Vibybergsvägen 6

Eskilstuna 3 875 000 kr utgångspris

Fin enplansvilla i idylliska Viby!

Välkomna till Vibybergsvägen 6! Här erbjuds en rymlig enplansvilla med ljusa ytskikt och stiliga golv. Köket imponerar med vackert ljusinsläpp och generös arbetsbänk, medan vardagsrummet leder ut till en trivsam uteplats med vacker utsikt över intilliggande naturområde. Med tre rymliga sovrum, tvättstuga, gästtoalett och ett praktiskt badrum finns allt ni behöver. Dessutom finns ett nybyggt attefallshus perfekt som gäststuga eller hemmakontor. Den lättskötta tomten erbjuder även växthus för den som älskar att odla. Välkomna hem!

Fastigheten är belägen på behagligt promenad- och cykelavstånd från Kjula. Ett lugnt och trivsamt område på landet, ca 1 mil utanför Eskilstunas stadskärna och ca 2 mil till Strängnäs centrala delar. Här hittar du livsmedelsbutik, gym, snabbmatsrestaurang och ett rikt föreningsliv. Flera förskolor samt låg- och mellanstadieskola finns i samhället. För den aktive finns elljusspår, fotbollsklubb och orienteringsklubb. Goda bussförbindelser till Eskilstunas centralare delar samt att E20 ligger i närheten med smidig påfart. Ca 10 minuter till Eskilstunas centrum.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum

Hall
Varmt välkomna in till denna underbara villa på Vibybergsvägen 6. Från farstukvisten kliver ni in i bostadens rymliga hall. Sidofönster och fönster i dörren ger ett trivsamt ljusinsläpp till hallen. Här finns gott om yta att möblera med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. Från hallen tar ni er vidare till bostadens alla rum.

Kök
Hemmets kök är väl tilltaget och präglas likt övriga rum av vackert ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Mörk bänkskiva på den generösa arbetsbänken som ger gott om yta för matlagning och bak. Bakom de vita, släta luckorna med silvriga detaljer och gott om ytor för förvaring av matvaror och köksredskap. I köket finner ni en praktisk köksö med sittplatser och bra avlastnings- och förvaringsytor. Den maskinella utrustningen består av ugn och micro i ergonomisk arbetshöjd, induktionshäll och fläkt, diskmaskin samt kyl och frys med heldörrar.

Vardagsrum/ uteplats
I öppen planlösning med köket nås hemmets matrum och vardagsrum. Här möblerar ni med ett generöst matbord som bjuder in familj och vänner på middagsbesök. Inred rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang efter smak och tycke. Från vardagsrummet tar ni er ut på den njutbara uteplatsen med utsikt över vackert landskap och helt fritt från insyn. På altanen ställer ni fram bekväma lounge-möbler, grill och matbord och njuter av mysiga grillstunder tillsammans med familjen. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Det första sovrummet erbjuder generös yta att möblera med dubbelsäng och sängbord. Från centrerat fönster får ni ett vackert ljusinsläpp som sprider sig över rummet. I flertalet platsbyggda garderober förvarar ni alla era kläder.

Sovrum 2
I det andra sovrummet hittar ni en glad grön färg på väggarna och ett vackert ljusinsläpp från centrerat fönster. Möblera med säng, sängbord, skrivbord och extern förvaringsmöbel.

Sovrum 3
Vidare finns ett tredje sovrum som ni inreder med säng, sängbord, extern förvaringsmöbel eller skrivbord. I den platsbyggda garderoben förvarar ni alla era kläder.

Gästtoalett
Hemmet erbjuder en gästtoalett som är praktiskt placerad mellan vardagsrum och sovrum. Här är ljusa ytskikt, handfat, spegel med förvaring samt toalettstol.

Tvättstuga
Separat tvättstuga med ljusa ytskikt och våtrumsmatta i mörk nyans. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp för alla era handdukar och lakan. Utrustningen består av tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Frånluftsvärmepump finns placerad i utrymmet.

Badrum
Helkaklat badrum med stilren våtrumsmatta i mörkare ton. Utrustningen består av duschplats med duschvägg i glas, handfat med kommod, spegelskåp samt toalettstol. Intill duschen finns vädringsfönster i frostat glas. I taket finns spotlights installerade.

Attefallshus
På tomten finns ett nytt attefallshus med många möjligheter. Utmärkt att använda som gästhus när vänner och familj är på besök eller barnens egna hus att hänga i med kompisar. Idag används utrymmet som hemmakontor och värms upp med luft/luftvärmepump.

Tomt
På den lättskötta tomten finns det idylliska växthuset som är perfekt att använda som ert eget orangeri. Inred med bekväma lounge-möbler och njut av en kopp kaffe under sommarens vackraste dagar.
Gör annars detta till ett växthus och låt den i familjen med gröna fingrar att odla middagens sallad på tomten.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 147 kvm
Biarea 25 kvm
Byggnadsår 2016
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Frånluftluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluftsventilation
Övriga byggnader Attefallshus

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2024-04-04
Primärenergital 83

Ekonomi

Pris 3 875 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 499 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 015 000 kr
Värdeår 2016
Summa inteckningar/pantbrev 2 670 500 kr
Driftkostnad 37865 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 3154 kr
 • Försäkring: 6000 kr
 • Renhållning: 2684 kr
 • Hushållsström: 26027 kr

Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 484 000 kr
 • Småhusbyggnad: 2 015 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1269 kvm

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Viby GA:5 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Viby GA:8 ändamål: Övrigt
  Förmån: Officialservitut Väg, 04-KJU-516.2
  Planbestämmelser Detaljplan (2004-12-08)

  Övrigt

  Bredband Fiber

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR