Vårt team

Julian Valkov

– reg. fastighetsmäklare

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid Kungliga Tekniska högskolan och är sedan min examen 2009 registrerad fastighetsmäklare. Karriären inleddes på Remax, vilket gav erfarenhet samt en stabil grund att stå på. År 2010 startade jag Eskils fastighetsförmedling som jag framgångsrikt drivit sedan dess.

Min målsättning är att samtliga inblandade i varje enskild affär ska bli nöjda med resultatet. Då blir arbetet långsiktigt och kunder väljer att återkomma gång på gång. Detta har sedan starten varit min fasta övertygelse och nu, med några år på nacken, ser jag hur min inställning står sig väl över tid. Genom de nära tusen försäljningar jag genomfört så har jag med åren fått en bred erfarenhet gällande bostadsrätter, villor, tomter och gårdar. Då bostäder över hela spektrat förmedlas, ges möjlighet att hjälpa kunder vid upprepade tillfällen när nya behov gällande boendesituationen uppstår genom livet. Det innebär också att jag har kontinuerlig kontakt med en mängd kunder som söker nytt boende.

Vid flera tillfällen har jag anlitats för större försäljningar. Som ett par exempel kan nämnas nyproducerade radhus, kommersiella fastigheter samt uppdrag åt Eskilstuna kommun.

Det som utmärker mig är, förutom mitt stora personliga engagemang och gedigna kunskap, ett nytänkande och kreativt förhållningssätt. Exempel på bostäder som har stuckit ut lite extra återfinns under rubriken “förmedlade hem”. Flera av dessa bostäder har uppmärksammats i media.

Vill du sälja med en skicklig och välrenommerad mäklare, välkommen att kontakta mig.

Elizabeth Törnquist

– mäklarassistent / tillträdesansvarig

Jag har en gedigen erfarenhet av banksektorn. Under 27 år arbetade jag på Nordea och dessförinnan var jag anställd på State Bank of India, Goa under 10 års tid. Efter att jag gått i avtalspension valde jag att anta nya utmaningar, sedan 2017 arbetar jag som mäklarassistent på Eskils fastighetsförmedling.

Med lång erfarenhet och stort engagemang har jag förutsättningar för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Målet är att vi på kontoret samt våra samarbetsparters ska finna bästa möjliga förutsättningar för att alltid få nöjda kunder!

Jenny Hultman

– mäklarassistent

Med lång erfarenhet av serviceyrken samt en examen som förskollärare är jag van att finnas till för människor och leverera service med hög kvalitet. Jag drivs av ett stort engagemang i att få arbeta med och för våra kunder.
 

Intresset för bostäder och inredning har länge funnits. Efter att planerat och byggt hus i egen regi tillsammans med min sambo har kunskapen och intresset för arkitektur och interiör vuxit sig allt starkare. Det känns stort att som en del av Eskils team få vara behjälplig under processen då någon finner sitt första, andra eller fjärde drömhem!

Karin Andersson

– administratör

Engagerad och driven administratör med fokus på sociala medier.

Som ett led i att optimera förutsättningarna för bostäder som förmedlas, visas de upp från sin bästa sida genom våra kanaler. Därtill erbjuder vi våra följare inspiration såväl som information. Kombinationen gör att vi når ut till en bred publik, däribland potentiella köpare som letar efter ett nytt hem.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR