Esbjergsgatan 14

Eskilstuna 4 350 000 kr utgångspris

Pampig villa med med lugnt läge på Västermalm!

Välkommen till en av områdets största fastigheter! Här bor du i en rejäl, representativ villa med stora sociala ytor och fantastisk rymd. Bostaden har en stor och välkomnande hall som inrymmer hela familjen och alla vänner som kommer på besök. Här finns plats för loungegrupp och fina utrymmen för avhängning av kläder med stort kapprum. Hallen sammanbinder våningsplanen och har även en separat ingång till hemmets stora garage.
Bostaden erbjuder ett stort kök med öppen planlösning mot intilliggande matrum och vardagsrum. I den omfångsrika sociala ytan finns även en värmande kamin som förhöjer den trivsamma upplevelsen och rummens atmosfär. Bostaden erbjduer upp till fem möjliga sovrum, mycket goda förvaringsmöjligheter och fasiliteter som bastu, tvättstuga och lyxigt badrum.
Ute finns en lummig trädgård med altandäck, perfekt för grillkvällar och avkopplande stunder.
Kommunalt VA, fiber, fjärrvärme och elbilsladdare finns. Besiktning är utförd. Detta är perfekta hemmet för familjen som söker rejäla ytor med hög komfort och trivsel. Välkommen hem!

På Västermalm bor du i ett centralt läge med närhet till flera skolor, centralstation och stadskärnan. Populära Kronskogen finns endast ett stenkast från huset där det finns elljusspår och fina motionsspår.

Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 4-5 sovrum

Entréplan

Hall
Ni kliver in i en pampig hall full av ljus och rymd. Här finns ett skönt ljusflöde från sidoljus i entrédörren och stora fönster. Till höger i hallen erbjuds generöst kapprum med plats för alla era jackor, skor och väskor. Till vänster loungerum möblerat med soffgrupp. En utmärkt mingel-plats när gästerna börjar rulla in. Ljusa ytskikt på väggar och parkettgolv är enhetligt med stora delar av bostaden. Härifrån tar ni er vidare till våningsplanets alla rum samt garage.

Sovrum
Till vänster i hallen nås sovrum med mörkt mönstrad tapet och tre tilltagna fönster som släpper in vackert dagsljus till rummet. Möblera här med säng och sängbord, skrivbord eller sköna soffgruppen. Ett perfekt tonårsrum.

Toalett
Via hallen nås även en helkaklad gästtoalett med mönstrat klinkerbelagt golv. Utrustningen består av toalettstol, handfat, spegelskåp samt vädringsfönster i frostat glas.

Bastu
Njut av den värmande bastun efter en dag i friska luften. Bastun ger plats för hela familjen eller vänner på besök.

Gästrum / Hobbyrum
Intill bastun finns separat rum för den som är i behov av plats för nöjen, långväga gäster eller förvaring. Rummet har furupanel på väggar tillsammans med en grön tapet.

Tvättstuga
Separat tvättstuga med gott orm utrymme för externa förvaringsmöbler. Maskinella utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk som ger er den bästa möjligheten för en organiserad tvättdag.

Övre plan

En stor trapp med breda eksteg tar er till bostadens övervåning. Ett trivsamt ljusinsläpp sprids i trapphuset via vackert, blyinfattat fönster.

Kök
Till höger på övre våningsplanet nås hemmets hjärta- köket. Det omfångsrika rummet bjuder på sociala ytor runt den rejäla köksön och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Gott om plats för arbete på den tilltagna och slitstarka arbetsbänken i vit kompositsten som även är matchande med stänkskyddet. Köket har mycket goda förvaringsmöjligheter i flertalet stora skåp och lådor med luckor i stilsäker grå ton. Mellan över och underskåp finns inbyggd belysning. Den maskinella utrustningen består av ugn och micro i bekväm arbetshöjd, kyl och frys med heldörrar, diskmaskin samt induktionshäll och takintegrerad fläkt. Intill köket finns matplats att möblera med det större matsalsbordet som rymmer familj och vänner på middag.

Vardagsrum
I öppen planlösning från matplatsen finner ni också bostadens tilltagna vardagsrum. Med stora fönsterpartier, härlig färg på väggarna och parkettgolv skapas en ombonad känsla till rummet. Härifrån finns även utgång till hemmets stora balkong med trivsamt söderläge. Möblera rummet med den stora soffan, soffbord, mediamöbel och bokhylla. Koppla av vid den värmande kaminen som är centralt placerad i hemmets sociala yta eller duka fram favoritsnackset och njut av en mysig film med familjen. En plats att trivas på!

Sovrum
Master bedroom erbjuder en hemtrevlig färg på väggarna och vackert ljusinsläpp från fönstret. I flertalet platsbyggda garderober förvarar ni alla era kläder. Möblera med dubbelsäng, sängbord och annan extern förvaringsmöbel.

Sovrum
I det andra sovrummet finns mönstrad fondvägg i grön nyans samt platsbyggda garderober för förvaring av alla era kläder och lakan. Inred med dubbelsäng, sängbord och skrivbord om så önskas. Härifrån tar ni er ut på den härliga balkongen.

Sovrum
Även ett tredje sovrum nås på övre plan. Här är glada färger på vägg samt fint ljusflöde från fönster och balkongdörr. Möblera med säng, sängbord, skrivbord samt extern förvaringsmöbel. Från rummet nås balkongen där ni med enkelhet inreder med bekväma sittmöbler och njuter av solens värmande strålar under dagen.

Badrum
Helkaklat badrum med mörkt klinkerbelagt golv och en lekfull röd inredning. Utrustningen består av handfat med kommod och extra förvaringsmöjligheter i matchade rött skåp intill handfatet. Vidare finns duschplats med duschvägg i glas, toalettstol, uppvärmd handdukstork, spegelskåp med inbyggd belysning och vädringsfönster i frostat glas. Njut av ett avkopplande bad i badkaret efter en lång arbetsdag. Hög komfort med golvvärme!

Tomt
Fastigheten erbjuder en lättskött trädgårdstomt som bitvis övergår till naturtomt. På baksidan av huset finns stort altandäck delvis under tak. Utmärkt plats att ställa fram matbord och stolar för att njuta av en härlig grillmåltid med familj och vänner. Vidare finns utedusch där ni svalkar av er de varmaste sommardagarna.

Byggnad

Typ av byggnad Sluttningsvilla
Boarea 180 kvm
Biarea 110 kvm
Byggnadsår 1965
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Betong
Fasad Tegel
Fönster 2-glas
Bjälklag Gjutet valv
Tak Betongpannor
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2024-02-21
Primärenergital 123

Ekonomi

Pris 4 350 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 696 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 574 000 kr
Värdeår 1965
Summa inteckningar/pantbrev 3 246 500 kr
Driftkostnad 40870 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 23370 kr
 • Vatten/avlopp: 3400 kr
 • Försäkring: 4000 kr
 • Renhållning: 2000 kr
 • Hushållsström: 7600 kr
 • Sotning: 500 kr

Personer i hushållet 1 person

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 2 574 000 kr
 • Småhusmark: 1 122 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1355 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt/naturtomt

  Närområde

  Allmänt Fastigheten är belägen på västra sidan av Eskilstuna och här utgörs omgivningarna i huvudsak av flerbostadshus och villor. Kronskogen och dess motionsspår nås bara ett stenkast ifrån huset. På behagligt gångavstånd nås även Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus.
  Promenad- och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1962-06-20) Stadsplan (1961-08-08)

  Övrigt

  Bredband Fiber och laddbox för elbil.

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR