Vesslevägen 3

Eskilstuna 1 195 000 kr utgångspris

Unik möjlighet att bygga ditt drömhus alldeles i närheten av Mälaren!

Till er som alltid har drömt om en tomt nära vattnet – en plats där ni kan skapa ert paradis. Känna brisen från sjön och se solen glittra i vattenbrynet! Här finns nu möjlighet att bygga ert drömhus i den här fantastiska miljön.

Tomten kan erbjuda er en livsstil som få andra kan matcha. En kort promenad bort kan ni höra ljudet av vågorna slå mot stranden, se solen gå ner vid horisonten och uppleva den stora lyxen som det innebär att ha vackra Mälaren som granne. Detta är en unik möjlighet till ett boende som låter dig komma nära naturen samtidigt som ni har möjlighet att skapa moderna bekvämligheter. Ni kommer att ha en tomt som ligger i ett av kommunens mest idylliska områden. Den perfekta platsen för er som drömmer om lata sommardagar i solen och sköna utflykter med båten. Njut av den härliga känslan av att verkligen ha investerat i livet!

I dagsläget står en äldre lada på tomten som ger utmärkta möjligheter för storslagna midsommarevenemang och kräftskivor innan familjens nya hus är uppfört. Anslutning för el betald. VA finns i tomtgräns, kostnad för anslutning tillkommer. Se även bifogad detaljplan.
Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.
I området finns förening som tillhandahåller två gemensamhetsytor; ängen och stranden samt brygga med båtplatser där en plats är tillgänglig för nya ägaren.

Här bor ni nära både vatten och skog vilket ger möjlighet till rekreation, vandring, cykling båt- och bad inom korta avstånd. En mil utanför Eskilstuna och endast fyra kilometer till Torshälla där all tänkbar närservice erbjuds såsom apotek, vårdcentral, Systembolag, flera restaurangen och livsmedelsbutiker. I Torshälla finns förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. I närheten finns attraktiva golfbanor såväl i Mälarbaden som i Torshälla. En kort bilresa bort finner du påfart till E20 samt Folkesta handelsområde med bland annat Willys, Jula, Byggmax och flera andra butiker.

Kontakta ansvarig mäklare för att inte missa er drömtomt med närhet till vattnet. Välkommen hem!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Ekonomi

Pris 1 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 305 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Driftkostnad 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vägsamfällighetsavgift: 3500 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 305 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1037 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Övrigt Vid varje årsmöte arrangeras städdag, ev. ytterligare en städdag på hösten.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Amtorp GA:2 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser Detaljplan (2003-08-28)

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta
  Golfbana
  Golfbana

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR