Törnerosgatan 2A

Eskilstuna 1 795 000 kr

Centrumnära bostad intill stadsparken med vacker utsikt!

Äntligen finns möjlighet att förvärva en rymlig trea med utsikt över stadsparken, Eskilstunaån och ett stenkast från centrum. Bostaden ligger högt upp i huset och har ett vackert ljusinsläpp i samtliga rum. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med trevlig matplats intill fönstret, två sovrum och ett vardagsrum med gott om plats för soffa och mediamöbel samt utgång till en härlig balkong i sydvästläge. Balkongen har ett högt och insynsskyddat läge med en härlig utsikt mot den grönskande stadsparken och Eskilstunaån. Badrummet är utrustat med badkar och egen tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl garderober som en praktisk klädkammare. Lägenheten är välskött och i gott skick med helt nytt golv i samtliga rum. Perfekt bostad att sätta sin egen prägel på!

Centralt läge med närhet till högskola, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Hall
Välkommen in i en ordentlig hall med gott om utrymme för förvaring. Intill ytterdörren finns hatthylla och plats för skor. Vidare in i hallen finns flera stora platsbyggda garderober. Här finns även en rymlig klädkammare. Ljusa väggar och nytt trevlig golv som är enhetligt för hela bostaden.

Kök
Vidare in i bostaden hittar vi ett praktiskt u-kök med tillhörande matplats med trevligt utsikt över området. Köket är utrustat med fristående kyl & frys. Spis & ugn samt inbyggd fläkt intill arbetsbänk. Ett fritt utrymme under bänkytan ger plats för att installera diskmaskin, om så önskas. Gott om förvaringsutrymme i både över och underskåp. Stor rostfri diskbänk med dubbelho. Kaklad yta mellan förvaringsskåp. I anslutning till arbetsdelen finns ett bra utrymme med plats för matbord. Trevlig plats intill fönstret som ger härlig utsikt vid veckans alla måltider.

Vardagsrum
Stort rum med gott om plats att möblera med soffa och mediamöbel. Stora härliga fönster och glasad dörr till balkong. Ljusa golv och ljusa väggar.

Balkong
Härlig balkong med fantastiskt läge och utsikt mot stadsparken och ån. Stor plats att möblera med loungemöbler, perfekt plats att njuta av solen många timmar.
Markis finns monterad.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och fristående klädförvaring. Rummet har i dagsläget ingång från två håll.

Kontor/sovrum
Mellan matplatsen och det större sovrummet hittar vi ytterligare ett sovrum. Perfekt som kontor eller barnrum. Möjlighet att stänga igen dörr mot det större sovrummet för att kunna nyttja ytan bättre.

Badrum
Med ingång från hallen tar vi oss in ett stort badrum. Rummet är utrustat med toalett, handfat med vägghängt spegelskåp, badkar och egen tvättmaskin.. Våtrumsmatta på väggar och golv

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 1981
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Förråd i källarplan tillhör bostaden.
Gemensam tvättstuga med torkrum finns i källaren.
Hobbyrum, cykelförråd och föreningslokal finns.
Uteplats och miljöhus finns på gården.
Kabel-TV via ComHem.
Bredband via Stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2020-03-13
Energikonsumtion 156 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-3301-1-507-2 i Brf Strandpalatset i Eskilstuna
Pris 1 795 000 kr
Avgift 4371 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 6200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 2.05676%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 238 709 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus och multiarena som finns i området.
Parkering Smidig parkering med områdesbiljett B1 (400kr/mån) utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn Brf Strandpalatset i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769621-2955
Gatuadress Törnerosgatan 2
Postnummer 63343
Ort Eskilstuna
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar 56 lägenheter och en lokal.
Antal lägenheter 56
Antal hyresrätter 2
Antal lokaler 1
Renoveringar 2011 Målning av fönsterpartier, ny utrustning undercentral, komplettering av tvättstugeutrustning, installation av kodlås, montering av entrétak, målning av miljöhus och cykel förråd, målning av föreningslokal och hobbyrum
2012 Ombyggnation av yttertak, Renovering av balkonger
2014 Utbyte av hissar
2016 Fönsterbyte
2017 utbyte av plåtar fasad
2018 Postboxar
2018/2019 Säkerhetsdörrar till alla lägenheter
2012 Ny armatur i trapphus
2019 Målning trapphus
Parkering 2 bilparkeringsplatser
Tv och bredband Comhem
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR