Tunavallsgränden 2

Eskilstuna 5 250 000 kr utgångspris

Exklusiv takvåning med fantastisk utsikt över centrala Eskilstuna!

Äntligen finns möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga! Denna unika takvåning på två plan erbjuder en perfekt kombination av modern design, komfort och enastående utsikt. Belägen högt upp i hjärtat av Eskilstuna, ger denna bostad dig en levande stadsbild och direkt anslutning till allt du behöver. Här erbjuds en spektakulär terrass som sträcker sig längs med två av tornets sidor på 80 kvm. Terrassen inrymmer ert eget spabad och fler uteplatser samt två förråd om 5 kvm vardera. Vidare finns ett modernt kök, två helkaklade badrum varav ett kombinerat med tvättstuga, egen bastu och luftkonditionering för komfort under sommarens varmaste dagar. Stora fönster och en generös takhöjd ger en enastående känsla av rymd.
Här bor du i en omtyckt förening där parkering i carport kan övertas av köpare. 1000/1000 Mbit bredband ingår i månadsavgiften.

Denna bostad har det perfekta läget med promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och skolor och förskolor. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen och tåg till Stockholm Central på ca 47 minuter. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 17 [floor] => 17 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 17 av 17 ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 179 kvm
Biarea 5 kvm
Balkong Ja.
Våning 17 av 17

Hall:
Hissen till högsta våning tar er till bostadens entré utrustad med säkerhetsdörr. Vidare in i hallen finns ett slitstarkt klinkergolv och ljusa ytskikt på väggar och tak. Hallen tar er in till hemmets sociala ytor.

Vardagsrum:
Vardagsrummet utstrålar en modern elegans med sina höga fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt. Golvet är täckt med vacker, lackad ekparkett som kompletteras av golvsocklar i matchande ek, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Väggarna är klädda med smakfull tapet som tillför både karaktär och stil till rummet. Taket, som är putsat och målat, bidrar till den ljusa och luftiga känslan. Den extremt tilltagna takhöjden förstärker rummets rymlighet och gör det till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster, i en harmonisk och trivsam miljö.

Kök:
Köket har ett nytt elegant golv i ekparkett. Väggarna är klädda med tapet och taket är putsat och målat, vilket ger ett stilrent och modernt intryck. Köksinredningen är endast sju år gammal. De moderna ytskikten är mycket påkostade från Mobalpa. Här finns bekvämligheter såsom köksö, integrerade vitvaror med hel kyl och frys och diskmaskin. Påkostad häll med ovansittande designfläkt samt varmluftsugn. Här finns trevliga arbetsytor beklädda med exklusiv stenskiva. Köket är en plats att trivas på!

Badrum/Tvätt samt WC/D/T:
Det här utrymmet är både funktionellt och stilfullt, med klinkergolv utrustat med golvvärme och en praktisk duschhörna. Taket är ljust, väggarna är klädda med vita kakelplattor. Inredningen inkluderar spegel, kommod med lådor, toalettstol, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett torkskåp för extra bekvämlighet.

Altan:
Den rymliga altanen på cirka 80 kvm är en fröjd för ögat och har renoverats 2019. Golvet är gjort av hållbart kompositmaterial och här finns en inbjudande bubbelpool, perfekt för avkoppling.

Förråd:
Det praktiska förrådet erbjuder cirka 5 kvm extra förvaringsutrymme och har sin ingång via altanen.

Sovrum 1-3:
Bostaden erbjuder tre fina sovrum som fortsätter med samma genomgående stil som resten av lägenheten, med ekparkett och ekgolvsocklar. Väggarna är tapetserade och taket är ljust målat. Rummet är utrustat med vita, släta garderober med parktisk inredning.

Badrum/Tvätt samt WC/D/T:
Även detta badrum erbjuder klinkergolv med golvvärme och en duschhörna. Väggarna är klädda i vit kakel. Inredningen inkluderar en spegel, kommod med lådor, toalettstol och handdukstork.

Bastu:
Intill badrummet finns bastun med väggar och bänkar i trä. Här erbjuds en lugn och avkopplande miljö.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2004
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Kabel-TV via ComHem/Tele2.
Bredband via ComHem/Tele2 1000/1000 Mbit ingår i månadsavgiften.
Två förråd om ca 5 kvm vardera tillhör bostaden.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2021-12-14
Energikonsumtion 84 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5161 i Brf Snälltorpet
Pris 5 250 000 kr utgångspris
Avgift 9488 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, Kabel-TV, Bredband och bostadsrättstillägg
Driftkostnad 7000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 3.437%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 801 115 kr, Enligt årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn Brf Snälltorpet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769608-5435
Gatuadress Tunavallsgränden 2
Postnummer 63224
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Brf Snälltorpet, org: 769608-5435

Föreningen äger fastigheten Nyfors 1:21 i Eskilstuna. På fastigheten finns uppförda byggnader med 54 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2004. Fastighetens adress är krongatan 4 och Tunavallsgränden 2 i Eskilstuna. Den gemensamma uppvärmda arean uppgår till 1146 kvm. Föreningen har del i sju gemensamhetsanläggningar varav en som föreningen förvaltar tillsammans med Brf Tunavallen. Gemensamhetsanläggningen består av 92 carportar, 8 p-platser med motorvärmare och 21 p - platser utan motorvärmare.
Antal lägenheter 54
Parkering Gemensamtanläggning med 92 carportar, 8 p-platser med motorvärmare och 21 p-platser utan motorvärmare
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Kabel-TV via ComHem/Tele2. Bredband via ComHem/Tele2 1000/1000 Mbit ingår i månadsavgiften.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR