Nämndemansvägen 20

Eskilstuna 2 995 000 kr

Välskött villa i lugnt och barnvänligt område!

Varmt välkomna till en underbar familjevilla i lugna och barnvänliga Röksta. Här bor du på en friköpt tomt med ett av områdets bästa lägen där barnen kan leka fritt efter skolan. Fastigheten angränsar till en allmänning som är perfekt för kurragömma på sommaren och pulkaåkning på vintern. Villan erbjuder en genomgående bra standard då en rad renoveringar är utförda invändigt såväl som utvändigt. Här finns stilrent kök med modern maskinell utrustning och lyxiga bänkskivor i granit. Rejäla sociala ytor med vardagsrum och ett väl tilltaget uterum som leder vidare ut till altandäck med spabad i bästa söderläge. Vidare bjuder huset på dubbla eldstäder, flertalet sovrum och en gillestuga för sena spel- och filmkvällar. Ett ytterst bekvämt boende med fjärrvärme, fiber och kommunalt VA. Besiktning utförd!

Tomten har ett härligt sydvästläge och den angränsande skogen ger ett bra insynsskydd. Här finns gott om plats för lek på gräsmatta och i lekställning som kommer ingå i köpet. Middagen lagas bäst i det praktiska uteköket och serveras med fördel vid långbordet. Efter en lång dag sker den bästa avkopplingen i spabadet som är inbyggt i altanen. Asfalterad uppfart med plats för två bilar samt ett vidbyggt garage med plats för en bil. Fristående cykel- och vedförråd.

Bostaden ligger belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg in till Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, universitet och tågstation med förbindelser till hela Mälardalen.

Välkommen att anmäla ditt intresse för visning redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 8 varav 3-5 sovrum

Entréplan
Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar och slitstarkt klinkergolv med golvvärme. Fint ljusinsläpp genom dörr och sidoljus. Avhängningsyta finns i hallen och en rymlig klädkammare finns längre in.

Gästtoalett
I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med klinker på golvet och tapetserade väggar. Utrustad med toalettstol, handfat och spegel.

Kök
Totalrenoverat och mycket påkostat kök med vita skåpsluckor i profil mot svart granitskiva och vitt kakel i kökets arbetsdel. Smakfull vitrindel med snygg spotlightbelysning. Praktisk och snygg sittbänk under fönster med bra ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av fläkt, häll, fullstor kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och vinkyl. Här finns även högtalare integrerade ovanför väggskåpen! Ljusa väggar och träfärgat golv enhetligt med vardagsrum. Praktisk bardisk mellan kök och vardagsrum som även den har en exklusiv granitskiva.

Vardagsrum
Smakfullt vardagsrum med stora fönster och fint ljusinsläpp. Rummet inrymmer matplats med utrymme för det stora sällskapet såväl som soffgrupp och mediamöbel. Mysig och sprakande insatskamin sätter en härlig prägel i rummet. Altandörr leder till isolerat uterum.

Uterum & altan
Isolerat uterum med öppet till nock och en härlig rymd! Tillbyggnaden gjordes -22/23 och är fullt isolerad. Gott om plats för en större matgrupp och annat möblemang. Via fullt öppningsbara skjutpartier nås bostadens altan som bjuder på härliga solmöjligheter och ett spabad för avkopplande kvällar.

Sovrum 1-3
Våningsplanet erbjuder tre sovrum med genomgående fina ytskikt. Väggar i härliga färger och gott om ljusinsläpp från fönster.

Badrum
Våningen erbjuder även ett helkaklat badrum från -14 med vita väggar och mörkt klinkerbelagt golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med inbyggt massagebad, vägghängd toalett, kommod med dubbla handfat, överhängande spegelskåp och ett stort badrumsskåp! Fint ljusinsläpp genom fönster.

Källare

Hall
Via trappa i sörmländsk ek nås den nedre hallen som bjuder på gott om ytor för förvaring. Klickgolv med platonmatta under. Separat klädkammare finns i hallen.

Gillestuga
Gillestugan bjuder på allt som krävs för att sätta guldkant på vardagen. Ett riktigt härligt umgängesrum som i dagsläget är möblerat med stor soffa och bioduk samt en trevlig bardisk med tillhörande barskåp. Här finns även en härlig öppen spis för de mysigaste filmkvällarna.

Gym/musikrum
Rymligt hobbyrum med många tänkbara användningsområden. Används idag som musik- och träningsrum. Putsade väggar och klickgolv med platonmatta under. Härifrån nås även en sval matkällare.

Gästrum/tonårsrum
Källarvåningen erbjuder även ett sovrum som passar utmärkt som gästrum eller tonårsrum. Grått klinkergolv och putsade väggar.

Relaxavdelning
Lyxig relaxavdelning med varm och trivsam bastu. Här finns en snygg duschhörna i glasbetong och gott om plats för avhängning och avkoppling. Golvet är belagt med svart klinker och väggarna är putsade och målade i vitt.

Tvättstuga/pannrum
Intill relaxavdelningen finns bostadens tvättstuga som erbjuder både tvättmaskin, torktumlare och upphängningsmöjligheter. Här finns även fjärrvärmecentralen.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Boarea 120 kvm
Biarea 93 kvm
Byggnadsår 1965
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Tegel/Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme, braskamin
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar
Dränering (tidigare ägare) -ca 00
Ytterpanel och tilläggsisolering -12
Nya fönster -12
Dusch/Relax -12
Kök -12
Tak - 13
Badrum -14
Tillbyggd bod -14
Spabad -19
Uterum -23

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2023-01-24
Energikonsumtion 94 kWh/m2 år.
Primärenergital 94

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr
Taxeringsvärde 2 280 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 600 000 kr
Värdeår 1965
Summa inteckningar/pantbrev 1 454 500 kr
Driftkostnad 51824 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 18149 kr
 • Vatten/avlopp: 6621 kr
 • Försäkring: 8869 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 15186 kr
 • Sotning: 315 kr

Elförbrukning 7 050 kWh/år

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 680 000 kr
 • Småhusbyggnad: 1 600 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 634 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR