Norrgärdesgatan 6

Eskilstuna 2 050 000 kr

En modern trea med en balkong som bjuder på kvällssol.

Välkommen till denna fantastiska bostad på Norrgärdesgatan 6, här möts av en rymlig hall med praktisk klinker och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med moderna och eleganta detaljer, inklusive en tålig stenskiva och toppmoderna vitvaror. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och utgång till balkongen som badar i kvällssolen.
Bostaden har två ljusa sovrum med gott om förvaring och möjlighet att inreda ett av dem som ett eget hemmakontor. Det stora sovrummet har även ingång till rejäl klädkammare. Badrummet är stilrent och helkaklat med lyxiga detaljer som golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad erbjuder en hög standard och en fantastiskt trivsam atmosfär – perfekt för dig som är redo att flytta in.

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Volvo CE arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 8 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 6 av 8 ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 63 kvm
Balkong Ja.
Våning 6 av 8

Hall
Välkomna in till denna välplanerade bostad högt upp i huset på Norrgärdesgatan 6. När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med ypperligt förvaringsutrymme i flertalet platsbyggda garderober som följer er hela vägen in till köket. Möblera hallen med en stilig sittmöbel och skänk. Från hallen tar ni er vidare till hemmets kök.

Kök
Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme i generösa skåp och lådor med stiliga luckor. Vidare finns tilltagen arbetsbänk i slitstark sten med matchande stänkskydd, detta gör det enkelt att hålla rent efter matlagning och bak. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl och frys med heldörrar, micro i bekväm arbetshöjd. Vidare finns ugn, häll och fläkt. Centrerat fönster släpper in vackert dagsljus till köket. Intill köket finns plats att möblera med matbord och stolar för familj och vänner på besök.

Vardagsrum/balkong
I öppen planlösning till köket finns vardagsrummet. Här är vackert ljusflöde från flertalet fönster och dörrar ut till balkongen. Ljusa ytskikt och stiligt golv ger en hemtrevlig känsla till rummet. Möblera med soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Ni öppnar pardörrarna och kliver ut på den underbara balkongen, där kvällssolen strålar. Här kan ni njuta av en vacker utsikt över Eskilstunas takåsar. Inred balkongen med bekväma loungemöbler och era favoritväxter för att skapa ett extra rum att njuta av under de varma månaderna.

Sovrum 1
Det stora sovrummet bjuder på en trevlig grön färg på väggarna och generöst ljusinsläpp. I flertalet garderober förvarar ni alla era kläder. I den rymliga klädkammaren finns ytterligare förvaringsutrymme.

Sovrum 2
I det andra rummet finns möjlighet att möblera med säng och sängbord eller gör detta till ert eget arbetsrum.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Bredband via Telia ingår i avgiften.
Föreningen har 40 garageplatser, där tillämpas separat kösystem. För parkering i området kan en zonbiljett köpas.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Elavtal tillhandahålls av bostadsrättsföreningen och endast förbrukningen debiteras bostadsrättsinnehavaren.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2021-06-09
Primärenergital 106

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21605 i Brf Gjuteriet
Pris 2 050 000 kr
Avgift 4161 kr/mån
Kommentar inkl Värme, tillkommer bredband/tv/ip-telefoni (229) och filterbyte (90). Vatten tillkommer

Bostaden är pantsatt.

Andel i förening 1.30897%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 807 831 kr, Enligt 2023 årsredovisning

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE Arena.

Förening

Föreningsnamn Brf Gjuteriet
Organisationsform Bostadsforening
Organisationsnummer 769634-7215
Gatuadress Norrgärdesgatan 6
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Föreningens ekonomi Bygglov för balkonginglasning är sökt, men har fått avslag hos Stadsbyggnadsnämnden i Eskilstuna och Länsstyrelsen i Södermanland. Har överklagat till Mark och Miljö domstolen i Nacka och inväntar på svar.
Antal lägenheter 98
Renoveringar Årlig besiktning av hissar
Tv och bredband Tv och Internet via Telia ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR