Sälja

Väljer du att sälja med oss, presenteras din bostad av en väletablerad mäklarfirma. Många års erfarenhet har gett oss trygghet, likväl som mod att våga sticka ut. Alla försäljningar anpassas med hänsyn till bostaden, men just kreativiteten har blivit lite av vårt signum.

Vi gör det där lilla extra som lyfter fram din bostad och kan få den att synas på rätt sätt. Arbetet är kvalitativt och bedrivs med stor ödmjukhet. När vi får förtroendet att hjälpa människor med vad som kan vara livets största affär, då ser vi till att göra det så bra vi någonsin kan.

Vi strävar efter att exponera bostäder inför så många potentiella köpare som möjligt. Arbetet med en försäljning påbörjas genom rådgivning för att få fram bostadens fulla potential. Väletablerade samarbeten med stylister finns för att erbjuda möjligheten till professionell hjälp med styling och staging. Med stor kunskap och god lokalkännedom presenterar vi sedan bostaden. Marknadsföringen består av exklusiva bilder, välkomponerade och lättnavigerade annonser med objektsbeskrivningar samt genom vår väl uppbyggda hemsida. Stor kunskap och lokalkännedom gör att vi vet hur vi kan presentera din bostad för att maximera möjligheterna till en lyckad försäljning. Vi har ständig kontakt med spekulanter på olika sorters fastigheter, vilket ofta ger ett naturligt försprång.

Till sist, men nog så viktigt. Vi älskar det vi gör.
Välkommen att ta kontakt med oss för att låta oss hjälpa dig med din bostadsaffär.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR