.

Det som utmärker mig är, förutom mitt stora personliga engagemang och gedigna kunskap, ett nytänkande och kreativt förhållningssätt. Exempel på bostäder som har stuckit ut lite extra återfinns under rubriken “förmedlade hem”. Flera av dessa bostäder har uppmärksammats i media.

Vill du sälja med en skicklig och välrenommerad mäklare, välkommen att kontakta mig.

Sofia Mynttinen

– reg. fastighetsmäklare

Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper er från uppdragets början tills affären är avslutad.

Att jobbar hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer.

Så fort jag vet Era behov, värderingar och målsättningar, kan jag hjälpa Er till att uppnå önskat resultat.

Jag strävar alltid för att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär.

Ulrika Hedman

– reg. fastighetsmäklare

Jag är redo att hitta den ultimata matchningen för dig, oavsett om du söker det perfekta boendet eller den perfekta köparen. Med åtta års erfarenhet i försäljningsbranschen i Södermanland och Västmanland har jag lokalkännedomen och kunskapen som krävs för att just din affär blir den bästa för alla parter på ett tryggt och enkelt sätt.

Att mina ledord som mäklare är engagemang, noggrannhet och resultat, borgar för att du får den trygga och personliga servicen som krävs för att din affär ska överträffa dina förväntningar.

Eskils Fastighetsförmedling är ett fristående mäklarföretag vilket innebär att vi kan erbjuda större flexibilitet än andra mäklare, samt att vi kan ge det lilla extra tillsammans med dig som samarbetspartner som gör att vår relation blir långvarig. Oavsett om du vill hitta ett nytt hem, sälja din bostad eller få den värderad finns vi här för dig, så tveka inte att kontakta mig med just dina önskemål!

Elizabeth Törnquist

– mäklarassistent / tillträdesansvarig

Jag har en gedigen erfarenhet av banksektorn. Under 27 år arbetade jag på Nordea och dessförinnan var jag anställd på State Bank of India, Goa under 10 års tid. Efter att jag gått i avtalspension valde jag att anta nya utmaningar, sedan 2017 arbetar jag som mäklarassistent på Eskils fastighetsförmedling.

Med lång erfarenhet och stort engagemang har jag förutsättningar för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Målet är att vi på kontoret samt våra samarbetsparters ska finna bästa möjliga förutsättningar för att alltid få nöjda kunder!

Karin Andersson

– administratör

Engagerad och driven administratör med fokus på sociala medier.

Som ett led i att optimera förutsättningarna för bostäder som förmedlas, visas de upp från sin bästa sida genom våra kanaler. Därtill erbjuder vi våra följare inspiration såväl som information. Kombinationen gör att vi når ut till en bred publik, däribland potentiella köpare som letar efter ett nytt hem.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR