Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 2 095 000 kr utgångspris

MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRVA NYPRODUCERAD 3:A PÅ NORR!

Välplanerad trea om 63kvm belägen i expansiva och populära kvarter på Norr. Bostaden erbjuder stor balkong med kvällssol. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med öppen planlösning mot vardagsrum. Helkaklat badrum med egen TM och TT. Bra förvaringsmöjligheter med två klädkammare och garderober. Varmt välkommen på visning!

TV och bredband och IP-telefoni via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 8 [floor] => 5 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 63 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 5 av 8

Hall
Välkomnande hall med palts för avhängning av ytterkläder och skor. Entrédel med tåligt klinkerbelagt golv. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusgrå ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr i grå ton.

Kök
Vidare in i bostaden nås påkostat Marbodalkök i modernt utförande med köksluckor i ljusgrå ton. En mörkgrå bänkskiva möter ljust mönstrat kakel i kökets arbetsdel. Kökets rostfria kapitalvaror är från Bosch och består av kyl och frys med heldörr, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats finns för matbord.

Vardagsrum
Med en delvis öppen planlösning där endast en fristående vägg skiljer av ytan nås bostadens vardagsrum. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier och kan med enkelhet möbleras med soffrgupp, soffbord, media-möbel och eventuellt andra möblemang. Härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen med eftermiddag/kvällssol. Fin utsikt över staden.

Sovrum 1
Tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord samt extern förvaring. Rummet är utrustat med garderob. Vidare finns ingång till klädkammare.

Sovrum 2
Intill finns även mindre sovrum / kontor med ljusa färgval och ljusinsläpp från stort fönster. Rummet är utrustat med en extern garderob. I anslutning till rummen finns även förvaring med ytterligare en klädkammare.

Badrum
Från hallen nås det helkaklade badrummet som har utrustning som dusch med välvda glasdörrar, designavlopp med hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med ovanhängande spegelskåp, handukstork, komfortgolvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. God förvaring i vägghängda skåp ovan tvättavdelning.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 63 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 6718-21505 i Brf Gjuteriet
Pris: 2 095 000 kr utgångspris
Avgift: 3243 kr/mån
Driftkostnad: 7480 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3780 kr
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 1.24498%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering: Separat kösystem till föreningens garageplatser (40 st). Smidig parkering med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Gjuteriet
Organisationsform: Bostadsforening
Organisationsnummer: 769634-7215
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen består av 98 lägenheter (30 st 1 rok, 32 st 2 rok, 34 st 3 rok och 2 st 4 rok).
Förvaltas av SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Antal lägenheter: 98
Tv och bredband: Tv och Internet via Telia ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift: 1183
Pantsättningsavgift: 473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR