Gränsgatan 12 C

Eskilstuna 1 095 000 kr utgångspris

Modern och välplanerad minitvåa med stor balkong belägen på attraktiva Norr!

Välkomna till denna moderna och välplanerade tvåa belägen en halv trappa upp. Bostaden har ljusa ytskikt på väggar och tak samt mörka golv. Modernt renoverat kök med rostfria vitvaror och ett generöst ljusinsläpp. Öppet och socialt vardagsrum med mörkbehandlat fiskbensparkettsgolv, ljusa ytskikt, högt i tak. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng. Hall med bra förvaringsutrymmen. Stambytt och helkaklat badrum. Förening med god ekonomi, låga avgifter och fina gemensamma utrymmen såsom bastu och tvättstuga. Bredband ingår i avgiften.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 44 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

Hall
Öppen och rymlig hall med klinkerbelagt golv i entrédelen i mörk ton enhetlig med övriga rum. Ljusa nymålade väggar och spotlight i tak. God förvaring med två platsbyggda garderober. Hatthylla med avhängningsmöjlighet och en yta för avhängning av kläder.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med breda fönsterpartier som ger rummet ett generöst och naturligt ljusinsläpp samt dörr ut till bostadens omfångsrika balkong. Vitmålade väggar och mörkbehandlat fiskbensmönstrat parkettgolv. Gott om plats för soffa och mediemöbel såväl som matbord för det stora sällskapet.

Balkong
En öppen och rymlig balkong i söderläge ger plats för matgrupp och den stora grillen. En plats att trivas på!

Kök
Ljust och trevligt kök med goda förvaringsutrymmen i över- och underskåp och fina arbetsytor. Fönster som ger ett gott ljusinsläpp. Vitmålade ytskikt på väggar och tak samt mörkt golv. Här erbjuds moderna vitvaror i rostfritt såsom diskmaskin, varmluftsugn, spisfläkt, häll och kombinerad kyl/frys. Mörk bänkskiva och vitt kakel i kökets arbetsdel. Matplats för tre personer.

Sovrum
Sovrummet erbjuder vitmålade väggar och mörkt golv. Stort fönster för ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och byrå.

Badrum
Ett helkaklat och stambytt badrum utrustat med kommod och belyst spegelskåp med spegeldörrar. Toalett, vägghängt badrumsskåp och duschplats.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 44 kvm
Byggnadsår 1944
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden tillhör två källarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum, hobbyrum och relaxavdelning.
Basutbud av Tv-kanaler ingår i avgiften.
Bredband via Telenor.

Renoveringar
2001 Byte av värmepump
2003 Bredbandsanslutning
2005 Stamrenovering
2010 Tvättstugerenovering
2010 Takrenovering
2020 Balkonger

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2008-11-26
Energikonsumtion 119 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 141-002 i Brf Närkingen 4
Pris 1 095 000 kr utgångspris
Avgift 2974 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 5.1206%

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering Separat kö till föreningens p-platser på innergården (50kr/mån utan el och 100kr/mån med el). Tre i kö till p-platser i dagsläget enl avstämning med ordförande 13/5-22.
Smidig parkering utmed Gränsgatan och Törnerosgatan med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn Brf Närkingen 4
Organisationsnummer 718000-0650
Allmänt om föreningen Fastigheten heter Närkingen 4 och omfattar 17 lägenheter, med en yta total BOA om 861 kvm. Samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten är försäkrad hos TRYGG-HANSA. Den administrativa förvaltningen ombesörjer MARK Redovisarna AB. Styrelsens policy for andrahandsuthyrningar ar att följa bostadsrättslagen.

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR