Perukmakarvägen 5

Eskilstuna 2 895 000 kr utgångspris

Enplansvilla med vacker trädgård i Brottsta!

Blomstrande rabatter, egna vindruvor och en stor gräsmatta som inbjuder till lekfulla dagar på Perukmakarvägen 5. Här kan vi presentera en välplanerad bostad där vi hittar samtliga rum på samma våningsplan. Enplanvillan erbjuder stora sociala ytor i det trivsamma uterummet, fantastisk plats att nyttja större delen av året. Här passar det utmärkt att duka upp för grillmåltider eller födelsedagskalas. Likväl inne i bostaden erbjuds stora umgängesytor. Det generösa vardagsrummet som enkelt kan möbleras med mysig hörnsoffa och samtidigt stort matbord. Bostadens ljusa kök tillhandahåller gott om förberedelseytor inför fredagens tacomys, förvaringsytrymme i över- och underskåp samt matplats i anslutning till köket. Fastigheten erbjuder två charmiga sovrum med lekfulla tapeter samt ett stort sovrum i neutrala färger - i detta rum finns stor garderob som ger er gott om förvaringsutrymme. Vidare finns ett helkaklat badrum med duschutrymme, gästtoalett samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vidbyggt till fastigheten finns garage med parkeringsplats för en bil. Trädgården är väl omhändertagen och ger möjlighet att möblera med utemöbler på flera ställen och plocka blommor från de vackra rabatterna. Ett fantastiskt solläge större delen av dagen gör trädgården till det bästa stället att njuta på under semestern!
Fastigheten innehavs med tomträtt som gäller tom 2030-09-30.

Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns populära förskolor och skola samt att du bor endast ett stenkast från populära köpcentret Tuna Park. Här finns stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med buss till och från Eskilstunas centrala delar. Med kort gång- och cykelavstånd nås tågstation med täta avgångar till Stockholm och Västerås såväl som hela Mälardalenregionen. Ett utomordentligt boende för den som pendlar till- och från arbetet.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum

Entré
Välkomnande entré med trivsamt ljusinsläpp från fönster både i och bredvid dörren. Entrén har utrymme för hallmöbel i form av hatthylla och skoställ. Luftvärmepump finns monterad ovan ytterdörr.

Kök
Stort och praktiskt kök sträcker sig parallellt längs med två av kökets väggar. Smidigt utformat för att på bästa sätt tillaga mat under veckans alla dagar. Köket erbjuder gott om ytor för förberedelser och tillagning av mat och bakverk. Kökets skåpsluckor har en ljus nyans, kakel i vitt och rött över den mörka bänkskivan. Utrustningen består av häll med ugn samt köksfläkt. Fullstora kyl och frys ger gott om plats för matförvaring. I anslutning till köket finns en trivsam matplats där det är enkelt att duka upp matbord för fyra personer. Från matbordet har ni vacker utsikt mot trädgården.

Vardagsrum
Lättillgängligt vardagsrum med ingång från såväl entré som kök. Generösa ytor att inreda med stor hörnsoffa, soffbord och mediabänk. Vardagsrummet kan även möbleras med stort långbord vid speciella tillställningar eller födelsedagar. Stora fönsterpartier släpper in fantastiskt ljus och ger en luftig känsla till rummet.

Uterum
Från vardagsrummen finns utgången till det tilltagna uterummet. Stort och fantastiskt rum att möblera för skön avslappning och måltider. Såväl matbord och bekväma sittmöbler ryms här. Uterummet har fönster som ger vackert ljusinsläpp, ljus-genomsläppande tak och behaglig filtmatta på golvet.
Från uterummet finns pardörrar som leder ut till trädgården.

Trädgård
Vacker trädgård indelad med buskage och stenar. Ytor av gräsmatta inbjuder till lek och ger plats för utemöbler. I trädgården hittar ni vackra planeringar, fruktträd och vinrankor. Stenbelagt yta intill uterummet ger perfekt utrymme för grill och tillagning av måltider. Här kommer ni trivas!

Sovrum 1-2
Direkt innanför entrén nås två sovrum med lekfullt, mönstrad tapet på väggarna. Behaglig textilmatta på golvet gör det skönt att kliva ur sängen på morgonen. Rummen kan enkelt möbleras med säng och skrivbord samt förvaringsmöbel till kläder. Stora fönster i vardera rum ger härligt ljusinsläpp.

Gästtoalett
Till vänster i hallen ligger ett ljust toalettutrymme med läcker accentfärg i rött. Rummet är utrustat med toalettstol, handfat och förvaring i kommod och vägghyllor. Väggar målade i vitt och rött samt rött kakel över tvättstället. Ljusinsläpp via öppningsbart fönster.

Sovrum 3
Generöst sovrum med behaglig fondvägg i grått kombinerat med ljusa väggar. Rummet kan möbleras med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Flera stora garderober finns platsbyggda i rummet och ger er gott om förvaringsutrymme.

Badrum
Vidare in i bostaden ligger ett helkaklat badrum i neutrala färger. Badrummet är utrustat med stor kommod, toalettstol och duschutrymme innanför glasdörrar. Behaglig komfort med golvvärme och uppvärmd handdukstork. Bra belysning inbyggt i spegeln över handfatet samt infällda spotlights i taket.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsutrymme i både bänk- och vägghängda skåp. Vidare är tvättstugan utrustad med arbetsyta, vask och bra bänkbelysning. Slittålig klinker på golvet.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 1971
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Betong/trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2-glas och 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund med betongbjälklag
Uppvärmning Direkt el och luft/luftvärmepump
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-09-15
Primärenergital 147

Ekonomi

Pris 2 895 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 400 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 453 000 kr
Värdeår 1971
Summa inteckningar/pantbrev 2 664 000 kr
Driftkostnad 24945 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 7053 kr
 • Renhållning: 3913 kr
 • Hushållsström: 13979 kr

Uppvärmning ingår i elkostnaden.

Elförbrukning 11 568 kWh/år

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 453 000 kr
 • Småhusmark: 947 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 788 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning (1970-01-16) Stadsplan (1968-05-17)

  Planritning
  Planritning
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR