Trumpetvägen 154

Eskilstuna 2 250 000 kr utgångspris

Friköpt radhus med lugnt och eftertraktat läge perfekt för den växande familjen!

Välkommen till ett välplanerat radhus i familjevänliga och populära Slagsta! 124 kvm fördelade över4 rum och kök varav 3 sovrum som med fördel kan bli 4 sovrum. Bostaden erbjuder fina sociala utrymmen på entréplan och sovrum på det övre planet. En välskött samfällighetsförening i området tillhandahåller V/A, renhållning, sophämtning, tv och bredband. Vidare så tillhör förråd och garage bostaden. Besiktning är utförd, se bilaga!

Välkomnande entré med stenläggning och plats för cafégrupp där man kan njuta av kvällssolen. Ingång till rymlig hall, separat tvättstuga och gästtoalett. Gediget kök med fina materialval, massiva träskåpsluckor och stenskivor ovan arbetsbänk. Matplats för 4-6 personer intill ett fönster som vetter mot framsidan. Stort och rymligt vardagsrum som har plats för både en soffgrupp, mediamöbel och ett större matbord. Utgång till baksidans delvis takade uteplats med plattor på mark och markis. Fin trädgårdstäppa inramad av insynsskyddande buskar. På baksidan kan ni njuta av förmiddagssolen.
Övre plan med 3 sovrum varav det största med fördel kan delas in till förmån för ett fjärde sovrum. Ett av rummen har utgång till balkong mot radhusets baksida. Bra med förvaring i rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med klinkergolv och duschplats med infällbara glasdörrar.
Besiktning utförd, se bifogad fil!

Populärt område med närhet till flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, populär glasskiosk och restauranger. Kort avstånd till Tuna Park för både shopping, restauranger och service. Nära till friluftsliv, pulkabacke, promenadstråk och grönområden. Utmärkta pendlingsmöjligheter via närliggande E20.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3-4 sovrum

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande entré via stenlagd framsida där man även har tillgång till en uteplats för den som önskar njuta av kvällssolen. Väl inne i hallen nås ni av fina ytskikt med klinkerbelagt golv, ljusa väggar och utrymme för skor, hatthylla och krokar.

Kök
Likt övriga utrymmen i hemmet så är bostadens kök välskött med gott om förvaring i både skåp och lådor. Här erbjuds fina skåpsluckor i profil och tålig mörk stenskiva i hemmets arbetsdel. Fullutrustat med vitvaror i vitt som består av spis med häll, hel kyl och frys, diskmaskin och fläkt. Matplats för 4-6 personer intill fönstret som vetter mot framsidan. Vackra mörka golv enhetliga med övriga rum i bostaden.

Vardagsrum / Uteplats
Modern planlösning med öppning mot köket som sammanbinder bostadens sociala ytor. Här finns utrymme för allt man behöver med plats för både soffgrupp, mediamöbel och ett större matbord. Mörka trägolv, ljusa väggar och gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier sätter en fin karaktär på rummet. Utgång till baksidans en delvis takad uteplats som även är utrustad med markis. Här kan familjen njuta på den egna trädgårdstäppan som både erbjuder sol och grönska. Trädgården är fint inramad av buskar och påsåvis skyddad från insyn. En plats att trivas på!

Gästtoalett
Från hallen och i anslutning till vardagsrummet ligger toalett med klinkergolv, ljusa ytskikt på väggar, handfat, badrumsspegel och wc-stol samt en smakfull nitch i vägg.

Tvättstuga
Separat tvättstuga som ligger praktiskt placenrad intill entréhallen. Här finns bra förvaringsmöjligheter med garderober samt praktiskt tvättställ i rostfritt. Utrymmet är utrustat med modern tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Fönster ger rummet fint ljusinsläpp och möjlighet till vädring.

ÖVERVÅNING
Via bred trappa med smidesdetaljer nås övervåningen med en rymlig hall som gränsar till samtliga sovrum och hemmets badrum. Här finns även tillgång till två rymliga klädkammare som erbjuder generösa ytor för klädförvaring. Trapphus och hall på ovanvåning har grön tapet på väggar och trägolv. I trapphuset har även bostadens luft/luftvärmepump installerats.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med ljust kakel på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Badrummet har inredning bestående av handfat i kommod med intilliggande badrumsskåp med bänkskiva i sten. Vidar finns överhängande badrumsspegel med armatur, duschplats med infällbara glasväggar, paxfläkt, spotlights och wc-stol.

Sovrum 1
Sovrum 1 har ursprungligen varit två mindre rum som på senare tid öppnats upp till förmån för ett större sovrum. Här finns fönster mot fastighetens framsida. Sovrummet inrymmer säng och sängbord, skrivbord, soffa, garderober och övrig möblering enligt tycke och smak. Fina trägolv och ljust mönstrad tapet på väggar. Möjlighet finns att återställa rummet till två separata sovrum vid behov!

Sovrum 2 & 3 är större och ligger mot bostadens baksida. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrigt möblemang som hör ett sovrum till. Det ena sovrummet har utgång till balkongen som sträcker sig längst hela kortsidan av bostaden och blickar ut över den lummiga trädgården. Här erbjuds även förvaring med förråd.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 124 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2-glas kopplade fönster
Tak Papp
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Föreningen äger och förvaltar garage, förråd och gemensamhetsytor. I årsavgiften (under övrigt) ingår kostnader för vatten/avlopp, gemensam el, snöröjning, soptömning, underhåll av garagelängor, förråd, lekplatser, kabel-TV, bredband samt övrigt underhåll av gator, vatten- och avloppsnät.
Länk till föreningens hemsida:
https://www.koppen.nu/

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-04-20
Energikonsumtion 83 kWh/m2 år.
Primärenergital 149

Ekonomi

Pris 2 250 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 256 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 596 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar/pantbrev 800 000 kr
Driftkostnad 39700 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Försäkring: 4500 kr
 • Hushållsström: 19000 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 16200 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 660 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 596 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 157 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Övrigt Friköpt tomt med lättskött trädgårdstäppa och en plan gräsyta fint inramad av buskar och träd.
  Uteplats Uteplats intill entrén med eftermiddag- och kvällssol. Altan med utgång från vardagsrummet mot baksidan med förmiddagssol.
  Parkering Garageplats.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Äggkoppen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering
  Planbestämmelser Tomtindelning (1971-11-23) Stadsplan (1971-04-30)

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR