Guldsmedsvägen 37

Eskilstuna 3 950 000 kr utgångspris

Nyrenoverad villa i barnvänliga Brottsta!

Varmt välkomna till denna nyrenoverade enplansvilla med friköpt tomt i populära och barnvänliga Brottsta. Villan har genomgått många stora renoveringar under 2022 vilket gör att du kan flytta in och bara bo! Genomgående vitmålade väggar och ett ljusgrått slitstarkt laminatgolv ger en modern finish. Bra planlösning där varje kvadratmeter är utnyttjad. Rymligt kök med bra arbetsytor. Tre sovrum där samtliga har bra förvaring i platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med badkar samt en gästtoalett.

Den friköpta tomten ligger i absolut bästa läge på en lugn återvändsgata och i ett trevlig västläge som erbjuder sol större delen av dagen och kvällen. Parkering sker på asfalterat uppfart samt i garage med plats för en bil. I anslutning till garaget finns även ett förråd som passar utmärkt för cyklar och verktyg. Fiber är indaget. Besiktningsprotokoll finns!

Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns förskola och skola och du bor endast ett stenkast från populära köpcentret Tuna Park med ett stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med täta bussturer till Eskilstuna centrum.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum

Bostaden är nyligen totalrenoverad och erbjuder vitmålade väggar samt ljusgrått laminatgolv enhetligt över hela bostaden förutom våtutrymmen.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats att möblera efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås den generösa altanen som ligger i trevlig västläge.

Kök
Rymligt kök med bra arbetsytor och gott om plats för matbord. Vita, släta skåpluckor och en mörkgrå bänkskiva i laminat. Fint ljusinsläpp genom stort fönster. Även här ligger ett slitstarkt laminatgolv och väggarna är vitmålade. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, fläkt, ugn och diskmaskin.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med platsbyggda garderober längs med hela ena väggen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, tv och annat möblemang.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med bra förvaring i platsbyggda garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, tv och annat möblemang.

Sovrum 3
Mindre sovrum med bra förvaring i platsbyggda garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, tv och annat möblemang.

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med vitt och blått kakel på väggar och ljust klinker på golv. Badrummet är utrustat med toalettstol, kommod med handfat, spegelskåp samt ett härligt badkar.

Gästtoalett
Fin gästtoalett i direkt anslutning till hallen. På golvet ligger svart klinker och väggarna är vitmålade. Här finns toalettstol, handfat samt spegelskåp.

Tvättstuga/groventré
Rymlig tvättstuga med ingång från kök och en separat ingång utifrån. Slitstark plastmatta på golv och vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, tvättho och bra arbetsytor.

Altan
Generöst trädäck i trevligt västläge som är nybyggt. Här finns sol större delen av dagen och altanen ligger väldigt insynsskyddat. Del av altanen är under tak.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 91 kvm
Biarea 8 kvm
Byggnadsår 1968
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt EL och luftvärmepump
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2021-10-27
Energikonsumtion 100 kWh/m2 år.
Primärenergital 180

Ekonomi

Pris 3 950 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 650 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 940 000 kr
Värdeår 1968
Summa inteckningar/pantbrev 2 975 000 kr
Driftkostnad 32804 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 5006 kr
 • Försäkring: 2902 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 21978 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel.

Personer i hushållet 1 person

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 940 000 kr
 • Småhusmark: 710 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 576 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns förskola och skola och du bor endast ett stenkast från populära köpcentret Tuna Park med ett stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med täta bussturer till Eskilstuna centrum.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR