Bryggartorpsgatan 10

Eskilstuna 2 195 000 kr

Hörntrea med vy mot Eskilstunaån!

Välkommen till denna stilfullt renoverade trea på Bryggartorpsgatan 10, belägen högt upp i fastigheten vilket ger dig skyddad insyn och en känsla av avskildhet. Bostaden erbjuder en stor inglasad balkong med plats för möblering. Ljusinsläpp från två väderstreck och fantastisk utsikt mot ån från balkongen samt från samtliga fönster.
Fullt utrustat kök med rymlig matplats och moderna vitvaror. Helkaklat badrum med klinkerbelagt golv. Detta är en bostad med generösa förvaringsmöjligheter i form av garderober i samtliga rum. Bostaden präglas av vackert ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stiliga golv. Här bor man i en välskött HSB-förening med låg belåning och låga avgifter där många av de stora renoveringarna är gjorda så som tak, fönster och stambyte.

Denna bostad är perfekt belägen med närhet till både vacker natur och centrala delar av Eskilstuna. Alldeles i närheten av bostaden finns naturområden, promenadstråk och parker intill den stämningsgivande Eskilstunaån. Njut av härliga promenader eller ett uppfriskande gympass i det intilliggande ute-gymmet. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens Universitet. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => knapptryck 3 [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 1-2 sovrum
Boarea 76 kvm
Balkong Ja.
Våning 4 av 6

Hall
Välkomma in till denna hemtrevliga lägenhet på Bryggartorpsgatan 10. När ni kliver in i hemmet möt ni av en ljus och rymlig hall med ljusa ytskikt och vackert parkettgolv som är enhetligt för hala bostaden. Här finns flertalet platsbyggda garderober för förvaring av alla era kläder. Möblerat hall med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. Från hallen tar ni er vidare in i detta fantastiska hem.

Kök
Hemmets kök är väl tilltaget med modern utrustning. På väggarna är en vacker mönstrad tapet och kaklad vägg i vitt över arbetsytan. Den generösa arbetsbänken i slitstarkt material bjuder in till mycket smakrik matlagning och bak. Bakom de vita skåpsluckorna i vitt med vackra detaljer finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror och köksredskap. Från centrerat fönster får ni ett härligt ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen går i vitt utförande och består av ugn och micro i ergonomisk arbetshöjd, kyl och frys med heldörrar, häll, fläkt samt diskmaskin. Intill köket finns given plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet präglas av härligt ljusflöde från tilltagna fönsterpartier och balkongdörr. Det generösa rummet har ljusa ytskikt och vackert golv. Möblera här med stor soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang efter smak och tycke. Här finns platsbyggda garderober för förvaring.

Balkong
Från vardagsrummet tar ni er ut till den njutbara inglasade balkongen i sydvästläge. Här finns gott om plats att möblera med bekväma sittmöbler i form av soffgrupp eller bord. Med skjutbara glaspartier öppnar ni med enkelhet upp och njuter av friska luften. Med denna balkong med inglasning förlänger ni sommarsäsongen från tidig vår till sen höst.
Sovrum
Bostaden erbjuder ett generöst sovrum med ljusa ytskikt och vackert ljusinsläpp från centrerat fönster. I flertalet platsbyggda garderober förvarar ni alla era kläder. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkerbelagt golv i neutrala färger. Utrustningen består av handfat, spegelskåp med belysning, duschplats, toalettstol. Badrummet ger även plats att möblera med externt förvaringsskåp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Tvättstugor, cykelrum, föreningslokal, bastu,gym och snickarverkstad.
Det finns extra förråd att hyra.
Källarförråd tillhörande bostaden.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-12-14
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 64 i HSB Brf Hantverkaren i Eskilstuna
Pris 2 195 000 kr
Avgift 3604 kr/mån
Kommentar Inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, förråd och bostadrättstillägg
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 1.0231%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 109 967 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Hantverkaren i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2532
Allmänt om föreningen Föreningen äger byggnaderna på fastigheterna Humlan 1 och Hantverkaren och 3 i Eskilstuna som färdigställdes år 1962 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. föreningens huvudsakliga ändamål är att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende åt föreningens medlemmar. Föreningen har sitt säte i Eskilstuna.

Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade genom HSB Södermanland/Willis AB. Husen färdigställdes år 1962 och innehåller 114 bostäder samt 1 lokal om 69 kvm. Dessutom finns 5 garage och 48 parkeringsplatser.
Antal lägenheter 114
Antal lokaler 1
Renoveringar 1995 takbyte
1998 Stambyte och renoverade badrummen
2022 Fönsterbyte
2009 Bredbandsinstallation och byte av låssystem
2010 Byte av värmesystem/element
2011 Kodlås entré
2013 Värmekabel, hängrännor/stuprör, vattenbesparande åtgärder,
2014 Isolering/ sanering vindar, ventilationsrensning, trädgård och mur vid parkering, renovering gym/bastu,
2015 Nya inglasade balkong, fasadrenovering, fönsterbleck
2016 Utökning av p-platser, belysning trapphus lågenergi
2017 Målning av trapphus, miljöhus, återvinning
2018 Stödmur Snopptorpsgatan 10
2019 Solceller och tvätt och målning av fasad
2020 2 nya tvättmaskiner, 1 ny torktumlare, cirkulationspump
2021 relining av avloppsrör
2021/2022 Uppställningsplats räddningstjänsten
2022 Byte vindsfönster Snopptorpsgatan 13, ny altan Snopptorpsgatan 13, ny fläktmotor Sopptorpsgatan 10
2022/2023 Nya värmarmotoruttag
Parkering 48 parkeringsplatser + 5 garage platser
Tv och bredband TV-kanaler ingår det ett baspaket med 17 kanaler inklusive Telenors Streamingtjänst. Bredband 250/250 Mbit ingår i avgiften samt bredbandstelefoni (grundabonemang) samtal faktureras separat.
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Fiber

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR