Fristadsgatan 14E

Eskilstuna 1 295 000 kr utgångspris

Nyrenoverad trea med genomgående ljusa ytskikt! Garageplats ingår i köpet!

Genomgående renoverad trerumslägenhet med nytt fullutrustat kök -18 med rostfria vitvaror och nyrenoverat, helkaklat badrum - 18 med egen tvättpelare. Stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Två rymliga sovrum, stort vardagsrum och generös förvaring med fler platsbyggda garderober med skjutbara dörrpartier och ny inredning. Nymålade väggar -20 och nya genomgående golv i hela bostaden -18. Nydragen och omtrådad el i lägenheten med ny el-central. Insynsfritt och lugnt läge högst upp i huset i områdets yttre kvarter. Goda busskommunikationer och cykelavstånd till centrum. Stabil förening som genomfört många stora renoveringar. Garageplats tillhör bostaden och kommer att ingå i köpet!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 73.9 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 3

Hall:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i nya platsbyggda garderober med skjutdörrar. Bra avhängningsyta och plats för skoställ. Längre in i hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober. Nya ytskikt med vitmålade väggar och ett ljust golv enhetligt med bostadens övriga rum.

Kök:
Modernt kök från IKEA renoverat i slutet på 2018. Mörka bänkskiva och kakel mot vita skåpsluckor. Köket har en modern maskinell utrustning i rostfritt som består av hel kyl och frys, varmluftsugn, häll, fläkt, mikro och diskmaskin. Bra med förvaringsutrymmen i under och överskåp med en smakfull ledbelysning i arbetsdelen. Här erbjuds en rymlig matplats vid rummets centrerade fönster för 6 personer. Väggar och golv i ljusa toner.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel såvälsom bord. Generöst med ljusinsläpp från panoramafönster och ingång till bostadens stora sovrum. Ljusa ytskikt på väggar, tak och golv.

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Vidare finns gott om plats för övrigt möblemang! Ljusa väggar, golv och tak samt gott om ljusinsläpp från rummets två fönster. Här erbjuds generöst med förvaringsmöjligheter för kläder med garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2:
Ljust sovrum med nymålade vita väggar, ljusa tak och golv. Här finns plats för säng, skrivbord såväl som extern förvaring med garderob. Via sovrummet finns utgång till bostadens balkong.

Balkong
Bostaden erbjuder en stor inglasad balkong med smakfull panel på vägg som är nymålad i vitt. Balkongen har ett härligt högt utsiktsläge med fin eftermiddag och kvällssol samt ett ytterst ogenerat och insynsfritt läge i området. Hög komfort erbjuda med snygg textilmatta på golv. En plats att trivas på!

Badrum:
Topprenoverat badrum - 18 med mörkt klinkerbelagt golv, vitkaklade väggar och nya badrumsmöbler. Utrustningen består av handfat nedfällt i kommod med överhängande spegel med belysning, toalettstol, duschplats med infällbara glasväggar och en snygg fondvägg, egen tvättmaskin och torktumlare, spotlights i tak och golvvärme. Badrummet är renoverat av fackman!

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 73.9 kvm
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Garageplats tillhör lägenheten och ingår i köpet.
Årskostnad för garaget tillkommer om 500kr.
Kabel-TV och bredband via ComHem.
Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade.
Till bostaden hör två förråd i entréplan.
Gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum finns i entréplanet.

Renoveringar:
Hissar 2005
Balkonger 2007
Garageportsrenovering 2007
Fönsterbyte 2008
Tilläggsisolering 2008
Stammrenovering 2009
Maskinell utrustning tvättstuga 2012
Montering av gångbryggor och ramp 2015
Markarbeten på gård samt byte av brunn 2016
Tilläggsisolering av vid 2017
Installation av nya torktumlare och fläktar 2017

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-10-29
Energikonsumtion: 130 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 4375-00317 i Brf Årby nr 1
Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3629 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.22784%

Närområde

Parkering: En garageplats ägs av bostadsrättsinnehavare och kommer att ingå i köpet av lägenheten. Årskostnad för garaget är 500kr!
Parkeringsplats finns att hyra av föreningen för 100kr/mån. Vidare förfogar föreningen över bilparkeringsplatser med elstolpe (150kr/mån).
Möjlighet finns även att parkera utmed hela Fristadsgatan med månadsbiljett B1 till en kostnad om 400kr.

Förening

Föreningsnamn: Brf Årby nr 1
Organisationsnummer: 718000-0759

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR