Eleonoragatan 15

Eskilstuna 1 495 000 kr

Välplanerade tvåa med hiss och balkong på attraktiva Norr!"

Denna välplanerade tvåa hälsar dig varmt välkommen med en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och en praktisk garderob för extra förvaring. I hjärtat av bostaden finner du ett modernt kök från HTH, komplett med vita luckor, vitt kakel och en mörk bänkskiva. Köket smälter sömlöst samman med det generösa vardagsrummet, skapat för att vara en social och bekväm plats att umgås med familj och vänner. Det moderna duschrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och en praktisk klädkammare, vilket gör det enkelt att organisera kläder och tillhörigheter. Från sovrummet nås även den delvis glasade balkongen, en underbar plats att njuta av både morgon- och kvällssolen.

För ytterligare förvaringsmöjligheter och praktiskt utrymme finns fördelen med ett källarförråd. Föreningen erbjuder även extra bekvämligheter såsom ett garage, en välskött innergård och en praktisk tvättstuga i källaren.


Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE Arena.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 1 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 57 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd. I källarplan finns även tvättstuga, cykelförråd och garage.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2023-06-28
Primärenergital 72

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2B:1001 i BRF Munktell i Eskilstuna
Pris 1 495 000 kr
Avgift 3922 kr/mån
Kommentar Inkl värme, sophantering, bostadsrättstillägg och Telia Triple play 200/200.
Driftkostnad 7436 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr
  • Övrigt: 2 436 kr

Individuell avläsning och justering var 3:e månad av hushålsel och vatten. Posten övrigt avser obligatorisk tillägg för Tv och Bredband 200/200.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 1.25911%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 813 589 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE Arena.

Förening

Föreningsnamn BRF Munktell i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-4445
Gatuadress Eleonoragatan 15
Postnummer 63360
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Brf Munktell består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1 rum och kök på 28 kvm till fyra rum och kök på 117 kvm. Solceller finns på taket på hus 1 och bidrar till fastighetselen. Gemensamma utrymmen med tvättstuga, fastighetsförråd, barnvagns- rullstolsförråd, städ- och cykelförråd finns i källaren.
Antal lägenheter 67
Parkering Garageplats går att hyra för 1000 kr/månad. Parkering finns även utmed gatorna i närområdet. Kostnad ca 400 kr/mån.
Tv och bredband Alla lägenheter är anslutna till fibernät. Tjänsteleverans med Telia Triple Play beställs kollektivt och betalas separat av varje bostadsrättshavare.

Övrigt

Bredband Telia Triple Play

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR