Bryggartorpsgatan 1

Eskilstuna 995 000 kr utgångspris

Stor genomgångstvåa med attraktivt läge på söder!

Välkommen till denna rymliga lägenhet med en fantastisk inglasad balkong mot lugnt villaområde. Vardagsrummet är generöst och ger plats för både soffa och matbord. Sovrummet är rymligt och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti och balkongdörr. Även den inglasade balkongen är stor och kan enkelt möbleras med era möbler och växter, perfekt plats för en kopp kaffe i solen. Vidare erbjuder bostaden kök med generösa ytor för förvaring och matlagning eller bullbak med barn och barnbarn. Badrummet är rymligt med kaklad duschhörna och egen tvättmaskin. Lägenheten har visst underhållsbehov. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende!

Denna bostad är perfekt belägen med närhet till både vacker natur och centrala delar av Eskilstuna. Alldeles i närheten av bostaden finns naturområden, promenadstråk och parker intill den stämningsgivande Eskilstunaån. Vilsta naturreservat nås en kort promenad bort. Njut av ett uppfriskande gympass i det intilliggande ute-gymmet. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens Universitet. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 70 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 4

Hall
När ni kliver in i bostaden möts ni av en hall med generös yta för av och påklädnad och garderob. Här är ljusa ytskikt och praktiskt plastmatta på golvet som gör det enkelt att hålla rent efter alla olika väder. Inred hallen med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. Intill hallen finns en rymligt klädkammare med plats för alla era kläder, väskor och skor.

Kök
Hemmets kök är väl tilltaget med generös yta och vackert ljusinsläpp från centrerat fönster. I flertalet lådor och skåp med välbevarade vita luckor finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror, köksredskap och porslin. Mellan över och underskåp finns kaklad vägg som gör det enkelt att hålla rent efter matlagning. Generös arbetsbänk i rostfritt bjuder in till mycket smakrik matlagning och bak. Intill fönstret finns plats att möblera med matbord och stolar. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, fläkt samt kyl och frys med heldörrar.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum bjuder på en generös yta med ljusa ytskikt, stiligt golv och vackert ljusinsläpp från centrerat fönster. Möblera med stor stoffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrig möblemang efter smak och tycke.

Sovrum/balkong
Även bostades sovrum är stort och har ljusa ytskikt samt härligt ljusflöde. Möblera med dubbelsäng, sängbord, skrivbord och extern förvaringsmöbel. Från sovrummet tar ni er ut på den fantastiska balkongen. Balkongen är väl tilltagen och har en ljus träpanel på väggarna och klinkerbelagt golv. Här förlänger ni sommarsäsongen får tidig vår till sen sommar med hjälp av inglasningen. Under de varmaste dagarna öppnar ni upp de skjutbara glaspartierna och njuter av solens värmande strålar.

Badrum
Badrummet har plastmatta på väggar och golv samt en kaklad duschplats i behagliga ljusa färger. Utrustningen består av toalettstol, kaklad duschhörna med duschväggar, uppvärmd handdukstork, handfat med kommod samt toppmatad tvättmaskin.

Bostaden har äldre ytskikt och har ett underhållsbehov.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft med återvinning)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2014-12-16
Primärenergital 116

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21 i BRF Skorpionen 17
Pris 995 000 kr utgångspris
Avgift 5016 kr/mån
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 3.6789%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 282 029 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn BRF Skorpionen 17
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716402-0666
Gatuadress Bryggartorpsgatan 1
Postnummer 63358
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 25
Antal lokaler 2
Renoveringar 2023 Takomläggning planerad
Parkering 9 garageplatser, 14 carport
Tv och bredband IPOnly (stadsnät) och Bahnhof (Internetaccess)
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband FIber

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR