Hedlundsgatan 6B

Eskilstuna 1 695 000 kr utgångspris

Ombonad bostad i färgglada nyanser i närheten av Rinmansparken!

Nu har vi möjlighet att presentera en hemtrevlig bostad i glada och inbjudande färger. Alldeles intill Rinmansparken hittar ni detta hem där vardera rum präglas av olika inslag av rött, gult och grönt - ett spännande och gemytligt hem med karaktär. Under sommarhalvåret njuter ni av solens strålar på den trivsamma balkongen med utsikt över den lugna innergården.

Bostadens kök utgör en perfekt plats för er som gillar matlagning och trevliga måltider. Stora arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter och moderna vitvaror finns att tillgå. Avnjut godbitar tillsammans vid rummets matbord. De sociala tillställningarna kan sedan fortsätta i det tilltagna vardagsrummet med plats för såväl soffgrupp som matbord. Här går även att dela in rummet till förmån för ytterligare ett sovrum. Vidare erbjuder bostaden ett ombonat sovrum med bra förvaringsutrymme i garderober och närliggande klädkammare. Härifrån nås även bostadens balkong som kommer utgöra en trivsam plats i vardagen. Modernt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. En vacker och trivsam lägenhet helt redo för inflytt!

Området är ett av Eskilstunas bästa! På attraktiv adress finner ni denna charmiga lägenhet. En kort morgonpromenad på fem minuter, längs nyrenoverade Gredbyvägen, tar er till tågstationen och sedan till Stockholm på 47 minuter med morgontåget. Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar ni er till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, STIGA Sports Arena och Munktellbadet för er som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner ni en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym samt trevligt upplysta Rinmansparken med stora ytor och spännande lekpark!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 73 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 3

Hall
Välkommen in i en praktisk hall med goda ytor för av- och påklädnad. Hallen erbjuder gott om plats att inreda med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. Rummets väggar är ljusa tillsammans med en gul fondvägg som ger ett härligt välkomnande.

Kök
Från hallen tar ni er enkelt vidare in till hemmets kök. Stor och trivsam arbetsyta i vinkel med moderna kapitalvaror i rostfritt utförande. Här erbjuds bra ytor för matlagning och bak. Gott om förvaring i såväl bänk- som vägghängda skåp samt skafferiskåp. Kapitalvarorna består av fullstor kyl och frys, ugn och spis samt diskmaskin. Rummet kan möbleras med matbord för 4-6 personer intill det tilltagna fönstret. Röd fondvägg ger rummet en uppiggande känsla.

Vardagsrum
I anslutning till köket, med ingång från hallen ligger det rymliga vardagsrummet. Rummet erbjuder stora ytor som kan möbleras för både fest och avkoppling. Såväl soffgrupp, soffbord, media-möbel får plats tillsammans med en stor bokhylla fylld med favoriter och bekväm läsfåtölj. Vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i burspråk. Vidare finns separat fönster längre in i rummet som möjliggör att rummet delas in till förmån för ytterligare sovrum. Parkettgolv i ek och ljusa väggar tillsammans med en härlig fondvägg i grön ton.

Sovrum & balkong
Bostaden erbjuder ett ombonat sovrum med trivsam fondvägg i gammelrosa. Rummet kan enkelt möblera med dubbelsäng och sängbord. Längs med ena väggen finns tre stora garderober som kommer ingå. Intill sovrummet finns en rymlig klädkammare som är väl utrustad med hyllplan och klädstänger. Vackert ljusinsläpp via stort fönster och dörr ut till balkongen. Här erbjuds en trivsam plats att njuta av solens strålar och en god kopp kaffe. Balkongen ligger i bästa västläge. En plats att trivas på!

Badrum
Badrummet har helkaklade ytskikt i neutrala färger. Praktisk kommod med röda, uppiggande lådor, spegelskåp med inbyggd belysning. Toalettstol och duschplats innanför vikbara duschväggar. Dessutom erbjuder badrummet tvättmaskin och torktumlare. Smakfull belysning med spotlight i hela taket.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1989
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FT
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.
Gemensamt cykelförråd i källaren.
Medlemmarna har även tillgång till gemensam relaxavdelning med bastu och dusch.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via Telenor.
Tre uteplatser med bord/sittplatser är disponibla för alla boenden i föreningen.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-03-20
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 26 i HSB Brf Venus i Eskilstuna
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 3946 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-tv
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 1.308%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 180 435 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Venus i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716402-0641
Gatuadress Hedlundsgatan 6
Postnummer 63221
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Venus 16 i Eskilstuna kommun med adress Hedlundsgatan 4, 6,8, 10 samt Stenmansgatan 15 och 17. Husen färdigställdes år 1986 och innehåller 71 bostäder om 5 600 kvm samt 48 parkeringsplatser med värmare. För parkeringsplatserna gäller en separat kölista. Det finns en föreningslokal för ca 50 gäster att hyra.
Föreningen har en lugn och lummig innergård som är grindad.
På föreningens innergård finns även äppelträd, päronträd, plommonträd, hallonbuskar och krusbär mm.
Föreningens ekonomi 2023 Ventilationsrensning v 7 + 38. Justering av ojämt flöde på varmvatten i fastigheten åtgärdas med övergångsmuffar i varmvattenstammarna
Antal lägenheter 71
Renoveringar 2011 Målning och bredbandsinstallation,
2012 Installation av rörelsestyrd el,
2013 Nya ventilationsaggregat,
2014 Markarbeten, ny gräsmattan
2016 Häng och stuprännor
2017/2018 Gården, ny gräsmattan
2019 Sovrumsdörr, radonmätning
2018-2020 Ny ventilationsaggregat i trapphuslägenheter
2019-2021 Bytt av staket vid portar
2020 Grindar i portaler, Förberedande arbete för iordningställande av grönområde vid 4 A, Åtgärdande avrinningsproblem Hedlundsgatan, Inspektion/åtgärd fönster/balkongdörrar
2021 Gårdsbelysning byte till LED lampor, Pump i pumpgrop 6 B bytes, Taktvätt, NOMOR råttbekämpning- 3 årsavtal sägs upp 1 maj 2024, Hiss 17 B byta drivsystem, dörrmaskin, ompackning av cylinder, bärrullar
2022 Ventilations rensning, OVK, 4 parkeringsplatser förses med laddning stolpar för elbilar, Nytt staket mot fastigheten Stensmansgatan 19, Nya golv i hissar, ramper vid 9 sovrumsdörrar, gräsmatta dressad med ny jord och gräsfrö, drygt cyklar rensat bort
Parkering 48
Tv och bredband Comhem (Tele 2)
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Alternativ planlösning.
Alternativ planlösning.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR