Kyrkogatan 11C

Eskilstuna 2 145 000 kr utgångspris

Enastående tvåa vid fantastiska Tunaforsfabriken och Eskilstunaån!

Den ombonade uteplatsen välkomnar oss till en av Eskilstunas finaste tvårumslägenheter. Med ett fantastiskt läge vid Tunaforsfabriken, närhet till den forsande slussen och vackra gångstråk längs Eskilstuna ån bor du här i en modern och smakfull tvåa. Oslagbar takhöjd, ljusinsläpp utöver det vanliga och fantastiska ytor för socialt umgänge!

Bostaden är fördelad på 55 kvm där kök förenas med vardagsrum i öppen planlösning. Modernt kök med ljusa skåpsluckor tillsammans med mörka inslag i bänkskiva och vitvaror. Trivsamma ytor för matlagning och gott om förvaringsmöjligheter. Duka upp matbord i köket som kan fortsätta in i vardagsrummet när ni har hela familjen på besök. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp, mediabänk och vitrinskåp. En trappa upp hittar vi bostadens loft, inramat av stilfullt räcke. Utmärkt plats som sovrum då både dubbelsäng, förvaringsmöbler och skrivbord ryms här utan problem. Vidare hittar vi ett helkaklat badrum med dusch, vägghängd toalettstol, infällda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare. Smart förvaring inbyggd under trappen samt flera garderober på loftet som kommer ingå i bostaden. Missa inte chansen till denna unika bostad!

Fastigheten är vackert belägen med grönområden, parker och Eskilstunaån i dess närhet. Till fots tar du dig enkelt till stadens centrum med restauranger, nattliv, shopping, matbutiker och universitet. Vidare in i staden nås tåg och busstation för dig som exempelvis pendlar till Stockholm eller Västerås.

Området kring Tunafors har varit en plats av stor betydelse för Eskilstuna redan så tidigt som på 1500-talet. Många verksamheter valde att etablera sig på just denna pålats få vattenkraften ifrån ån användes till att driva maskinerna i produktionen. Senare på 1800-talet skulle även Tunaforsfabriker utnyttja det strategiska läget för tillverkning av bland annat knivar och gafflar. Den blomstrande industritiden från 1800-takets slut kon under tuffare konkurrensförhållanden att tvingas stänga lokalerna på 90-talet. Byggföretaget Peab övertog fastigheten i början på 2011 med syfte att bygga bostäder i en unik miljö.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 1 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm
Uteplats Ja.
Våning 1 av 1

Entré
Stenbelagd entré inramad med staket välkomnar oss till bostaden. Trivsam uteplats som kan möbleras med stor loungemöbel, bord och grill. Utmärkt plats att vistas ljumma sommarkvällar.
Vacker entrédörr med fönsterrutor välkomnar oss in till en unik bostad med interiör utöver det vanliga. Hallen är ljus och välkomnande, på golvet ligger en stilfull och tålig klinker i mörk ton. Till vänster hittar vi förvaringsmöbel från String med skoställ, förvaringslådor såväl som hatthylla. Entrén ger även utrymme för sittmöbel och spegel.

Vardagsrum/Kök
Bostadens öppna och luftiga planlösning leder direkt till vardagsrum och kök. Enorm takhöjd och stilfulla fönster som ger ett magiskt ljusinsläpp till hela bostaden. Samtliga väggytor är vitmålade och golvet belagt med ljus parkett. Vardagsrum kan inredas med skön soffa, media-möbel och övrigt möblemang.
Från vardagsrummet finns direkt access till köket, här möts ni av inredning i vitt tillsammans med mörka inslag som ger köket en exklusiv känsla. Praktisk belysning ovan den mörka bänkskivan och klassiskt vitt kaklet. Generöst med förvaringsutrymme i både bänk- och väggskåp samt trevliga ytor för matlagning. Kökets kapitalvaror består av kombinerad kyl/frys, ugn och microvågsung i bekväm arbetshöjd. Häll och diskret köksfläkt samt diskmaskin. Intill köket finns utmärkt plats att duka upp ett matbord för 4-6 personer och njuta av trevliga måltider tillsammans.

Badrum
Tilltaget badrum med helkaklade väggar i vitt samt ett smakfullt mörkt klinkergolv. Ta en behaglig dusch innanför de vikbara glasväggarna. Vidare är rummet utrustat med vägghängd toalett, kommod, vägghängd spegel och handdukstork. Tvättstugedel försedd med tvättmaskin, torktumlare och väggskåp för mycket god förvaring. Spotlights infällda i taket ger badrummet utmärkt belysning. Hög komfort med trivsam golvvärme.

Loft/Sovrum
I anknytning till bostadens hall finns den trapp som leder upp till loftet. Under trapp finns platsbyggd garderob med bra förvaringsmöjligheter. Utrymmet på övre plan passar perfekt som sovrum. Gott om plats att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang som skrivbord. Bra förvaringsutrymme i två stora garderober med släta dörrar. Fantastiskt ljusinsläpp från takfönstret samt synlig takbalk som ger rummet en unik känsla. Loftet upplevs öppet och luftig med den utsikt som erbjud ner mot vardagsrummet, stilfullt räcke skärmar av mellan våningarna. Likt övriga rum går väggarna i vitt tillsammans med ljus trestavsparkett på golvet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FT
Övriga byggnader Vindsförråd tillhör lägenheten.
Kabel-TV / Bredband via Telia.
Ägaren debiteras kvartalsvis för el och vatten.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-10-10

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1112 i Brf Tunafors i Eskilstuna
Pris 2 145 000 kr utgångspris
Avgift 2432 kr/mån
Kommentar inkl värme, kabel-TV och bredband
Driftkostnad 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.8092%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 247 020 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Tunafors i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769625-9295
Gatuadress Kyrkogatan 11
Ort Eskilstuna
Antal lägenheter 77
Antal lokaler 1
Renoveringar 2016 Byggnation av uterum för restaurangen
2017 Anläggning av 6 nya parkeringsplatser
2018 OVK besiktning
2019 Investering i 12 ladd boxar för elbilar
2020 Uppförande av staket vid parkeringar, anläggning av farthinder, kylrum i restaurangen, belysning cykel förråd och brevlådor
2021 Investering i 8 ladd boxar för elbilar, investering i dörr automatik i trapphusens ytterdörrar och miljö rum, OVK besiktning
2022 Byte av samtliga armaturer i gemensamma utrymmen inom- och utomhus till LED
Parkering 16 carportplatser och 48 Bilplatser, varav 12 platser laddboxar
Tv och bredband Telia
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

FIlm

Planritning
Planritning
Planritning, loft
Planritning, loft
Restaurang, Casa Nostra
Restaurang, Casa Nostra
Tunaforsfabriker
Tunaforsfabriker
Tunaforsfabriker
Tunaforsfabriker
Tunaforsfabriker
Tunaforsfabriker

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR