Silvervägen 67A

Eskilstuna 1 675 000 kr

Modernt boende med perfekt läge!

Denna fantastiska bostad ligger på en hörntomt i det omtyckta området Stenby och erbjuder både integritet och komfort. Med vitpigmenterad ekparkett och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen, är detta hem designat för maximal bekvämlighet. Bostaden är fördelad på tre rum och kök, varav två sovrum. Ett större sovrum där det går att skapa två separata sovplatser. Bostaden har bra planlösning med en modern stilren design. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt och modernt badrum med wc, dusch och egen tvättavdelning med kombimaskin. Uteplats med fantastiskt solläge. De stilfulla fönsterkarmarna i antracitgrå kulör och det specialritade köket med tålig kompositbänkskiva i grå kulör. En vit belysningsskena monterad  i tak i hall och i kök. Skenan för- ses med riktbara spotlights med varmvit LED som går reglera med dimmer. I badrum/WCD/tvätt finns spotlights som går att reglera med dimmer vilket ger en modern touch till varje rum.

En perfekt bostad för dig som vill bo i ett nyproducerat radhus beläget i ett mycket populärt område.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen bara ett stenkast bort.
Bekvämligheten är en annan fördel. Med en matbutik och en busshållplats i närområdet, är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. För familjer med barn är närheten till förskolor och grundskolor ett stort plus, liksom tillgången till köpcentret Tuna Park där butiker, restauranger och apotek finns samlade under ett tak.
Här blandas äldre charmiga radhus med moderna friliggande villor, skapandes en varierad och välkomnande gemenskap. Med flera lekplatser, fotbollsplaner och grönområden är det ett perfekt val för barnfamiljer som söker en trygg och trivsam plats att kalla hem.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 0 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 64 kvm
Uteplats Ja.

Rymlig entréhall med ljust klinkergolv. Läcker skärmvägg i glas skärmar av hallen från köket. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och har släta luckor på väggskåpen. Köket är utrustad med kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd diskmaskin och integrerad köksfläkt. Här finns plats för matbord vid skärmväggen mot hallen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger vitpigmenterad ekparkett. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och helglasad altandörr. Lyxigt badrum med dusch bakom glasvägg, specialdesignat tvättställ, toalett, belyst spegelskåp. Här finns även värmepumpen som värmer bostaden samt tvättmaskinen som även är en torktumlare snyggt integrerad under arbetsbänken.
På övervåningen finns två sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftluftsvärmepump
Övriga byggnader I bostaden ingår ett förråd som är tilläggsisolerat

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2023-01-24
Primärenergital 67

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24 i BRF Stenby ängar syd i Eskilstuna
Pris 1 675 000 kr
Avgift 3357 kr/mån
Kommentar inkl vatten och parkering

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel

Bostaden är pantsatt.

Andel i förening 4.8595%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 449 609 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn BRF Stenby ängar syd i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-7817
Gatuadress .
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 33
Parkering Parkeringsplats till varje lägenhet finns och ingår i avgiften. Gästparkeringar finns.
Tv och bredband Fiber indraget och bostadsrättshavare ansluter till den operatör man själv väljer.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR