Strimlusevägen 19

Eskilstuna 2 875 000 kr utgångspris

Fyra med områdets bästa läge och en stor inglasad balkong med svårslagen utsikt!

Välkomna till Strimlusevägen 19 ett hem med fantastisk utsikt över omkringliggande område och fritt insyn. Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt och vackert trägolv. Här är ett stort och rymligt kök med mycket förvaring samt matplats där hela familjen ryms. Från köket tar ni er vidare till den stora inglasade balkongen med en svårslagen vy. Vidare finns tre sovrum med härligt ljusinsläpp och platsbyggda garderober för förvaring av kläder. Två helkaklade badrum med duschplatser utrustade duschväggar i glas. I hemmets stora badrum finns dessutom bostadens egna tvättstuga. Hallen är både rymlig och utrustad med platsbyggd förvaring. En lägenhet där inget behöver göras som är redo för inflytt!

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restaurang.

Varmt välkoman att anmäla ert intresse för visning.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 7 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 7 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 82 kvm
Balkong Ja.
Våning 7 av 7

Hall
Välkommen in till denna trivsamma lägenhet med genomgående ljusa ytskikt. Via säkerhetsdörr nås hemmets rymliga hall med goda förvaringsmöjligheter. Ljusgrått klinkerbelagt golv ger en välkomnande känsla och gör det lätt att hålla rent. Till höger finner ni stora platsbyggda garderober med skjutdörrar där ni förvarar allt från vinterjackor, väskor och skor. I hallen finns även utrymme för extern förvaringsmöbel för vantar och mössor samt en garderob som kommer att ingå.

Badrum
Rakt in från hallen nås bostadens badrum med grått klinkler på golv och ljust kaklade väggar. Badrummet erbjuder förvaringsmöjligheter i kommod och överskåp. Utrustningen här består duschplats med duschvägg i glas, spotlights i tak och handdukstork.

Kök/ matplats
Vidare in i bostaden finner ni ett sort och ljust kök med delvis öppen plan mot vardagsrummet. Bakom de vita skåpsluckorna finns gott om förvaringsutrymme för porslin och köksredskap. Den maskinella utrustningen består av micro och ugn i bekväm arbetshöjd, hel kyl och frys samt häll med fläk. Här finns en stor arbetsbänk som bjuder in till smakrik matlagning. I anslutning till köket ryms en matplats med utrymme för stort matbord.

Balkong
Med utgång från köket hittar ni en stor inglasad balkong med bästa söderläge med vacker utsikt över takåsar och Odlarens vackra grönområden. Möblera här med bekväma sittmöbler och njut av en kopp kaffe tillsammans.

Vardagsrum
I anslutning till köket nås bostadens vardagsrum ger er gott om utrymme att möblera med stor soffgrupp, mediamöbel eller vitrinskåp. Det stora fönsterpartiet vetter mot intilliggande naturområde och ger vackert ljusflöde in till rummet. Även här är likt övriga rum i bostaden vitmålade väggar och tak samt ett ljust parkettgolv som skapar en sammanhängande och trivsam känsla i hemmets sociala ytor.

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum ger plats att möblera med dubbelsäng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Fönster i två väderstreck ger ett vacker ljusinsläpp till rummet. Här finns även goda förvaringsutrymmen för kläder med stora platsbyggda garderober med skjutdörrar.

Sovrum 2
I det andra sovrummet finns plats att inreda med säng, sängbord och skrivbord. Förvaring med extern garderob som kommer att ingå. Centrerat fönster ger rummet ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum 3
Likt sovrum två finns möjlighet att möblera med säng, sängbord och skrivbord. Även här finns platsbyggd garderob där ni förvara era kläder. Rummet har ljusa ytskikt och trevligt ljusinsläpp från fönster mot intilliggande grönområde.

Badrum
Bostaden andra badrum har vitkalkade väggar och ett ljusgrått klinklergolv. Badrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i kommod, spegelskåp samt extra förvaringsskåp ovan tvättbänk. Utrustningen här består av stor duschplats med duschvägg i glas, uppvärmd handdukstork och spotlightsbelysning i tak. Här finns även er egen tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2020-2021
Kommentar till byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2021-06-18
Primärenergital 58

Ekonomi

Lägenhetsnummer 58 i HSB Brf Odlaren 1 i Eskilstuna
Pris 2 875 000 kr utgångspris
Avgift 5729 kr/mån
Kommentar Tv, bredband, värme och kallvatten
Driftkostnad 5720 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1620 kr
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3100 kr

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 1.9688%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 894 091 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Odlaren 1 i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 969773-8392
Gatuadress Strimlusevägen 13,15,17,19
Postnummer 63363
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 59
Parkering 21 garageplatser och 36 p-platser
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR