Humlevägen 8

Eskilstuna 2 375 000 kr utgångspris

Charmig fastighet belägen intill vackra Mälaren!

Med gångavstånd till Mälarens glittrande vågor hittar ni denna charmiga fastighet på Humlevägen 8. När ni kliver in i bostaden möts ni av tidstypiska materialval så som bröstpanel och furuspaljé, vilket även präglar flera rum i hemmet. Stor altan och lättskött trädgård ger er gott om plats att duka upp för trivsamma grillkvällar under sommarhalvåret.

Bostaden erbjuder ett trivsamt kök med härlig retrotutch. Goda förvaringsmöjligheter, stor arbetsbänk tillsammans med färgglatt kakel gör köket både praktiskt och ombonat. Köket ligger i öppen planlösning mot generöst vardagsrum och matplats. Utmärkt plats att samla era vänner och familj för glädjefyllda måltider och tillställningar. Sällskapsytorna fortsätter ut på den mysiga altanen som är den perfekta platsen för att samla familjen till trevliga grillkvällar. Uteplatsen ansluter till stor gräsmatta och lättskött trädgård. Kring tomten finns vacker natur som ger er möjlighet att plockar svamp till höstens grytor. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum som ni enkelt möblerar med säng och förvaringsmöbler. Flertalet garderober i bostaden ger er bra förvaringsutrymme. Badrum med dusch samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin. I trädgården hittar ni även stort förråd för gräsklippare och trädgårdsredskap. Markis finns installerad vid altan och flera av fastighetens fönster.
Friköpt tomt. Kommunalt vatten och avlopp.

Populärt och lugnt område beläget intill Mälaren. Inom kort gångavstånd från fastigheten finns ett flertal badplatser. Här lever ni nära ett rikt djurliv med bland annat rådjur, hare och hjort. Med kort bilfärd når ni Torshälla; ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar. Här erbjuds ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker, förskolor och grundskolor.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum

Hall
Här stiger ni in i charmig villa med en funktionell hall. Fint ljusinsläpp från fönster i ytterdörren samt sidoljus. Direkt till vänster erbjuds bra utrymme att hänga av sig jacka och skor. I inre hall finns två garderober som ger er ytterligare förvaringsutrymme.

Kök
Bostadens kök är ljust och trivsamt med tydlig retrocharm. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligt bakom de vackra ljusa skåpluckorna. Här finns gott om plats för både matvaror och köksredskap. De stora arbetsytorna ger gott om plats för matlagning såväl som förberedelse av smarrigt bullbak. Gula kakelplattor på väggarna bidrar till en varm och inbjudande känsla i rummet. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt spis med fläkt ovan. Via altandörr tar ni er enkelt ut i naturen för en
god kopp kaffe.

Matplats, vardagsrum & altan
Köket ansluter i öppen planlösning mot trivsam matplats och generöst vardagsrum. Rummets stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Utrymmet inbjuder till härlig atmosfär som välkomnar både gäster och vardagslivets alla aktiviteter. I vardagsrummet finns luft-luftvärmepump installerad. Matplatsen är smidigt placerad i anslutning till köket. Goda möjligheter att inreda med ett stort matbord med bekväma stolar - utmärkt plats för familj och vänner att äta en måltid tillsammans. Härifrån tar ni er ut på altanen som inbjuder till härliga ytor att avnjuta sommarens grillmåltider. Altanen har gott om plats att möbleras med såväl matbord som sköna fåtöljer. Trivsam miljö för avkoppling i anslutning till naturen.

Sovrum 1
Från hallen ansluter hemmets första sovrum. Rummet är ljust och har en charmig småmönstrad tapet. Goda möjligheter att möblera med dubbelsäng och två sängbord och förvaring i garderober. Centrerat fönster ger fint ljusinsläpp med utsikt över grönskande natur.

Sovrum 2
Längre in nås ytterligare ett sovrum. Rummet är trivsamt med jordnära färger. Utmärkt att möblera som sovrum eller gästrum för långväga vänner. Här kan ni enkelt inreda med säng och bäddsoffa. I rummet finns tre stora garderober som ger er bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet har gott om utrymme för att inreda med dubbelsäng och skrivbord. Använd det som sovrum eller som kontor. Dessutom finns tre stora garderober som ger er gott om utrymme för alla era kläder och övrig förvaring. Rummets fönster ger ett vackert ljusinsläpp.

Badrum
Hemmets badrum är rymligt med fint ljusinsläpp från ett stort fönster med frostat glas. Goda förvaringsmöjligheter med linneskåp utmärkt för lakan och handdukar. Vidare erbjuds förvaring med spegelskåp praktiskt placerat över handfatet. Rummet är även utrustat med toalettstol, handfat och tilltagen duschplats.

Tvättstuga
Med smidig ingång från hallen nås den praktisk tvättstugan. Rummet är utrustat med toppmatad tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i trådbackar samt utmärkt arbetsbänk för att sortera strumpor. Goda möjlighet att hänga tvätt på det vägghängda tvättställ.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 94 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Direkt El, luftluftvärmepump
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-10-18
Primärenergital 165

Ekonomi

Pris 2 375 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 590 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 879 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar/pantbrev 240 000 kr
Driftkostnad 26306 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 7180 kr
 • Renhållning: 2147 kr
 • Hushållsström: 14375 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 2604 kr

Uppvärmning inkluderat i elkostnad.

Elförbrukning 13 900 kWh/år
Personer i hushållet 1 person

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 879 000 kr
 • Småhusmark: 711 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1771 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:2 ändamål: Elledning och/eller belysning, Grönområden, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt
  Planbestämmelser Detaljplan (2006-12-14)

  Video

  Film

  Planritning
  Planritning
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR