Falkvägen 27

Eskilstuna 6 195 000 kr utgångspris

Stor villa i populära Borsökna!

Här erbjuds en riktigt stor villa uppförd 2007 och tillbyggd 2014. Detta hem erbjuder allt som kan tänkas behövas för ett högkvalitativt boende. Här finns plats för den stora familjen med upp till fem riktigt stora sovrum och väl tilltagna sociala ytor.
Bostadens entréplan erbjuder nyrenoverat och stort kök fullutrustat med moderna vitvaror. Intill finns rymligt matrum och i andra riktningen öppen planlösning mot vardagsrummet där den större soffgruppen inryms. Här finns även luft/luft värmepump som ger komfortkyla under sommarens varmaste dagar. Våningsplanet inrymmer vidare tre rejäla sovrum. Tvättstuga och groventré, intilliggande skafferi med ytterst bra förvaringsmöjligheter. Två helkaklade badrum, ett med dusch och ett med bubbelbadkar. Med utgång från både matrum och vardagsrum nås bostadens fina uteplatser utmed två av fastighetens sidor. I anslutning till matrummet nås den nya altanen som har bästa sydvästläge och inrymmer fler möbelgrupper. En plats att trivas på!
Övre plan inrymmer ytterligare två rymliga sovrum och ett stort sällskapsrum. Samtliga rum på ovanvåningen har stora fönster för ljusinsläpp. Sovrummen har även takkupor. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober.
Smakfull stensättning och murar ramar in fastighetens framsida och leder upp till carport med vidbyggt förråd. Vidare finns gott om plats för bilar att parkera på uppfart. Ytterligare ett mindre förråd finns på tomten som erbjuder gott om förvaring för trädgårdsredskap och annat. Smakfull utomhusbelysning lyser upp hela hemmet och skapar en mycket trivsam och välkomnande känsla. Här finns också praktiska lösningar såsom robotgräsklippare som kommer att ingå. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och fiber. Uppvärmning sker med effektiv frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare.

Området är mycket lugnt och barnvänligt då förskolor, grundskola och goda busskommunikationer finns.
Härifrån tar du dig även enkelt till Eskilstuna centrum och motorväg mot Stockholm och Västerås. Närhet till fina natur- och skogsområden. 3 minuters gångväg till stora Borsöknabadet. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Coop forum finns beläget i området.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 262 kvm. taxeringsinformation

Entréplan

Hall
Välkomnande hall som är ljus och rymlig. Gott om ljusinsläpp genom fönster i entrédörr såväl som sidofönster. Hallen erbjuder även bra förvaringsmöjligheter med externa garderober med skjutdörrar som kommer att ingå. Härifrån nås bostadens kök, vardagsrum, ett av våningens badrum och även övre plan.

Kök
Stilrent, nyrenoverat kök i ljust utförande som är utrustat med moderna inbyggnadsmaskiner. Köket är väldigt rymligt och har gott om utrymmen för förvaring och mycket goda arbetsytor. Skåpluckorna är vita och matchas mot rummets ljusa ytskikt på väggar och tak. Här en slitstark laminerad bänkskiva i grå ton som passar in mot arbetedelens mörkare kakelsättning på vägg. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys samt diskmaskin som är integrerade. Vidare finns här induktionshäll, fläkt, ugn och mikro med ergonomisk arbetshöjd. Från köket är det öppen planlösning mot intilliggande matrum där utrymme finns för det stora sällskapet. Härifrån nås även bostadens altan med markis för solskydd under sommarens varmare dagar. Vidare erbjuds en öppen plan mot hemmets vardagsrum.

Vardagsrum
Stort vardagsrum som erbjuder gott om plats för den riktigt stora soffgruppen. Vardagsrummet har ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett smakfullt parkett på golv enhetligt med övriga rum. Här är utrustat med spotlightsbelysning i tak samt en luft/luft värmepump som kan användas för komfortkyla under sommarens varmare dagar. Även härifrån nås en av bostadens uteplatser på framsidan med smakfull nyrenoverad farstukvist med pelare och tålig klinker på golv.

Sovrum 1-3
På entréplan finns tre rymligt sovrum. Alla rum har gott om plats att inreda med dubbelsäng, förvaring och andra möblemang såsom skrivbord. Ett av rummen har även förvaring med garderober med skjutdörrar som kommer att ingå.

Badrum 1
I anslutning till bostadens vardagsrum finns hemmets största badrum med ljust mönstrat kakel på väggar och klinkerbelagt golv. Badrummet är utrustat med stort bubbelbadkar, stor kommod med handfat och ovanhängande spegelskåp med belysning, två vägghängda badrumsskåp samt toalettstol. Fint ljusinsläpp genom fönster i råglas.

Badrum 2
Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv med behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med kommod med handfat, spegel med belysning, toalettstol samt dusch med massagefunktion och infällbara duschvägg i glas.

Tvättstuga/skafferi
Stor tvättstuga med gott om plats för förvaring. Golvet har ljusgrått klinker och väggarna går i vitt. Tvättstugan är utrustad med modern tvättmaskin och torktumlare, värmepump, extra varmvattenberedare, tvättbänk, städskåp och öppen hyllförvaring. I anslutning till tvättstugan finns stort utrymme som används som förvaring och skafferi. Rummet är idag utrustat med extra kyl med heldörr och frysbox. Vidare finns här förvaring med hyllor som kommer att ingå.

Övre plan

Allrum
Via trapp från hallen nås hemmets övre plan med stort allrum med parkettgolv, ljusa ytskikt på väggar och tak. Här finns gott om plats för en soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang. I anslutning till rummet finns klädkammare som kan användas för förvaring. Vidare finns ingång till våningsplanets badrum samt två väl tilltagna sovrum.

Badrum 3
Snyggt badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv med behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med kommod med handfat, spegel med belysning, toalettstol samt dusch med massagefunktion och infällbara duschvägg i glas.

Sovrum 4-5
Våningsplanet erbjuder två ytterst omfångsrika sovrum. Ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett fint parkettgolv. Läckert snedtak och takkupa i varje rum ger ypperligt bra utrymmen för förvaring och användning av utrymmena. Här finns gott om plats för säng, sängbord, skrivbord och annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom fönster på gavel samt fönster i takkupa. Ett av sovrummen erbjuder även förvaring med externa garderober som kommer att ingå.

Altan, uteplats och uppfart
Stor altan från -22 med plats för flertalet olika sittgrupper och utemöbler. Altanen sträcker sig utmed fastighetens södra och delvis västra sida och ger perfekt utmärkta möjligheter till att njuta av solen. I anslutning till altanen finns ingång till två förråd med bra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap och annat. Vidare finns här odlingslådor för den med gröna fingrar.
På fastighetens framsida finns utgång till uteplats som går rakt ut på tomtens välskötta gräsmatta. Perfekt plats för lek och umgänge för hela familjen.
För bekvämlighet har robotgräsklippare installerats som håller gräsmattan vältrimmad och ger tid för annat.
Fastighetens framsida är mycket påkostad med marksten och murar som smakfullt ramar in uppfarten och ger utrymme för flertalet bilar.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 262 kvm
Byggnadsår 2007
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2014
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i bottenplan och radiatorer på övre
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Carport med vidbyggt förråd.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2022-07-13

Ekonomi

Pris 6 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 419 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 791 000 kr
Värdeår 2009
Summa inteckningar/pantbrev 2 750 000 kr
Driftkostnad 46348 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 9840 kr
 • Försäkring: 7000 kr
 • Renhållning: 2334 kr
 • Hushållsström: 24186 kr
 • Övrigt: 2 988 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 628 000 kr
 • Smahusbyggnad: 2 791 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1025 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt Området är mycket lugnt och barnvänligt då förskolor, grundskola och goda busskommunikationer finns.
  Härifrån tar du dig även enkelt till Eskilstuna centrum och motorväg mot Stockholm och Västerås. Närhet till fina natur- och skogsområden. 3 minuters gångväg till stora Borsöknabadet. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Coop forum finns beläget i området.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Byggnadsplan Detaljplan

  Video

  Film

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR