Kyrkogatan 9B

Eskilstuna 2 150 000 kr utgångspris

Modern 2:a i attraktivt läge invid ån!

Bostaden på Kyrkogatan är vackert belägen i lummiga omgivningar invid ån och du bor här i ett lugnt läge nära centrum. Bostaden har en öppen planlösning med fina sociala ytor och stilrena materialval. Här erbjuds ett modernt utrustat kök med vita luckor i profil, ett vardagsrum med generösa fönsterpartier som vetter mot Eskilstuna ån och härifrån nås även den stora inglasade balkongen med fantastisk vy över vattnet och Tunafors fabriker. Vidare erbjuder bostaden stort helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt ett rymligt sovrum med å-utsikt. 

Här får du ett bekvämt boende i modern fastighet från 2010. Fastigheten har hiss, TV och bredband via Stadsnätet samt tillhörande parkeringsplatser. Nedanför byggnaden hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna, perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. Med kort gångavstånd når du Mälardalens universitet. 200m till busstationen och 600m till centralstationen – optimalt läge för pendlaren.

Varmt välkoman att anmäla ert intresse för visning.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 3 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 4

Hall:
Bostaden har en ljus hall med utrymme för skoställ och klädavhängning samt ytterligare möblemang med exempelvis sittbänk. Här ligger parkett på golvet och väggarna är ljusa. 

Klädkammare:
Via hallen nås rymlig klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Parkett ligger på golvet och väggarna är ljusa.

Kök:
Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med vita luckor i profil, vitt kakel och en tålig rostfri bänkskiva i kökets arbetsdel. Köket är modernt utrustat med vitvaror såsom fläkt, ugn, häll, mikrovågsugn, kyl och frys samt diskmaskin. 

Vardagsrum: 
Vardagsrummet har generösa fönsterpartier med utsikt över ån. Här finns plats att inreda med soffgrupp och övrigt möblemang. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet finns utgång till stor balkong.

Balkong
Bostaden erbjuder förmånen att ha en balkong med utsikt över Eskilstunaån och mot vackra Söder. Förutom att betrakta vattnet som stillsamt passerar kan några av stadens äldsta och mest spektakulära byggnader ses härifrån såsom Tunafors fabriker. Balkongen är rymlig och kan möbleras efter eget tycke. Här står i dagsläget en skön soffgrupp. Balkongen har glasats in. Vidare finns eluttag. Lägenhetens läge i kombination med den lugna omgivningen gör balkongen till en perfekt plats för avkoppling i lugn och ro.

Sovrum:
Stort och ljust sovrum med generösa fönster genom vilka du har en fantastisk utsikt över ån. Här ryms dubbelsäng med sängbord samt ytterligare möblemang såsom exempelvis skrivbord. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. God förvaring i garderober med skjutdörrar.

Badrum:
Snyggt helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Här erbjuds hög komfort med golvvärme. Badrummet inrymmer även egen tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva samt vägghängda skåp. Vidare är badrummet utrustat med badkar, WC-stol, handfat med kommod och överhängande spegelskåp samt handukstork.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2010
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.
TV: ingår i avgiften
Bredband: Stadsnät
Parkering finns för övertagande för köparen. Ett antal besöksparkeringar finns på fastigheten.

Underhållsåtgärder och investeringar:
Sammanträdeslokal: -12
Belysning cykelställ: -13
Parksoffor: -13
Anslagstavlor/lgh-register: -13
Bevattningsutrustning: -13
Trafikspegel: -13
Filterbyte av vent-aggregat: -14/-15

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2013-01-02
Energikonsumtion 89 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-3305-9-217-2 i Brf Å-parken-1
Pris 2 150 000 kr utgångspris
Avgift 3025 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablon.

Andel i förening 1.47691%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 369 140 kr

Närområde

Allmänt Här bor du i lummiga omgivningar med närhet till grönområden och nedanför fastigheten hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna längst med ån, perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. En kort promenad tar dig till gågatan med restauranger och butiker och på mindre än tio minuters promenad når du Mälardalens högskola eller centralstationen – optimalt läge för pendlaren!

Förening

Föreningsnamn Brf Å-parken-1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-0121
Gatuadress Kyrkogatan 9
Ort Eskilstuna
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheterna Forsen 12 och 13 samt Nyfors 1:29 i Eskilstuna Kommun med adress Kyrkogatan 9 A-B och E-F. Husen färdigställandes år 2010 och innehåller 48 bostäder, 53 p-platser samt 4 lokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Södermanland, inklusive bostadsrättstillägg för bostadshavare. Observera att detta inte ersätter hemförsäkringen.
Antal lägenheter 48
Antal lokaler 4
Renoveringar 2012 Sammanträdeslokal
2013 Belysning cykelställ, parksoffor, anslagstavlor lägenhetsregister, Bevattnings utrustning, Trafikspegel
2016 Installation av låsbara grindar till cykelparkering
2018 Montering av gavlar till cykelparkering
2019 Installation av belysnings automatik på uteplatser
2020 Rensning av frånlufts kanaler, Injustering av luftflöden i samtliga lägenheter, Rengöring av samtliga uteluft don
2021 Beskärning av kastanjeträdet vid Kyrkogatan 9E, underhåll av elstolpar vid parkeringsplatserna
Parkering 53 p-platser
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR