Kyrkogatan 1C

Eskilstuna 1 525 000 kr utgångspris

Modern tvåa med ett centralt läge, alldeles intill ån!

Nu finns det möjlighet att förvärva modern bostad med ett utmärkt läge mitt i centrum - alldeles intill ån! Njut en stund på balkongen med trivsam utsikt över den lugna innergården. Perfekt för dig som ska flytta hemifrån eller studerar på det närliggande universitetet!

Bostaden erbjuder ett modernt kök med vita släta luckor, trivsamma ytor för matlagning och gott om förvaringsutrymme i alla skåp och lådor. Moderna vitvaror i rostfritt utförande. Det rymliga vardagsrummet kan enkelt dukas upp för trevliga måltider, samtidigt som det kan möbleras med soffa och mediamöbel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås och laga mat tillsammans. Vidare erbjuds ett sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring, badrum med dusch samt att det är förberett för installation av tvättmaskin. Stor klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Genomgående ljusa ytskikt och fint golv i hela lägenheten. Välkommen till en bostad för dig som söker ett bekvämt boende mitt i centrala Eskilstuna.
Fin bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där TV-paket och bredband ingår!

Här bor du med närhet till Stadsparkens fina grönområden och Eskilstunaån. Kort gångavstånd till universitet, centralstation såväl som stadskärnans fantastiska utbud av restauranger, caféer och nattliv. I närområdet hittar ni flera butiker, matvarukedjor och även Stadsbiblioteket. För den träningsintresserade finns flertalet gym inom gångavstånd.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 0 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 44 kvm
Balkong Ja.
Våning 2

Hall
Välkommen in till en ljus hall med slitstark klinker på golvet tillsammans med vita väggar. Hallen ger plats till avhängning på hatthylla och goda förvaringsmöjligheter i stor garderob som kommer ingå i bostaden.

Vardagsrum
Vardagsrummet ansluter direkt efter hallen med härlig rymd och vackert ljusinsläpp. Rummet kan enkelt möbleras med den stora soffgruppen, mediamöbel och soffbord. Stort fönster som rymmer vackra blommor och ger utsikt mot balkong och innergård. Parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten.

Balkong
Från vardagsrummet tar ni er ut till den stora balkongen. Här kan ni njuta i ett skyddat läge med utsikt över föreningens lugna innergård och en glimt av Eskilstuna ån. Möblera enkelt med bekväma sittmöbler och njut av höstens varma vindar.

Kök
Lägenhetens trevliga planlösning skapar en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, utmärkt plats för att enkelt kunna umgås vid såväl matlagning som i soffan. Bostadens kök är genomtänkt och håller en stilren design. Vita släta luckor, tillsammans med grå bänkskiva mörkt kakel över arbetsytan. Generöst med förvaringsutrymme i såväl över- som underskåp. Kökets maskinella utrustning är i rostfritt utförande och består av varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin.
Med ingång från köket finns rymlig klädkammare, eller varför inte ett stort skafferi. Oavsett ett perfekt förvaringsutrymme.

Sovrum
Från vardagsrummet finner ni ett trivsamt sovrum. Här kan ni enkelt möblera med dubbelsäng och garderober. Fönster ger gott om ljusinsläpp och vacker utsikt mot innergården.

Badrum
Bostaden badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns utrustning som toalettstol, duschplats innanför välvda duschväggar, kommod med utmärkt förvaringsutrymme samt överhängande spegelskåp med inbyggda spotlights. Vidare är badrummet förberett för installation av tvättmaskin och ger möjlighet att inreda med extern förvaringsmöbel.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-03-19
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3122 i Bostadsrättsföreningen Rådhusbron
Pris 1 525 000 kr utgångspris
Avgift 2567 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, inkl. bostadsrättstillägg

Andel i förening 0.9475%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 479 438 kr

Förening

Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Rådhusbron
Organisationsform Bostadsrätt
Antal lägenheter 68
Antal lokaler 4
Tv och bredband Telenor
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR