Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 2 095 000 kr utgångspris

Smakfull trea med utsikt över centrala Eskilstuna!

Välkommen till en smakfull trea med fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Bostaden på 63 kvm är fördelad på kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, två sovrum och en svårslagen balkong med trevligt solläge. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med rostfria vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i såväl två klädkammare som garderober i vardera sovrum. Högt läge i huset med trevlig rymd och en takhöjd om 2,70m. Härligt ljusinsläpp från stora fönster i alla rum. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå.

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 8 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 6 av 8 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 63 kvm
Balkong Ja.
Våning 6 av 8

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Entrédel med tåligt klinker i grå nyans. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusgrå ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr i grå ton.

Kök
Vidare från hallen tar vi oss till ett påkostat Marbodalkök i modernt utförande med släta köksluckor i ljusgrå ton. En mörkgrå bänkskiva möter stenmönstrat kakel i kökets arbetsdel. Kökets rostfria vitvaror är från Bosch och består av kyl och frys med heldörr, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Praktiskt belysning monterade över bänkskiva. Generöst med förvaringsutrymme i hela köket. Trevlig plats för matbord finns i anslutning till köket.

Vardagsrum
Endast en fristående vägg skiljer av ytan mellan kök och bostadens vardagsrum, vilket ger känslan av öppen planlösning mellan rummen. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier och kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, soffbord och media-möbel. Med bred pardörr finns här utgång till den fantastiska balkongen i söderläge. Utsikt utöver stora delar av Eskilstunas centrala delar, trevlig åglimt - fantastik plats att trivas på!

Sovrum 1
Generöst sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord samt fristående förvaring. Rummet är utrustat med garderob. Via skjutdörr tar vi oss till klädkammare, lyxig plats att förvara favoritplaggen!

Sovrum 2
Behagligt sovrum i ljus nyans och härligt ljusinsläpp från stort fönster. Möblera rummet som sovrum eller kontor. Extern garderob finns i rummet samt mer förvaringsmöjlighet i klädkammare alldeles intill.

Badrum
Smakfullt, helkaklade badrummet med trevlig belysning från spotlights. Badrummet är utrustat med takdusch innanför välvda glasdörrar, stilig hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med praktiska lådor. Spegelskåp, handdukstork, behaglig golvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Förvaring i vägghängda skåp och praktisk bänkskiva ovan maskiner.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Bredband via Telia ingår i avgiften.
Separat kö till parkeringsplatser, bilparkeringsplatser finns både i garage (850kr/mån) såväl som utomhusparkeringar (400kr/mån).
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Elavtal tillhandahålls av bostadsrättsföreningen och endast förbrukningen debiteras bostadsrättsinnehavaren.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2021-06-09
Energikonsumtion 106 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21602 i Brf Gjuteriet
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 3759 kr/mån
Kommentar inkl värme, TV, bredband, IP Telefoni samt filterbyte 2 ggr/år. Vatten tillkommer

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1.33984%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 812 191 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser i garage (850kr/mån). Kan finnas möjlighet till övertagande av p-plats inom kort. Fri parkering i anslutning till fastigheten. Smidig parkering på Norr med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn Brf Gjuteriet
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 769634-7215
Gatuadress Norrgärdesgatan 6
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Föreningens ekonomi Bygglov för balkonginglasning är sökt, men har fått avslag hos Stadsbyggnadsnämnden i Eskilstuna och Länsstyrelsen i Södermanland. Har överklagat till Mark och Miljö domstolen i Nacka och inväntar på svar.
Antal lägenheter 98
Tv och bredband Tv och Internet via Telia ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR