Tunavallsgränden 10

Eskilstuna 1 995 000 kr utgångspris

Bekvämt boende med hög standard och eftertraktat läge!

Här på Tunavallsgränden 10 erbjuds denna smakfulla lägenhet! En bostad med fina och påkostade materialval, utmärkt planlösning som inbjuder till socialt umgänge och stor trivsam balkong med förmiddagssol!

Generöst kök med stor arbetsyta för matlagning och bakning. Rikligt med förvaringsutrymme och möjlighet att möblera med stort matbord för glädjefyllda måltider med vännerna. Köket ansluter till vardagsrummet som enkelt kan möbleras med soffgrupp och mediabänk. Utmärkt plats för sällskapsspel när ni väl avslutat middagen. Intill dessa rum ligger utgången till hemmets stora balkong. Underbart läge med härlig förmiddagssol, enkelt att variera möblemanget efter era önskemål. Vidare erbjuder bostaden två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med hög standard. Behaglig takdusch samt tillgång till egen tvättmaskin. Generöst med förvaringsutrymme i stor garderobsvägg, klädkammare samt bra möjligheter att möblera med externa byråer/garderober i sovrummen. Börja packa flyttkartongerna nu så ni inte missar denna chans!

Denna bostad har det perfekta läget! Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum når ni till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt. Kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med stort utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 5

Hall
Här stiger ni in i en rymlig hall med bra förvaringsutrymme och sobra färger. Flertalet garderober ger er gott om förvaringsutrymme. I anslutning till ytterdörr finns plats att inreda med hatthylla och skoställ. Även förvaringsmöbel som byrå ryms utan problem. Ytans golv är delvis belagt med slitstark och lättskött klinker i terrakotta-nyans. Väggarna är tapetserade i randigt mönstrad tapet i ljus ton. I anslutning till hallen finns en mycket rymlig och oerhört praktisk klädkammare. Denna är inredd med hyllplan, klädstänger och skoställ. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Kök
Bostadens hjärta är en mycket välinredd yta. Snygga köksluckor och skåp med stilig ekfanér som erbjuder mycket god förvaring. Här ryms alltifrån porslin, matvaror och alla era köksmaskiner. För den som gillar matlagning eller bakning finns här fantastiskt bra arbetsyta att breda ut sig på. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, spis, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Moderna vitvaror med låg energiförbrukning. Kapitalvarorna är i svart utförande vilket ger en stilig kontrast till de övriga materialen. Köket har ett vackert ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti samt altandörr ut till bostadens omfångsrika balkong.

Balkong
Väl tilltagen balkong med förmiddagssol och gott om utrymme för möblemang efter smak och tycke. Idag finns här bord och stolar såväl som loungegrupp. Balkongen är utrustad med motorstyrd markis såväl som insynsskydd i vardera gavelsida vilket skapar en lugn och privat känsla. Här är en plats att trivas på!

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder goda sociala möjligheter. Umgås med gäster samtidigt som ni förbereder middagen. Ytan är inredd i lätta toner, väggarna är tapetserade i en ljusgrå mönstrad kulör. Rummets golv är belagt med en klassisk trestavstavsparkett. Möblera med soffgrupp, soffbord, media-möbel och övrigt möblemang. Vardagsrummet har ett ljuvligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum inrett i sobra toner. Rummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus samtidigt som det finns persienner monterade för enkelt mörkläggning. Ytans golv är belagd med parkett och väggarna är ljusa.

Sovrum 2
Sovrum med ljusa ytskikt på väggar och fint parkettgolv. Möblera med säng, sängbord, skrivbord och övrigt möblemang såsom byrå. Rummets fönster skänker ytan fint ljus. Persienner finns monterade i fönstret.

Badrum
Högklassigt och modernt badrum med helkaklade väggar i vitt tillsammans med ljusgrått klinkergolv. Här finns all önskvärd comfort. Inredning som takdusch, vägghängd toalett, handfat med vägghängd spegel samt blandare. Badrummet är även försett med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Även här finns utmärkt förvaringsutrymme i fler väggfasta skåp. Praktisk arbetsbänk, perfekt för tvätthantering och dylikt. Hög komfort med spotlights i tak och golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2007
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader Basutbud av TV-kanaler och bredband 250/50 från Tele2 ingår i månadsavgiften.
Stort förråd tillhör bostaden (ca 5kvm).

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-11-29
Primärenergital 130

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4201 i BRF Banvallen
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 4997 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablon.

Personer i hushållet 3 personer
Andel i förening 1.90351%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 566 469 kr

Närområde

Allmänt Denna bostad har det perfekt läge! Här erbjuds flertalet skolor och förskolor med absolut närhet. Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum nås till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, högskola, teater, bio mm. För den som pendlar ligger denna bostad ypperligt, promenadavstånd till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden, där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik och teateruppträdanden under sommarhalvåret.
Parkering En parkeringsplats kommer att kunna överlåtas till köparen av bostaden till en kostnad om 250kr/mån.

Förening

Föreningsnamn BRF Banvallen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769611-3435
Allmänt om föreningen Brf Banvallen omfattar fastigheten Glansen 2 i Eskilstuna med adresserna Tunavallsgränden 10 och 12. Husen färdigställdes 2007 och innehåller 52 st bostadsrätter fördelade på 2-4 rok samt 52 bilparkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Föreningen förvaltas av HSB Södermanland.
Föreningens ekonomi 2023/2024 Spolning av avloppsstammar prioriteras 2023 Byte av bärremmar i hiss 12:a 2024 Byte av bärremmar i hiss 10:a 2027 Byte av fog mellan betong element (planerat 2022)
Antal lägenheter 52
Renoveringar 2009 Cykelbod
2010 Installerat staket mot Västeråsvägen och Grangärdet
2011 Entré system ersatts med tag-lösning
2012 Kameraövervakning och brandlarm miljöhus
2018 Installation av nödljus i trapphusen
2020 Ommålning av sop och cykel förråd
2022 Installation av 6 laddboxar för el/hybrid bil
Parkering 52
Tv och bredband Tele2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR