Skogvaktarvägen 28B

Eskilstuna 2 450 000 kr utgångspris

Drömläge för renovering eller nybyggnation i populära Odlaren!

Välkommen till Odlaren och denna fantastiska plats där svunnen tid möter framtida möjligheter. Detta hus från 1920 har potential att bli ett elegant hem att trivas i. Fantastiskt belägen på en stor tomt med närliggande skog ger det er en vacker och avskild miljö. Goda möjligheter till uppskattade skogspromenader för att leta lingon, blåbär eller skogens guld. Föreställ er ett liv där ni kan ta långa promenader och njuta av ljuset genom trädtopparna samtidigt som fastigheten endast ligger några minuters bilväg ifrån närmaste matvaruaffär, flertalet skolor, Mälarsjukhuset och centrala delar av Eskilstuna.

För er som vill bevara det drygt 100 år gamla huset finns goda möjligheter att skapa ett vackert hem via omfattande renovering. Föreställ er att renovera allt precis så som ni vill ha det; köket, vardagsrummet och sovrummen kan anpassas helt efter er smak. Om ni istället söker en fantastisk tomt med ett av Odlarens bästa lägen kan alternativet vara att riva och bygga nytt. Varför inte bygga ett modernt hus på den stora tomten? Vad sägs om att ha en stor trädgård där era barn kan leka och springa omkring samtidigt som ni kan baka väldoftande bröd i ert nya, moderna kök? Möjligheterna är oändliga!

Oavsett hur era drömmar ser ut är detta ett tillfälle ni inte vill missa. En stor och fastighet med vacker natur precis utanför dörren och fantastiska valmöjligheter att skapa det hus ni alltid drömt om - vad mer kan man begära? Så ta tillfället i akt och upptäck fastighetens fulla potential.

Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns i tomtgräns.

Här bor ni i natursköna Odlaren, ett av Eskilstunas mest attraktiva villaområden. I området slingrar sig charmiga gator i en lugn och vacker miljö. För dig med barn finns populära förskolor- och grundskolor på behagligt avstånd. Flera matbutiker så som den välsorterade Ica Ekängen med exceptionellt bra deli-disk. Eskilstunas golfklubb ligger i närheten och erbjuder fina rundor med golfbagen. Vidare finns närheten till idrottsanläggningar såsom Ekängens idrottsplats och ishall. På kort gångavstånd hittar vi även upplyst motionsspår i området.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 82 kvm
Byggnadsår 1920
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Plåt
Tak Plåt
Grundläggning Krypgrund
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Pris 2 450 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 042 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 782 000 kr
Värdeår 1929
Summa inteckningar/pantbrev 1 700 000 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 1 260 000 kr
 • Småhusbyggnad: 782 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 4760 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt/skogstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Stadsplan (1983-01-27)

  Planritning bottenplan
  Planritning bottenplan
  Planritning vindsplan
  Planritning vindsplan
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR