Gränsgatan 33

Eskilstuna 1 695 000 kr utgångspris

Välplanerad trea med populärt läge på Norr!

Gränsgatan 33 välkomnar dig in till en trivsam bostad fördelad på tre rum och kök. Smakfullt renoverat kök, trevliga sällskapsytor och närhet till den grönskande naturen via den möblerbara balkongen eller vardagsrummets franska balkong.

Köket har en tilltalande blå nyans vilket gör rummet till en härlig plats för matlagning, möblera med matbord intill det stora fönstret och avnjuta veckans alla måltider med utsikt över området. Bostadens hjärta är det tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och den franska balkongen. Vardagsrummet har gott om plats för soffmöblemang, mediamöbel och vitrinskåp. Bostaden erbjuder vidare två sovrum som enkelt kan möbleras med dubbelsäng. Den möblerbara balkongen nås från ena sovrummet. Här hittar ni en utmärkt plats att njuta av solens värmande strålar och den friska luften! Bostadens planlösning ger möjlighet att disponera ena sovrum som just ett sovrum eller vidga ytan med fördel till köket. Ljust badrum utrustad med dusch. Gott om förvaringsutrymme i hallens garderober samt i intilliggande klädkammaren. Bostaden har genomgående fina ytskikt med trivsamma färgval, vackert ljusinsläpp i samtliga rum - här kommer ni trivas!

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 71.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 7

Hall
Stig in i bostadens ljusa hall, här hittar ni ytor för att hänga av kläder och ställa skor. Flera garderober i hallen som ger er bra förvaring till ytterkläder. Intill entrén finns ytterligare förvaringsutrymme i rymlig klädkammare.

Kök
Bostadens smakfullt inredda kök har en läcker blå nyans på luckorna samt ljusgrå bänkskiva och vitt kakel. Köksbänken ger gott om plast för köksmaskiner och middagsbestyr. Bra förvaring i kökets alla skåp och lådor, här får det mesta plats! Fönster över arbetsbänken ger ett behagligt ljus till matlagningen. Köket är utrustat med häll, varmluftsugn, köksfläkt och diskmaskin. Vidare hittar vi kombinerad kyl och frys. Rummet kan möbleras med ett matbord för 4-6 personer, utmärkt plats intill det stora fönstret med utsikt över balkong och närområde.

Sovrum 1
Intill köket hittar vi ett behagligt sovrum i gröngrå nyans. Sovrummet har fönster i två väderstreck som ger rummet ett fint ljusinsläpp, varav ena är dörr ut till den möblerbara balkongen. Inred rummet enkelt med dubbelsäng, soffa eller som kontor. Möblera enkelt utifrån era behov. Rummet ansluter även till bostadens vardagsrum.

Balkong
Trivsam balkong med härlig förmiddagssol. Möblera med bekväma sittmöbler och njut en stund av den friska luften.

Vardagsrum
Vidare in i bostaden ligger det rymliga vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Öppna upp pardörrar till den franska balkongen och njut av de grönskande träden intill bostaden. Rummet har gott om utrymme att möbleras med stor soffgrupp, mediamöbler och vitrinskåp. Trivsam plats att samlas för att titta på film tillsammans eller avnjuta en fika.

Sovrum 2
Intill hallen hittar vi bostadens andra sovrum med en angenäm färg på väggarna. Rummet kan inredas med dubbelsäng, nattduksbord och möbel för klädförvaring. Vacker, grönskande utsikt genom det stora fönstret.

Badrum
Bostaden erbjuder ett fräscht badrum i neutrala färger. Här hittar ni behaglig takdusch, toalettstol och kommod med tvättställ. Uppvärmt handduktstork. Väggar och golv är klädda med våtrumsmatta.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1958
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.
Nytt kök
Målning av väggar & tak

Till bostaden hör stort vindförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning, gym samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-10-11
Primärenergital 159

Ekonomi

Lägenhetsnummer 219210002-0131 i RBF Eskilstunahus 10
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 3716 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.44976%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 58 336 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar med nya bostäder och affärsområde planerade. Här hittar du även Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

Förening

Föreningsnamn RBF Eskilstunahus 10
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-3407
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 256 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.
Antal lägenheter 256
Antal lokaler 24
Parkering 38 garage platser och 53 p-platser
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR