Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 1 950 000 kr utgångspris

NYPRODUCERAD 3:A MED 3,5 METER I TAKHÖJD!

Välkommen till en ytterst välplanerad trea fördelad på 63kvm med härlig rymd och takhöjd om hela 3,5m!!!
Bostaden är belägen i expansiva och populära kvarter på Norr. Här erbjuds stor balkong i söder. Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Exklusivt badrum med egen TM och TT. Bra förvaringsmöjligheter med två klädkammare och externa garderober. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Varmt välkomna på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 8 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 63 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 1 av 8

Hall
Välkomnande hall med palts för avhängning av ytterkläder och skor. Entrédel med tåligt klinkerbelagt golv i grått. Vidare in finns påkostat parkettgolv i vitpigmenterad ek ( 2-stav) samt ljusgrå ytskikt på väggar som är genomgående för hela bostaden. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr i grå ton.

Vardagsrum
Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från höga fönsterpartier och kan med enkelhet möbleras med soffrgupp, soffbord, media-möbel och eventuellt andra möblemang. Härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen med kvällssol.

Kök
Med en delvis öppen planlösning där endast en fristående vägg skiljer av ytan nås bostadens vardagsrum.
Här finns påkostat Marbodalkök i modernt utförande med köksluckor i ljusgrå ton. En mörkgrå bänkskiva möter ljust mönstrat kakel i kökets arbetsdel. Kökets rostfria kapitalvaror är från Bosch och består av kyl och frys med heldörr, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats finns för matbord.

Sovrum 1
Tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord samt extern förvaring. Rummet är utrustat med garderob. Vidare finns ingång till klädkammare perfekt för klädförvaring.

Sovrum 2
Intill finns även mindre sovrum / kontor med ljusa färgval och ljusinsläpp från stort fönster. Här finns även extern garderob för klädförvaring. I anslutning till sovrummen finns även förvaring med ytterligare en klädkammare.

Badrum
Från hallen nås det helkaklade badrummet som har en mycket påkostad utrustning. Här finns duschplats med välvda glasdörrar, designavlopp med hörngolvbrunn, vägghängd toalett, mörk kommod med ovanhängande spegelskåp, handukstork, komfortgolvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. God förvaring i vägghängda skåp ovan tvättavdelning med egen tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 63 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: TV och bredband och IP-telefoni via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 21005 i Brf Gjuteriet
Pris: 1 950 000 kr utgångspris
Avgift: 3626 kr/mån
Driftkostnad: 4600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3600 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.24498%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden och nya även den nya multiarenan finns i området.
Parkering: Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser i garage. Kan finnas möjlighet till övertagande av p-plats inom kort. Fri parkering i anslutning till fastigheten. Smidig parkering på Norr med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Gjuteriet
Organisationsform: Bostadsforening
Organisationsnummer: 769634-7215
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen består av 98 lägenheter (30 st 1 rok, 32 st 2 rok, 34 st 3 rok och 2 st 4 rok).
Förvaltas av SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Antal lägenheter: 98
Tv och bredband: Tv och Internet via Telia ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift: 1183
Pantsättningsavgift: 473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR