Hedlundsgatan 9A

Eskilstuna 2 595 000 kr utgångspris

Fantastisk lägenhet med äldre charm och mycket karaktär i eftertraktat område!

Varsamt renoverad våning med välbevarad karaktär. Många tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, 3-meters takhöjd, stora fönsterpartier och fina spegeldörrar. Perfekt läge med direkt närhet till allt som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast från tågstationen!
Välplanerad planlösning med stort och ljust vardagsrum med tre stora fönster, öppen spis och vackra trägolv. Vidare erbjuds ett rejält platsbyggt kök med ljus inredning, modern maskinell utrustning och detaljer såsom platsbyggda hyllor och vackert mönstrad bröstpanel. Två väl tilltagna sovrum med stora fönster. Bostadens badrum är modernt och nyrenoverat samt förberett för egen tvättpelare. All el i lägenheten är nydragen, ytskikt på golv, väggar och tak helt nyrenoverade. Samtliga arbeten utförda av fackman.
Mycket välskött bostadsförening med med extremt låg belåningsgrad. Medlemmar har tillgång till bastu och relaxavdelning, fin tvättstuga i separat gårdshus samt en vacker och mycket välskött innergård. Basutbud av TV-kanaler och bredband via Tele 2 ingår i avgiften. P-plats med elstolpe kan övertas av köpare, 250kr/mån!

Området är ett av Eskilstunas bästa! På attraktiv adress finner du denna charmiga lägenhet i ett vackert putsat hus från 1919. På andra våningen, med gavelläge och stora fönster i tre väderstreck finner du denna pärla. En kort morgonpromenad på fem minuter, längs nyrenoverade Gredbyvägen, tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på 47 minuter med morgontåget! Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, STIGA Sports Arena och Munktellbadet för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym samt trevligt upplysta Rinmansparken med stora ytor och spännande lekpark!

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 97 kvm
Våning 2 av 3

Hall
Via rejält trapphus nås ytterdörren som leder in i en tilltagen hall som sammanbinder lägenhetens samtliga rum. Bra plats för avhängning av ytterkläder och skor samt fler platsbyggda garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns ett vackert nyslipat plankgolv samt ljusa nymålade ytskikt på väggar och tak sammanhängande med övriga rum i bostaden. Vidare in i hallen nås den charmiga tamburen som leder till kök, sovrum och badrum.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum, som är både rymligt och väldisponerat, med mycket ljusinsläpp från de breda fönsterpartierna. Gott om plats för soffgrupp, soffbord och bokhylla samt ytterligare möblemang. Ljusa väggar och ett vackert trägolv. En vacker detalj i rummet är den öppna spisen. Öppna spisen är ej i bruk.

Kök
Härligt ljust kök med fönster mot innergården. Köket har en stilren skåpsinredning med köksluckor i profil, vitrindel, massiv ek-bänkskiva och ljust stilsäkert kakel med fasning i arbetsdelen. Utmärkta förvaringsutrymmen med platsbyggda över- och underskåp samt goda arbetsytor utmed två av kökets väggar. Den maskinella utrustningen är modern och består av kombinerad kyl och frys, varmluftsugn med ergonomisk arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Kökets väggar och tak är ljusa, vidare finns en smakfull och tidsenlig bröstpanel i profil och ett snyggt trägolv behandlat i ljus ton. Här finns matplats för fyra.

Sovrum 1
Pampigt sovrum med genomgående ljusa ytskikt. Här inryms dubbelsäng och sängbord såväl som ytterligare möblemang efter smak och tycke. Rummet har en ljus interiör med bland annat veckert slipat plankgolv samt så finns här två stora fönster ger rummet fina ljusflöden. Här kan med enkelhet möbleras som matrum vid behov.

Sovrum 2
Här ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Plats finns för garderober på vardera sida om sängen. Vidare finns gott om utrymme för möblemang såsom byrå eller skrivbord. Här finns gott om ljus från två stora fönster. Ljusa nymålade ytskikt på väggar och tak mot ett stilfullt nyslipat parkett på golv. I anslutning till sovrummet finns hemmets fina badrum.

Badrum
Badrummet nås med ingång från hall och är nyrenoverat av fackman under 2021. Här är utrustat med ny påkostad inredning såsom toalettstol, duschplats med vikbara duschväggar i glas, kommod med porslinshandfat, designblandare i klassisk stil och lådfrontar i profil. En stor överhängande badrumsspegel med belysning ger badrummet gott om ljus. Här är smakfullt kaklade väggar i vitt och ett stilrent grått klinkergolv. Badrummet erbjuder utrymme och är förberett för egen tvättpelare. Tvättmaskins som finns i badrummet idag ingår ej i köpet.

Samtliga fönster på insida såväl som utsida är renoverade i klassisk stil samt så är tilläggsisolerade rutor installerade för att minska buller.
All el i bostaden är nydragen och fasad i väggar samt så är ny el-central med automatsäkringar installerad. Arbeten utförda av behörig elektriker.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1919
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Allmänt:
De boende har tillgång till en idyllisk innergård med gräsmatta och utemöbler.
På innergården, i en separat byggnad, erbjuder föreningen en bra tvättstuga.
Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd.
Bastu och relaxavdelning såväl som hobbyrum finns i källarplan.
Separat kö till föreningen p-platser. I området finns även möjlighet att parkera bilen på gatorna.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband via Tele 2 ingår i avgiften.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 146-016 i BF DE ADERTON u p a
Pris 2 595 000 kr utgångspris
Avgift 4819 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 8.449%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 230 731 kr

Närområde

Allmänt Kanonläge intill Rinmansparken som erbjuder fin grönska och trevlig lekplats för barn. Med några minuters promenad når du centrum och dess utbud med restauranger, fik, butiker, gym och högskola. Intill bostaden finns också två träningsanläggningar och livsmedelsbutiker. Endast 5 min bort ligger tågstationen för dig som pendlar.
Parkering Möjlighet att överta köpares p-plats med elstolpe i nära anslutning till trapphuset, 250kr/mån. Parkering är även möjligt med månadsbiljett utmed Gredbyvägen.

Förening

Föreningsnamn BF DE ADERTON u p a
Organisationsnummer 718000-0544
Gatuadress Hedlundsgatan
Allmänt om föreningen Bostadsföreningen omfattar 15 lägenheter med en total boyta 1148 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.
Den administrativa förvaltningen sköts av MARKRedovisarna.

OBS! BF DE ADERTON u p a är en bostadsförening.
Antal lägenheter 15
Renoveringar 2006 Byte av värmeväxlare, installation av motorvärmaruttag
2007 Byte av takbeläggning
2008 Takreparation, fönstermålning, stamspolning, Fasad
2009 Byte av avloppsrör, byte av varmvattenberedare, energideklaration
2012 Fasad renovering, takrenovering, grindmontering, målning utvändig
2016 Fönstermålning
2019 Ommålning av förråd och tvättstuga, reparation av avlopp i källaren
2021 Fönsterrenovering och fönstermålning, byte av säkerhetsdörrar
2022 Fönsterrenovering och fönstermålning, kompletteringsarbete säkerhetsdörrar, byte av värmeväxlare mm

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR