Sveavägen 8C

Eskilstuna 995 000 kr utgångspris

Tvåa med generös balkong och egen p-plats, belägen vid Sveaplan!

Nu kan vi erbjuda en väldisponerad tvåa med stor inglasad balkong! Utmärkt plats att njuta av socialt umgänge och goda koppar kaffe från tidig vår till sen höst. Balkongen har lugn och fin utsikt med föreningens innergård med vackra träd och buskar.

Bostaden har ett funktionellt kök med moderna vitvaror, bra förvaringsutrymme och trevliga ytor att hacka grönsaker till fredagens tacos. Vardagsrummet har trivsamma ytor för umgänge och sammankomster med dina vänner. Från vardagsrummet ansluter den trivsamma balkongen. Ljusa och trevliga ytskikt i hela bostaden, välbevarat trägolv i hall och kök. Stambytt och renoverat badrum med behaglig takdusch och egen tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymmen i såväl inbyggda garderober samt stor garderob med skjutdörrar i sovrum som kommer att ingå.
Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, parkering med el-stolpe ingår avgiften.

Bostaden är belägen alldeles intill Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. På några minuters gångavstånd finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 46.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 3

Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar och vackert trägolv. Här finns goda ytor för avhängning av ytterkläder och utrymme för skor. Hallen har vidare plats för extern förvaringsmöbel samt inbyggda garderober.

Kök
Tilltalande kök där moderna faciliteter möter äldre, charmiga inslag som sockerbitslådor och infälld skärbräda. 2021 renoverades köket med nya bänkskivor, moderna vitvaror och läckert kakel på väggen i svart kulör. Vitvarorna består av rostfri köksfläkt, induktionshäll med ugn, bänkdiskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Den slitstarka bänkskivan i mörkt utförande ger plats för att tillreda tacos till fredagsmyset eller en god smoothie efter träningen. Köket har en generös takhöjd vilket nyttjats väl med gott om förvaringsskåp på höjden. Fönster ger köket gott om ljusinsläpp.

Vardagsrum
Vidare in i bostaden erbjuds ett genomtänkt och luftigt vardagsrum. Vackert ljusinsläpp från stora fönster, ljusa väggar och ett fint och slitstarkt golv. Rummet kan enkelt möbleras med soffa, vardagsrumsbord, media-möbel och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet finns utgång till den fantastiska balkongen.

Balkong
Trivsam, inglasad balkong som byggdes 2016. Generöst utrymme som släpper in vackert ljus genom de skjutbara fönsterpartierna. Trevlig utsikt mot grönskande innergård och kvälssol. Här kan du möblera enkelt efter smak och tycke. Utmärkt plats för eftermiddagskaffe från tidig vår till sen höst. Balkongen är förberedd med eluttag. På golvet finns mjuk och härlig heltäckningsmatta i mörkgrå nyans som gör det behagligt för fötterna.

Sovrum
Bostadens sovrum har en behaglig väggfärg i grönt som ger ett härligt lugn till rummet. Inred med dubbelsäng intill det centrerade fönstret som skapar ett fint ljusflöde i rummet. Vidare erbjuds goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med spegelfronter, denna möbel kommer att ingå! Dessutom finns inbyggd garderob som ger ytterligare förvaringsutrymme som är smakfullt målad i väggfärgen.

Badrum
Badrummet är ljust och fräscht med kaklade ytskikt. Rummet har ett stort fönster med frostad ruta som ger ett fint sken till hela utrymmet. Stambyte och renovering av badrummet skedde 2022. Badrummet är utrustat med modern duschblandare med handdusch såväl som takdusch. Toalettstol samt tvättställ med kommod och vägghängt spegelskåp ger bra förvaringsutrymme. Dessutom är badrummet utrustad med egen tvättmaskin. Infällda spotlights i taket ger bra belysning.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1946
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Relaxavdelning finns i källarplan på Sveavägen 6.
Till lägenheten finns stort vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga och torkrum finns i källare.
Gym finns intill tvättstugan.
Låst cykelrum/barnvagnsrum.
Relaxavdelning med dusch och bastu finns i intilliggande byggnad.
Stor balkong om ca 8kvm med skjutbara glaspartier, rullgardiner.
Bredband erhålles via stadsnätet och kabel-TV.

Renovering av bostad
2021 Kök
2022 Badrum

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2021-09-27
Primärenergital 138

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11 i HSB brf Sveaplan
Pris 995 000 kr utgångspris
Avgift 3209 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, balkong, parkering
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 2.6118%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 87 721 kr

Förening

Föreningsnamn HSB brf Sveaplan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-3472
Antal lägenheter 36
Antal lokaler 1
Renoveringar 2008 Gym
2008 Renovering tvättstuga och torkrum
2009 Uppdatering av kodlåsanordning entréportar
2012 Relax
2013 Ventilationsarbete
2013 Ny tvättmaskin
2014 Målning trapphus
2014 OVK-besiktning
2016 Byte av balkonger
2016 Markarbete
2017 Ny torktumlare
2018 Målning fönster i trapphus
2021 OVK (pågående)
2022 Byte av avloppsstam mellan husen
2022 OVK slutförd
Parkering 36
Tv och bredband Telenor
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen En lokal

Video

Film

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR