Sveavägen 28B

Eskilstuna 1 350 000 kr utgångspris

Välkommen denna stiliga lägenhet, belägen i lugna kvarter nära till centrum. Bostaden är smakfullt renoverad med trivsam planlösning. Här erbjuds ett toppmodernt kök i snygg beige nyans. Gott om förvaringsmöjligheter och ett imponerande stänkskydd i terrazzosten pryder väggen mellan skåpen. Köket är fullutrustat med bland annat varmluftsugn med ångfunktion, häll med integrerad fläkt och flera integrerade vitvaror. Stiliga detaljer i svart. Sovrum med behagligt textilmatta. Ljust vardagsrum som rymmer dina vänner vid såväl vid middagsbordet som i tvsoffan. Generös klädkammare inredd med praktiskt hyllsystem. Badrum utrustat med badkar. Vackert, bevarat trägolv, trivsamma färgval på ytskikt och generös takhöjd som bidrar till en fantastiskt rymd.

Välskött mindre förening med god ekonomi och låga avgifter. En P-plats finns tillgänglig till köpare vid övertagande av lågenheten!

Utmärkt läge med närhet till handelsområdet - Sveaplan som erbjuder matbutik, restaurang, frisör och den omtyckta träningsanläggningen Friskis & Svettis. Dessutom har du närhet till stadens centrum, Odlarskogen med motionsspår, Djurgårdens grönområde med utegym samt Mälarsjukhuset. Området har även närhet till förskolor och skola.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 46 kvm
Våning 2 av 2


Hall
Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter och plats för skänk eller sittbänk. Trevlig greige nyans på väggarna som återkommer i flera av lägenhetens rum samt välbevarat trägolv. Generös klädkammare i anslutning till hallen. Praktiskt inredd med hyllsystem. Här finns gott om plats för dina vardagskläder, festkostymen och vinterjackor.

Kök
Rakt fram från hallen möts vi av smakfullt och modernt kök i beigt. Vägghängda skåp och lådor i bänkskåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Bänkskivan är mörk med maffigt stänkskydd i terrazzosten på väggen ovanför. Stänkskyddet är ett häftigt inslag i köket med mönster av stora stenar i jordnära färger. Vidare hittar vi detaljer som svarta eluttag, svart blandare och matchande beslag i svart. Köket är utrustat med varmluftsugn med ångfunktion, micro i bekväm arbetshöjd, spishäll med integrerad fläkt, integrerat kyl/frysskåp samt diskmaskin. Ledlist infälld i överskåpen bidrar till praktisk arbets- och stämningsbelysning. Här är det en fröjd att laga mat. Rummet har plats för förvaringsmöbel eller matbord för 2 personer.

Sovrum
Via köket tar vi oss in till bostadens sovrum. Rummet går att inreda med säng och har plats för vägghängda nattduksbord. Trivsam grön nyans på väggarna och behaglig textilmatta på golvet. Skönt att placera fötterna på när ni kliver upp på morgonen.

Vardagsrum
Med ingång från hallen tar vi oss in till ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Öppningsbara fönster sträcker sig längs med hela ytterväggen. Trevlig plats att fylla fönsterbänken med växter och stilleben. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa med soffbord, mediabänk, vitrinskåp samt matbord. Utmärkt plats att umgås med vänner över en middag eller sträckkolla serier tillsammans.

Badrum
Ljust badrum som är utrustat med toalettstol, badkar, tvättställskommod och spegelskåp. Ytterligare förvaringshyllor i matchande tränyans likt kommod och spegelskåp. Bakom badkaret är väggen kaklad i grön nyans, ger rummet ett härligt liv! Uppvärmd handdukstork samt handdukshängare ovan vattenburet element.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1939
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Renoveringar:
Fönster 1988
Stambyte 1998.
Takomläggning 2001.
Målning av trapphus, vind och källare 2014.

Till bostaden hör stort vindsförråd och rymlig källarförråd samt matkällare.
I källarplan finns gemensam tvättstuga, torkrum och låst cykelrum.
Bredband erhålles via stadsnätet och basutbud av TV-kanaler ingår i avgften via Telenor.
Lummig uteplats på gården med möjligheter för det större sällskapet att grilla och umgås.
Nära till områdets lekplats med rutschkana och gungor.
Fri parkering för föreningens medlemar på fastighetens framsida och separat kö till föreningens garageplatser.
Renoveringar Renoveringar:
Fönster 1988
Stambyte 1998.
Takomläggning 2001.
Målning av trapphus, vind och källare 2014.

Till bostaden hör stort vindsförråd och rymlig källarförråd samt matkällare.
I källarplan finns gemensam tvättstuga, torkrum och låst cykelrum.
Bredband erhålles via stadsnätet och basutbud av TV-kanaler ingår i avgften via Telenor.
Lummig uteplats på gården med möjligheter för det större sällskapet att grilla och umgås.
Nära till områdets lekplats med rutschkana och gungor.
Fri parkering för föreningens medlemar på fastighetens framsida och separat kö till föreningens garageplatser.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2020-03-19
Energikonsumtion 195 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 46640010009 i Brf Svea
Pris 1 350 000 kr utgångspris
Avgift 2379 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, P-plats
Driftkostnad 7500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 6000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 9.35%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 760 840 kr

Närområde

Allmänt Bra läge med kort gångavstånd till centrum, tågstation, universitet och Mälarsjukhuset. Fina promenadstråk kring Djurgårdens grönområden. Ett stenkast från Sveaplans köpcentra med bl a en av Eskilstunas bästa livsmedelsaffärer och Friskis och Svettis träningsanläggning och vårdcentral.

Förening

Föreningsnamn Brf Svea
Organisationsnummer 718000-1898
Gatuadress Sveavägen 28
Postnummer 63349
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningen består av 9st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den totala bostadsytan är 671kvm. Fastigheten ligger centralt belägen, nära Sveaplan och lasarettområdet, med ca 10 minuters promenadavstånd till centrum och Fristadstorget. Byggnaden uppfördes 1939 och innehar 8 st bostadslägenheter.

Föreningens ekonomiska förvaltning ombesörjs av Fastighesägarna i Eskilstuna.
Antal lägenheter 9
Renoveringar 2021 En buske och gräsmatta har grävts bort och gjort plats för parkeringsplatser. Nu finns en parkeringsplats till varje lägenhet. Trädgårdsverktyg har införskaffats. Avlopp har spolats efter behov. Samtliga källarytor har målats om.
Parkering 3 garage, alla är uthyrda

Planlösning
Planlösning
Trapphus
Trapphus
Sveavägen 28
Sveavägen 28
Uteplats
Uteplats
Innergård
Innergård
Lekplats i området
Lekplats i området

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR