Lindtorpsgatan 2

Eskilstuna 1 395 000 kr

Unik vindsvåning med hög standard och centralt läge!

Tillfälle att förvärva en av Eskilstunas mysigaste vindsvåningar! Lägenheten erbjuder en härlig planlösning, gott om sociala ytor och ett charmigt snedtak. Här finns ett modernt och fullutrustat kök med rostfria vitvaror och ett kallskafferi. Fräscht, helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv. En bostad som måste upplevas på plats!

Lägenheten är belägen i en av Eskilstunas vackraste byggnader med ett toppenläge intill stadskärnan och ett stenkast från tågstationen. Föreningen har god ekonomi där många av de stora renoveringarna är genomförda. Gemensam balkong i trapphuset intill lägenheten.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 4 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 4 av 4

Hall
Via säkerhetsdörr i klassiskt utförande nås rymlig och välkomnande hall med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Bra plats för avhängning och förvaring med extern garderob.

Kök
Ljust och rymligt kök med rostfria vitvaror och vita skåpluckor. Vitt kakel som matchas mot en mörk och tålig bänkskiva som erbjuder en bra arbets- och avlastningsytor. Fullutrustat med av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Snyggt hyllsystem på vägg med gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med härlig utsikt från fönster. Mjuka färgval med vitmålade väggar och parkettgolv. Gott om utrymme för soffgrupp och mediamöbel såväl som matsalsmöbel. Här finns ingång till kattvind. Kattvinden är delvis outnyttjad och kan utökas för den som vill.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Ljusa väggar med fin fondvägg i blommönster. Bra ljusinsläpp från fönster och väl tilltagna förvaringsmöjligheter för kläder med externa garderober.

Badrum
Stilrent, stamrenoverat badrum med vitt kakel på väggar och mörkt klinkergolv. Här finns duschplats, kommod med överhängande badrumsskåp, toalett och golvvärme. Vidare är badrummet utrustat med egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 59 kvm
Byggnadsår 1929
Fönster 2+1-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör ett vindsförråd som ligger väldigt nära bostaden.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband via Com Hem.
Föreningen har gemensam tvättstuga och torkrum i källarplan.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-11-29
Energikonsumtion 128 kWh/m2 år.
Primärenergital 128

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-3312-1-1413-5 i Brf Fikonet
Pris 1 395 000 kr
Avgift 3673 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 6200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 4.41419%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 339 106 kr, enligt årsredovisning 2021

Uteplats

Gemensam balkong i trapphuset

Närområde

Parkering Möjlighet till parkering finns på grannfastigheten. Separat kö till föreningens parkeringsplatser.

Förening

Föreningsnamn Brf Fikonet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769623-4090
Allmänt om föreningen Föreningen består av 14 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 2 lokaler som hyrs ut och 7 bilparkeringsplatser. Föreningen bildades efter ombyggnation 2011. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.
Antal lägenheter 14
Antal lokaler 2
Renoveringar
2022 Målning av tak
2021 Fönstermålning av samtliga fönster. omkittning vid behov, målning av undersidor av balkonger (4st), samtliga midjeplåtar och stuprör utfört av Sandå Måleri
2020 Utbyte av kodlås vid ytterdörr (Secor), nedmontering av gamla oljepanna, målning av golv/väggar i pannrum, tvättrum och cykelrum, utbyte av expansionskärl i pannrummet, utvändig målning av fasadens pelare vid trottoaren vid Tegelbruksgatan, inköp av större trädgårdskrukor mot Tegelbruksgatan, delvis utbyte av stuprör med målning
2019 Godkänt OVK besiktning (Caverion), svetsning och höjning av balkong räcken 2 st i trapphus och även i lägenhet 1105-1208, skrapning och målning av balkong räcken, skrapning och förbättringsmålning av tak (Husby Tak) . montering av snöräcken, ny tvättmaskin och torkskåp till tvättstugan, klottersanering och målning av fasad
2018 renovering av balkongdörrar i trapphus
2011 Totalrenovering, ny förening, nya kök, nya badrum, målning invändig lägenheter/trapphus, säkerhetsdörrar, 6 st nya balkonger bl.a
Parkering 7 parkeringsplatser
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Gemensam balkong
Gemensam balkong
Lindtorpsgatan 2
Lindtorpsgatan 2
Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR