Franzéngatan 10B

Eskilstuna 1 995 000 kr utgångspris

Välskött etagelägenhet med låg avgift och stor altan om hela 19kvm!

Välkommen till detta välplanerade boende med låg avgift i Västermalm. Tack vare den generösa altanen i söderläge och lägenhetens utformning inger sig en radhuskänsla – ett perfekt första boende för barnfamiljen! Lägenhetens ytskikt har renoverats de senaste åren och färgsättningen tillsammans med ljusinsläppet från lägenhetens stora fönster skapar en mysig stämning. Det öppna köket, 19 kvadratmeter altan och vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och matlagning med vänner och familj. Övervåningen med sitt allrum och de två sovrummen är den mer privata, enskilda delen av bostaden. Parkeringsplats på gården kan övertas av köparen.

Lägenheten ligger i ett lugnt område med flerbostadshus och villor. I närheten finns flera mataffärer och skolor. Kort avstånd till busshållplats och via en kortare promenad eller cykeltur tar du dig till såväl Centralstationen som Eskilstunas centrum.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 104 kvm
Uteplats Ja.
Våning 1 av 2

Entréplan

Kök: Köket är nedervåningens mittpunkt och sociala plats. Här finns gott om förvaring i över- och underskåp samt i köksön. Köket har spis, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt utförande. Det rostfria bryter snyggt mot träluckorna och det mörka kaklet samt bänkskivorna. I köket finns det plats för ett runt bord som bjuder in till sociala middagar - duka upp buffén på köksön och rör er ut till altanen, som nås via köket, och umgås i solskenet. Köket och hallen är målat i en vacker grå färg som bryter fint mot kökets fondtapet.

Uteplats: Via kökets nya glasdörrar når du lägenhetens stora uteplats om 19 kvadratmeter. Altanen har ett trädäck och rymmer både stor sittgrupp och solstol. Tujahäckarna ger liv och grönska men också avskildhet och gör altanen mer privat. En markis skyddar mot solens varma strålar eller det lätta duggregnet.

Vardagsrum: Från hallen når man vardagsrummet som har en behaglig väggfärg som tillsammans med det vackra golvet inger lugn och ro. Det tredelade fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Härinne ryms en rejäl soffa, vardagsrumsbord, tv-möbel och bokhyllor.

Badrum: I badrummet möter vitt kakel det svarta klinkergolvet. Färgsättningen och golvvärmen gör att badrummet känns stiligt och exklusivt. Duschhörnan pryds av svart kakel vilket skapar en snygg siluett. Härinne finns också toalett, kommod med förvaring, spegel och ett badrumsskåp. Både badrummet och toaletten på övervåningen är stambytta.

Hall: Direkt när du kommer in i lägenheten finns plats att hänga av sig ytterkläderna samt förvara veckans skor. Nedervåningens öppna planlösning gör att hallen tar dig direkt in i köket, matplatsen och vidare ut till altanen.

Övre plan

Allrum: Via trappen når vi det ljusa allrummet på övervåningen. Framför fönstret finns det plats för ett skrivbord – perfekt för hemmaarbete eller läxläsning. Bokhyllor eller en byrå ryms också här. I allrummet finns en klädkammare rakt framför trappen som erbjuder god förvaring.

Sovrum: I lägenhetens största sovrum ryms en dubbelsäng, sängbord och en byrå. Kanske väljer du att ersätta byrån och möblera med en fåtölj och ett par bokhyllor i stället. Det finns plats för flera garderober längs väggen som vetter mot toaletten. Rummet har en mörkare fondvägg som ger rummet lugnt. I övrigt är det ljust tack vare det stora fönsterpartiet – här kan du njuta av kvällssolens strålar.

Sovrum 2: Bostadens andra sovrum erbjuder plats för säng, sängbord, byrå eller skrivbord. Härinne finns också en inbyggd garderob med överskåp för förvaring av kläder.

Toalett: Övervåningens toalett har ett stiligt, grått klinkergolv och har likt nedervåningens badrum grått och vitt kakel på väggarna. Här finns en toalett, kommod och ett spegelskåp.

Via övervåningens hall tar dig till de två sovrummen och toaletten. Här finns en separat ingång till lägenhetens övervåning med ny entrédörr. I hallen finns det även plats för kläd- och skoförvaring.

Till lägenheten hör två vindsförråd samt två matkällarförråd. I källarplanet har föreningen gemensamt badrum med bubbelbadkar, hobbyrum, cykelrum och tvättstuga. Medlemmarna hjälps åt med städning av trapphuset. Separat kö till föreningens p-platser.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Två vindsförråd och två matkällarförråd tillhör bostaden.
Föreningen har gemensamt badrum, hobbyrum, cykelrum och tvättstuga i källarplan.
Medlemmarna hjälps åt med städning av trapphus.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1101 i Eskilstuna BRF Tallkotten 17
Pris 1 995 000 kr utgångspris
Avgift 3600 kr/mån

Andel i förening 25%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 6 797 kr

Närområde

Allmänt Fastigheten är belägen på västra sidan av Eskilstuna och här utgörs omgivningarna i huvudsak av flerbostadshus och villor. Du har nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Parkering Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Ingen parkeringskostnad utgår för föreningen medlemmar.
Fri parkering utmed gatan.

Förening

Föreningsnamn Eskilstuna BRF Tallkotten 17
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1617

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR