Hedlundsgatan 5

Eskilstuna 2 095 000 kr utgångspris

Välplanerad fyra med stor uteplats, intill Rinmansparken!

Välkommen till Hedlundsgatan och denna välplanerade bostad på närmare 90 kvm. Här bor du på ett centralt läge med närhet till det mesta! Bostadens entré bjuder på en stor härlig uteplats att njuta i vårsolen, lugn läge mot innergård. Utmärkt att möblera med matbord och plats för grill. Hemmet har ett stiligt fullutrustat kök med vita luckor och gråa detaljer. Här finns gott om arbetsyta, förvaringsskåp och bra plats att äta nybakta bullar. Även vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och gott om plats för soffmöblemang. Vidare hittar vi tre sovrum och bra klädförvaring i garderober samt stor klädkammare. Helkaklat badrum i enhetliga färger med övriga bostaden, renoverat 2011. Genomgående ljusa ytskikt, trevliga golv och fantastiskt ljus i samtliga rum. Här bord du i en stabil och omtyckt HSB-förening och praktiskt hiss. Trevlig grönskande innergård med lekplats!

Området är ett av Eskilstunas bästa! Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, STIGA Sports Arena och Munktellbadet, för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym samt trevligt upplysta Rinmansparken med stora ytor och spännande lekpark! En kort morgonpromenad på fem minuter, längs nyrenoverade Gredbyvägen, tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på 47 minuter med morgontåget!

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 3 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 89.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 4

Hall
Välkommen in i en ljus hall med bra avhängningsmöjlighet för ytterkläder och plats för skoställ. Hallen sammanbinder lägenhetens samtliga rum och skapar sköna ljusflöden. Här finns plats för ytterligare avlastningsbord eller förvaringsmöbel. Inre hall erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter via flera stora garderober samt ingång till rymlig klädkammare med praktisk inredning som kommer att ingå. Ljusa golv, väggar och tak. Härligt ljusinsläpp genom fönster i ytterdörr.

Kök
Från hallen tar vi oss vidare till ett stilrent kök. Vita köksluckor, grått kakel och stor plats för bullbak på mörk bänkskiva. Köket är utrustat med hel kyl och frys, ugn med häll, fläkt och diskmaskin - samtliga vitvaror är rostfria. Praktiskt bänkbelysning. Stort fönster mellan arbetsbänkar ger ett trevligt ljus till hela rummet. I anslutning till köket finns gott om utrymme för det stora matbordet, perfekt att servera bullarna direkt från ugnen.

Vardagsrum
Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp från fönsterpartier. Perfekt plats att samlas i en stor soffgrupp och kivas om chipsskålen. Utrymme för media-möbel och andra förvaringsskåp finns. Mönstrad tapet tillsammans med ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Direkt till höger från hallens nås första sovrummet. Plats för säng, garderob och skrivbord. Utmärkt att använda som arbetsrum. Ljusa ytskikt likt övriga rum i bostaden.

Sovrum 2
Barn/tonårsrum med utrymme för säng, sängbord och skrivbord. Här finns en garderob. Mörka väggar och snyggt grått laminatgolv.

Sovrum 3
Vidare in i bostaden finns det största sovrummet. Gott med plats för dubbelsäng och sängbord. Tre stora garderober att förvara era kläder i. Ljusgrått golv enhetligt med övriga bostaden samt ljusa väggar och tak. Intill sovrummet och från hallen nås en stor klädkammare med utmärkt förvaring.

Badrum
Rymligt, helkaklat badrum som är renoverat 2011. Stilrent med ljusa ytskikt på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Här kan du njuta av en dusch samtidigt som barnen borstar tänderna och tvättmaskinen snurrar för fullt. Gott om förvaring i såväl kommod, väggskåp och skåp över kombinerad tvätt/torkmaskin. Praktisk belysning över spegel, toalettstol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 89.5 kvm
Byggnadsår 1986
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F
Övriga byggnader Bostaden har egen uteplats med högt utsiktsläge över innergården.
Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.
Gemensam tvättstuga finns i källaren.
Kabel-TV: Comhem/Stadsnät
Bredband: Via fiber

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2021-04-02
Energikonsumtion 88 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-3303-3-6305-6 i HSB Brf Rinmansparken i Eskilstuna
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 4732 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bostadsrätttillägg
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 0.79294%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 613 641 kr

Uteplats

Parkering Separat kö

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Rinmansparken i Eskilstuna
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 769621-3193
Gatuadress Rothoffsvägen 14
Postnummer 63221
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Venus 10, 11 och 12. Husen färdigställdes år 1985-1990 och innehåller 174 bostäder 60 parkeringsplatser. Bra sammanhållning i föreningen med årliga gemensamma aktiviteter såsom midsommarfirande.
Föreningens ekonomi 2022 Kommer renovering av hissarna påbörjas
Antal lägenheter 174
Antal lokaler 2
Renoveringar 2011 Undercentral, Tvättstugor, Låssystem, Stamspolning, byte armaturer i Trapphuset
2012 Renovering av 174 badrum
2013 Markarbete/asfaltering
2015 Renovering av cykelrum, Ombyggnation sophus, Byte av samtliga staket markplan
2016 Oljning av staket, bord, bänkar, Informationstavlor/tvättbokning, Taggsystem och porttelefoni, Bättring och ommålning av loftgångar, OVK Besiktning
2019 Byte av belysningsstolpar och källardörrar
2020 Automatiska dörröppnare
Parkering 60 bilparkeringsplatser
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensamt gård med lekplats och planteringar

Video

Film

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR