Törnerosgatan 11

Eskilstuna 1 795 000 kr utgångspris

Generös trea med trevlig balkong och utsikt mot Kloster kyrka!

Välkommen till Törnerosgatan 11 och denna trevliga bostad. Här kan ni njuta på trivsam balkong med utsikt över grönskande innergård och tornen på Kloster kyrka. Bostaden erbjuder ett elegant kök med trevliga ytor för matlagning och gott om förvaringsutrymmen. Avnjut en trevlig måltid vid matplatsen med vacker utsikt genom det stora fönstret. Vidare erbjuder bostaden generöst vardagsrum som med enkelhet går att möblera med soffa, fåtöljer och mediamöbel samt matbord när de större sällskapet är på besök. Två stora sovrum som kan möbleras med säng och valfria möbler. Goda förvaringsmöjligheter i såväl platsbyggda garderober som klädkammare. Helkaklad gästtoalett och halvkaklat badrum med badkar. Här hittar vi genomgående ljusa ytskikt och ett enhetligt mörkt golv i hela bostaden.

Bostaden har ett toppenläge mitt på omtyckta Norr. Endast ett kvarter bort hittas livsmedelsaffär, pizzeria samt den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger. Från bostaden har du nära till den vackra stadsparken och stråken längs med ån erbjuder fina promenader där du bland annat når det växande munktellområdet.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 95.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 6

Hall
Via säkerhetsdörr nås välkomnande och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns en stor möbel som är utmärkt för klädförvaring och skoställ som kommer att ingå. Hallen har dessutom gott om utrymme för externa förvaringsmöbler. Väggarna är ljusa tillsammans med ett mörkt golv som är enhetligt för hela bostaden.

Kök
När vi kliver in i bostadens kök möts vi av ett ljust rum med härligt ljusinsläpp från stort fönster. Vita klassiska skåpsluckor samt smakfulla vitrinskåp, kaklad arbetsdel i vitt tillsammans med ljus bänkskiva med marmormönster gör köket trivsamt. Goda ytor för matlagning tillsammans med gott om plats att förvara matvaror såväl som porslin. Köket är utrustat med ugn och micro i bekväm arbetshöjd, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin i rostfritt utförande. Vidare finns häll och vägghängd fläktkåpa. Behaglig belysning från spotlights över arbetsbänken. Trevligt matplats intill kökets centrerade fönster, här finns möjlighet att möblera med köksbord för 4-6 personer.

Vardagsrum/balkong
Från hallen öppnar sig det stora vardagsrummet. Här finns gott om plats för möblemang efter egen tycke och smak. Rummet kan enkelt delas upp och har gott om plats för att möbleras med den stora soffgruppen och mediamöbel. Samtligt finns utrymme för stort matbord att duka upp när vännerna är på middagsbesök. Vackra, stora fönster utmed en av rummets väggar som erbjuder generöst ljusinsläpp. Rummets väggar är ljusa och golvet är mörkt.

Balkong
Från vardagsrummet tar vi oss ut på den öppna balkongen. Vacker utsikt mot föreningens grönskande innergård och mot tornen på Kloster kyrka. Möblera gärna med sittmöbler och tillaga middagen på grillen. Behaglig textilmatta beklär golvet. Utmärkt att nyttja balkongen som en förlängning av de sociala ytorna när solen lyser. Trivsam plats att njuta på!

Sovrum 1
Generöst sovrum som inrymmer dubbelsäng och sängbord såväl som möjligheten till extern förvaringsmöbel eller skrivbord. Från sovrummet nås generös klädkammare utrustad med hyllor och klädstänger. Här kan du hänga vardagsskjortan, rada upp fin-skorna eller förvara adventsstjärnorna. Sovrummet har fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och dörr till fransk balkong. Öppna upp och njut av den friska luften.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum är rymligt och passar utmärkt till de yngre i familjen. Här finns gott om plats för att möblera med säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Tre platsbyggda garderober med ljusa dörrar ger gott om förvaringsutrymme. Rummets golv är mörkt, ljusa väggar och fondvägg i dova färger.

Badrum
Rymligt badrum i äldre utförande med halvkaklade väggar i grå och vit nyans samt grått klinkerbelagt golv. Badrummet är utrustat med badkar, toalettstol, praktisk kommod med nedsänkt handfat samt spegelskåp med integrerad belysning. Utrymme att möblera med extern förvaringsmöbel.

Toalett
Nyrenoverad gästtoalett i helkaklat utförande. Ljust kakel på väggar med detaljer av mörk mosaik tillsammans med ett mörkt klinkerbelagt golv. Toalettstol och handfat finns i rummet samt utrymme till förvaringsmöbel.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Renoveringslista
Nya golv, väggfärg, kök och toalett.

Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.
I entréplan finns tvättstuga, torkrum, cykel/barnvagnsrum och hobbyrum.
Fiberbredband. Kostnad för internet tillkommer.
Kabel-TV med grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-10-01
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 136-207 i Brf Nilhästen 2
Pris 1 795 000 kr utgångspris
Avgift 5127 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.31405%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 76 539 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden och nya även den nya multiarenan finns i området.
Parkering Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser. Parkering med områdesbiljett B1 (400kr/mån) i anslutning till fastigheten.

Förening

Föreningsnamn Brf Nilhästen 2
Organisationsnummer 718000-0767
Allmänt om föreningen Föreningen består av 61 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två lokaler som upplåts med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna. Fastigheten är fullvärdes försäkrad hos Trygg-Hansa.
Antal lägenheter 61
Antal lokaler 2
Renoveringar 1996 Fönster byte
2001 Hiss renovering
2003 Stambyte källare
2005 Balkong renovering
2006-2007 Stam renovering
2007 Bredbandsinstallation, Takmålning, byte av vindsfönster
2008 Byte av cirkulationspump, Energideklaration
2009 Utbyte av lägenhetsdörrar samt uppsättning av postboxar, Renovering av garagetak, renovering av källarlägenhet/lokal
2011 Asfaltering
2012/2013 Reparation av yttertak, Reparation av portvaktslägenheten
2014 Belysning trapphus och källare, iordningsställande av fd. portvaktslägenheten
2014-2015 Försäljning av f.d. portvaktslägenheten
2015 Ventilationsarbeten ink. OVK, Framtagande av underhållsplan
2016 Fasadrenovering och fönster byten, renovering av tvättstuga, renovering av lokalen mot Gränsgatan , Byte av fjärr värmereglering i undercentralen, ny entrédörr till frisörens lokal, asfaltering av gården, filmning av liggande stammar under källargolvet
2017 Byte av entrédörrarna och kodlås, installation av frånlufts fläkt i garaget, stam spolningar, byte av avloppsrör, ny torktumlare
2018 Omläggning av tak ,Installation av solceller, Installation av 3 frånlufts fläktar, byte av avloppsluftare, Energideklaration
2019 Byte av termostater, reglerventiler och cirkulationspumpar, Renovering av entréer, trapphus och allmänna utrymmen, Nya postfack, åtgärdat dagvattenproblem på vinden.
2020 OVK, Renovering av frisérsalongen och garage, slutföring av renoveringen av entréerna, Byte av frekvens modul i hiss
2021 asfalteringsarbeten, elarbeten
2022 Renovering av liggande avloppsledningar,

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR