Skogstorpsvägen 19

Eskilstuna 1 395 000 kr

Tillfälle! Unik etagelägenhet med hög standard och fina materialval!

Modern etagevåning om 81,5 kvm fördelat över 3 rum och kök. Genomgående renoverade ytskikt -17. Fullutrustat kök med vitvaror i rostfritt utförande. Helkaklat badrum med golvvärme. Bra planlösning med fina umgängesytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan. Övervåning med två rum, synliga takbjälkar och generösa ytor. Trivsam förening nära Vilsta friluftsområde. 15 min promenad till centrum och tågstation.

Ljus och välkomnande entré. Snyggt helkaklat badrum i ljusa neutrala färger med behaglig golvvärme för hög komfort. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullutrustat kök med bra förvaring i underskåp och belysta vitrinskåp. Fina arbetsytor med kakel ovan och stämningsfull arbetsbelysning under överskåpen. Övervåning om två rum, idag inrett som ett stort lyxigt sovrum och en väl tilltagen walk-in-closet. För den som önskar går det även att inreda som exempelvis två sovrum eller ett allrum och ett sovrum. Skön AC finns även att tillgå på övervåningen.

Liten familjär förening med entré till huset från den insynsskyddade innergården. Här ingår en parkeringsplats och man har smidig tillgång till ett rymligt förråd på gården. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Eskilstunaån och Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad- och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med högskolan och ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gångavstånd till centralstation.


Till bostaden hör rymligt förråd på gården med el indragen.
Renoverad tvättstuga med bra maskiner i källarplan.
Gemensam balkong och uteplats.
Tv & bredband via ComHem.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 81.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 2

Entréplan

Hall
Rymlig hall med målade väggar och parkettgolv enhetligt med bostadens vardagsrum och kök. Smakfull belysning med integrerade spotlights i taket. Goda avhängningsytor med hatthylla och plats för skoställ. Härifrån nås badrum och kök till vänster och vardagsrum till höger.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum -17 med kakel på väggar och klinkerbelagt golv med behaglig komfortvärme. Utrustat med duschplats med duschväggar och takdusch. Kommod med överskåp med spegeldörrar och inbyggd belysning. Wc, spotlightsbelysning och vädringsfönster. Plats finns för egen tvättmaskin.

Kök
Smakfullt renoverat kök -17 fullutrustat med moderna vitvaror i rostfritt utförande. Mörk bänkskiva delvis i sten mot ljust kaklad arbetsdel. Vitfasade köksluckor med mörka beslag. Vitrindel med spotlightsbelysning. Stor matplats för 6 personer intill ett fönster med utsikt mot innergården. Utrustningen i köket består av fläkt, induktionshäll infälld i bänkskiva, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, designblandare, side by side kyl och frys. Målade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med generösa sociala ytor. Bra ljusinsläpp från fönsterparti och målade väggar. Fina parkettgolv. Via spiraltrapp nås bostadens övre plan.

Övre plan

Allrum/sovrum
Rymligt allrum/sovrum med fina detaljer såsom mörkbetsade takbjälkar med spotlightsbelysning, vitlaserade tak, ljust målade väggar och skön heltäckningsmatta samt behaglig svalka genom AC. Gott om ljusinsläpp från två fönster.

Walk-in-closet/sovrum
Generös walk-in-closet med samma behagliga heltäckningsmatta och smidig inredning med möjlighet att strukturera upp klädförvaringen på ett snyggt sätt.
Alternativt kan rummet användas som ett härligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaring. Synliga takbjälkar och vitmålade väggar enhetligt med det andra rummet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 81.5 kvm
Byggnadsår: 1939
Fönster: 2 & 3-glas (6-glas på övre plan mot gatan)
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Fastighetens byggnad totalrenoverades under 2007-2008.
Renoveringar: Fastighetens byggnad totalrenoverades under 2007-2008.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 152-103 i Brf Timjan 1
Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 5160 kr/mån
Driftkostnad: 3200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Driftkostnaden är schablonberäknad.

Uteplats

Gemensam uteplats med möjlighet att grilla och umgås. Gemensam balkong från trapphuset.

Parkering: P-plats intill husets entré ingår.

Närområde

Allmänt: Fastighetens är belägen på södra sidan av Eskilstuna. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Eskilstuna ån och Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gångavstånd till centralstation.

Förening

Föreningsnamn: Brf Timjan 1
Organisationsform: Andelsratt
Organisationsnummer: 769616-7142

Bilder

Snyggt och modernt kök Skogstorpsvägen 19 Ljust och rymligt vardagsrum Matplats i köket Fina arbetsytor och bra förvaring Social planlösning Snyggt helkaklat badrum med golvvärme Spiraltrappa till övervåningen Stort sovrum eller allrum Walk-in-closet eller sovrum Balkong från trapphuset Gemensam balkong Gemensam uteplats Insynsskyddad innergård Närliggande utegym Fina promenadstråk runt ån Mälardalens högskola Entréplan Övre plan

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR