Hamngatan 1

Eskilstuna 3 095 000 kr utgångspris

Representativ 4:a med panoramavy över ån och Stadsparken!

Stor fyrarumslägenhet belägen på attraktiv adress mitt i Centrum. Ljus och trevlig bostad med fönster i tre vädersträck och genomgående fina ytskikt. Bostaden erbjuder fantastiska vyer över Eskilstuna ån och Stadsparkens vackra grönområden. Här finns stora sociala ytor perfekta för besök av familj och vänner. Vidare erbjuds tre sovrum, två badrum, bastu och tvättstuga. Hemmet har två stora balkonger varav en inglasad och med vacker vy över ån. Den andra balkongen är lugnt belägen mot trivsam innergård med bästa solläge i väst. Här bor du i populär och välskött förening som tillhandahåller parkeringsplatser i garage och utomhusparkeringar, kötid förekommer. Vidare finns bra förvaring i bostadens rymliga förråd beläget i entréplanet. I huset finns hiss installerad. Ett perfekt hem för dig som söker ett bekvämt boende redo för inflytt!

Bostadens läge är optimalt, endast ett kvarter från gågatan med shopping, restauranger och nöjen. Både universitet och centralstation nås med ett par minuters promenad. Utanför dörren finns Eskilstuna-ån och dess fina promenadstråk samt vackra intilliggande grönområden såsom Stadsparken och Rothoffsparken.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 115 kvm
Balkong/uteplats Ja. Föreningen förfogar tillsammans med intilliggande bostadsrättsförening över en fin innergård med välskött gräsmatta, boulebana samt utemöbler och grill.
Våning 4 av 5

Hall
På fjärde våningen finner ni denna charmig fyra. I hallen möts ni av mörkt golv och en harmonisk tapet på väggen. Här finns praktisk yta för avhängning av jackor och skor samt utrymme för extern förvaringsmöbel. Till höger nås helkaklat duschrum med utrustning som WC, handfat, spegelskåp samt duschplats.

Sovrum 1&2
Till vänster i hallen nås två av hemmets sovrum. Båda rummen erbjuder fina möjligheter till möblemang med säng, sängbord, skrivbord och förvaring i garderober. Båda sovrummen har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp med utsikt över Eskilstunaån.

Vardagsrum
Vidare in i bostaden möts du av ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier och dörr ut till balkongen. Ljusa ytskikt och parkettgolv som är genomgående i lägenheten. Rummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, soffbord, media-möbel, bokhylla och även läshörna. Samtliga fönster här vetter mot vattnet och en av de bästa vyer Eskilstunas centrala delar har att erbjuda!

Matrum / balkong
Intill köket nås ett rymligt matrum med plats för stor matgrupp för hela familjen. Här hittar ni även utgång till hemmets inglasade balkong som blickar ut över Smörparken och Kyrkans hus samt fantastisk panoramavy över ån.

Kök
I anslutning till matrummet finns hemmets stora kök med generöst tilltagna förvaringsytor med över och underskåp samt bra utrymmen för matlagning. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, varmluftsugn i bra arbetshöjd, häll, fläkt och diskmaskin. Klassiska skåpsluckor, samt en ljust kaklad arbetsdel skapar en fin känsla i rummet som är praktiskt placerat i anslutning till bostadens sociala ytor.

Sovrum 3
Bostaden största sovrum är väl tilltaget och rymmer gott och väl större dubbelsäng, sängbord, samt extern förvaringsmöbel. Här finns garderober som erbjuder fina förvaringsmöjligheter för kläder. Via sovrummet finns utgång till bostadens andra balkong.

Sovrum 4
Hemmets fjärde sovrum erbjuder gott om plats för säng och sängbord men kan även göras till ditt eget hemma kontor. Även härifrån finns utgång till hemmets stora balkong med utsikt över innergården.

Balkong
Till bostaden hör en rejäl balkong med lugnt läge mot innergården. Här finns utrymme att möblera med både större matgrupp och bekväm loungemöbel. Under den varmare årstiden blir detta platsen där du intar ditt morgonkaffe eller bjuder över vännerna på middag!

Badrum / tvättstuga
Hemmet erbjuder stort helkaklat badrum kombinerat med tvättstuga. Här är en grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med toalettstol, handfat med större kommod och överhängande spegelskåp utrustat med spotlights. Vidare finns duschplats med duschvägg i glas samt handdukstork. Stor bastu där ni kopplar av efter en dag i naturen. En del av rummet utnyttjas som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och vägghängda skåp för förvaring. Hög komfort med golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2008
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F
Övriga byggnader Rymligt förråd tillhör lägenheten och finns på entréplanet.
Stort inomhus cykel- och barnvagnsförråd.
Välordnat sopprum med möjlighet till avfallssortering.
TV: Basutbud ingår i avgiften.
Bredband: Stadsnät, betalas separat.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2020-11-20
Energikonsumtion 126 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1259.0000.01.1143 i Brf Vedgården 1
Pris 3 095 000 kr utgångspris
Avgift 6950 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 6500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 0.044977%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 971 749 kr

Närområde

Parkering Föreningen förfogar över 20 st parkeringar med kösystem, varav 15 st inomhus (728 kr/mån) och 5 st utomhus (429 kr/mån).
Parkeringsmöjlighet finns även i närliggande parkeringshus.

Förening

Föreningsnamn Brf Vedgården 1
Organisationsnummer 769615-2904
Gatuadress Hamngatan 1-3
Postnummer 63219
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Brf Vedgården har 25 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. 20 st parkeringar varav 15 st innomhus och 5 st utomhus. Den ekonomiska förvaltningen har handhafts av Egeryds fastighetsförvaltning i Eskilstuna.

Fastigheten är försäkrad till fullvärde hos Länsförsäkringar Södermanland.
Antal lägenheter 25
Parkering 15 st inomhus 5 st utomhus

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR