Västeråsvägen 10A

Eskilstuna 950 000 kr utgångspris

Modern tvåa med solsäker balkong och attraktivt läge!

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med attraktivt läge vid Tunavallen. Bostaden är fördelad på två rum och kök tillsammans med en härlig balkong. Här kan du njuta av eftermiddagskaffet i lugn och ro efter en fartfylld dag. Bekvämt gångavstånd till Universitetet eller till tågstationen för dig som pendlar. Med en kortare cykeltur hittar du Tuna Parks handelsområde med butiker och restauranger. Lägenheten har ett rymligt kök med trevliga ytor för matlagning och möjlighet att samlas kring köksbord för fyra personer. Gott om förvaringsmöjligheter i bänk- och väggskåp samt närliggande högskåp. Trevliga sociala ytor i det ombonade vardagsrummet. Vidare finns ett rofyllt sovrum med utrymme för dubbelsäng och extern möbel. Modernt badrumm med stort duschutrymme. Goda förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare som nås från den praktiska hallen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt. Fint golv återfinns i samtliga rum ger en fin känsla till hemmet. En lägenhet redo för inflytt!

Denna bostad har det perfekta läget med promenadavstånd till det mesta såsom matvarubutiker, grönområden, skolor och förskolor. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 50.5 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 4

Hall
I den välkomnande och öppna hallen möts du av ljusa väggar och ett snyggt, mörkt klinkergolv. Direkt till vänster finns utrymme för hatthylla eller extern förvaringsmöbel. Några steg in i hallen hittar vi rymlig, platsbyggd garderob som har stiliga skjutdörrar med spegelfronter.

Kök
Bostadens kök är en hemtrevlig plats att samlas för matlagning och måltider tillsammans. Skåpsluckorna är ljusa tillsammans med borstade beslag. Vägg- och bänkskåp ger här gott om förvaringsmöjligheter för köksmaskiner såväl som skafferivaror. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys från Samsung, spis med ugn och köksfläkt. Klassisk kryddhylla ger god överblick till kryddor eller utrymme att styla med kokböcker. Praktiskt kakel i ljus nyans ovan bänkyta. Trevlig belysning som lyser mot den mörka arbetsbänken. Köket har utrymme att möbleras med matbord för fyra personer intill det stora fönstret. I anslutning till köket finns rymlig garderob, passar bra att förvara städutrustningen.

Vardagsrum
Vidare in i lägenheten nås det omfångsrika vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp via det stora fönstret och balkongdörren. Rummet går att inreda efter tycke och smak med soffgrupp, media-möbel och andra externa möbeluppsättningar. Ljusa ytskikt på väggar med undantag för en väggdekor i svart design utmed ena väggen, därtill finns ett mörkt golv. I taket finns läcker spotlightsskena som gör det möjligt att reglera spotlights efter egna önskemål.

Balkong
Från vardagsrummet tar vi oss ut till en ombonad balkong belägen mot föreningens innergård. Golvet är lagt med trall, det finns plats för bord och stolar för att enkelt kunna njuta av solens strålar!

Sovrum
Hemmets sovrum går i en behaglig ljus ton. Här ger det centrerade fönstret ett fint ljusinsläpp. Rummet går att möblera med dubbelsäng och skrivbord eller extern förvaringsmöbel.

Badrum
Modernt badrum med ljust kaklade väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Gott om förvaring finns i stilig kommod med trämönstrad front. Spegel på väggen med integrerad belysning. Vidare finns rymlig duschplats, toalettstol samt handdukstork. Hög komfort med golvvärme!

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1939
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-05-15
Energikonsumtion 110 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4 i Hsb Brf Västergården
Pris 950 000 kr utgångspris
Avgift 3878 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, tilläggsförsäkring
Driftkostnad 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 1.313%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 192 144 kr

Närområde

Allmänt Attraktivt läge i centrala delarna av Eskilstuna med närhet till vacker natur och fina promenadstråk i Kronskogen.
Kort gångavstånd till centrum och universitet samt 5 minuters promenad till centralstation med täta tågförbindelser mot Stockholm och Västerås.
Gång och cykelavstånd till Tuna Park stormarknad.

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Västergården
Organisationsnummer 718000-2516
Gatuadress Västeråsvägen 10A
Postnummer 63223
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningen äger byggnaderna på fastigheten Granaten 5-7 i Eskilstuna Kommun som färdigställdes år 1939-40 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Västeråsvägen 10-14. Husen har under 1986-1987 genomgått en total ombyggnad, varvid 7 hissar installerades och antalet lägenheter har genom sammanslagning minskat till 71 från 97. Bostädernas lägenhetsyta är 4010 kvm och de två gavellokalernas yta är 112 kvm.
Antal lägenheter 71
Renoveringar 1986-87 Stambyte, renovering av kök, renovering av badrum, byte av lägenhetsdörrar, takbyte, fönsterbyte, fasadmålning (tegel), balkongrenovering
2003-2004 Bredbandsinstallation
2004-2005 Fönsterbyte
2007 Fönsterbleck, målning
2008 Källsorteringshus
2009 Tvättstugor
2011 Låssystem
2014-2015 Renovering av hiss (14c)
2018 Renovering av hiss B), Brytskydd på entréer och källardörrar
2019 Byte av värmeväxlare i undercentralen
Tv och bredband Com-Hem/Tele 2

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR