Rådhustorget 7

Eskilstuna 2 495 000 kr

Unik möjlighet till en rymlig fyra med låg avgift - Sällan till salu!

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostad, sällan till salu, belägen i hjärtat av staden! Denna rymliga fyrarumslägenhet på hela 111 kvm erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill.

En tidigare 3:a som slagits ihop med en 1:a, vilket skapar ett generöst och flexibelt boendeutrymme. Praktiskt och bekvämt med två ingångar både från Ruddammsgatan och via Rådhustorget. Hiss från markplan ger bekväm åtkomst, idealiskt för alla åldrar. Med ett oslagbart läge nära stadens puls och alla bekvämligheter. Nära till kollektivtrafik och tågstation, vilket gör pendlingen smidig och enkel. En trygg förening med låga avgifter.

Här erbjuds en rymlig bostad med en balkong som bjuder på sol från morgon till kväll. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo centralt med bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av en rymlig och välplanerad lägenhet.

Välkommen till denna bostad som har ett av Eskilstunas bästa lägen! Närhet till både Gamla Staden, Centrum och Sveaplan. Denna bostad har tillgång till en fantastisk grönskande innergård samt en takterrass. Uteplatsen har en gemensam grillplats med stor grill och matmöbler. Här kan det njutas av vackra sommardagar tillsammans med grillsällskap och vänner.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 111 kvm
Balkong Ja.
Våning 4 av 5

Hall
Stig i denna generösa bostad med tilltagna ytor och vackra parkettgolv i stora delar av hemmet. I hallen möts ni av en stor yta som enkelt möbleras med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel. På golvet är ett vackert fiskbensparkett som följer er genom stora delar av bostaden. Vidare från hallen tar ni er till hemmets alla rum.

Kök
Hemmets kök är rymligt och erbjuder goda förvaringsutrymmen bakom de stiliga skåpsluckorna med klassiska inslag. Mellan över och underskåp är en del kaklad vägg som gör det enkelt att hålla rent efter matlagningen. På golvet är en plastmatta i jordnära färg och på väggarna är en vacker tapet i härlig nyans. Intill det centrerade fönstret finns plats att möblera med matbord och stolar för fyra till sex personer. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, diskmskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum präglas av vackert ljusinsläpp och stiligt parkettgolv. Möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övriga möbler efter smak och tycke. Under fönstret kan ni möblera med större matbord och duka upp en god måltid när vänner och familj kommer på besök.

Balkong
Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong med vacker utsikt över gamla stadens takåsar. Inred balkongen med bekväma sittmöbler och vackra växter och njut av en fika i solen.

Allrum
Vidare in i bostaden hittar ni en generös yta som kan möbleras som ytterligare ett vardagsrum. Möblera med soffa och bord, bokhylla och fåtöljer och avnjut en spännande bok i lugn och ro.

Sovrum 1
Det första sovrummet erbjuder en tilltagen yta att möblera med dubbelsäng, sängbord och övriga möbler så som skrivbord och extern förvaringsmöbel. Från centrerat fönster får ni ett vackert ljusinsläpp.

Sovrum 2
Vidare i det andra sovrummet möblerar ni med säng, sängbord och garderob för förvaring av alla era kläder.

Badrum 1
Helkaklat badrum från 2018 med klinkergolv i grå nyans. Utrustningen består av duschplats med duschväggar i glas. Vidare erbjuds handfat med kommod, ovan hängande spegelskåp med inbyggd belysning, toalettstol samt uppvärmd handdukstork.

Badrum 2
Det andra badrummet erbjuder utrustning så som handfat, spegelskåp, tvättho, toalettstol samt egen toppmatad tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 1960
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Förråd finns både på vind och i källare.
I källaren finns gemensam tvättstuga, torkrum och mangelrum.
Separat kö till föreningens (11 st) garageplatser och (14st) parkeringsplatser.

Denna bostad har tillgång till en fantastisk grönskade innergård samt en takterrass. Uteplatsen har en gemensam grillplats med stor grill och matmöbler. Här kan det njutas av vackra sommardagar tillsammans med grillsällskap och vänner.
Renoveringar 2018 Badrum

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-09-30
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 113-142 i Brf Stockrosen 18
Pris 2 495 000 kr
Avgift 4077 kr/mån
Kommentar Vatten,värme, grundutbud kabel-tv
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.6911%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 71 949 kr, Enligt 2023 års redovisning

Närområde

Allmänt Centralt belägen bostad med närhet till allt! Ett par minuters promenad tar dig till Eskilstunas citykärna med shopping, nöjesliv, restauranger, högskola och mycket annat. Eskilstunas tågcentral ger dig möjlighet att resa enkelt till hela Mälardalen. I bostadens absoluta närhet finns matbutik, apotek, vårdcentral och frisör. Gatan nedanför denna bostad är unik i sitt slag med anor från förr. Här erbjuds mysiga fik, unika butiker och smakfulla restauranger.

Förening

Föreningsnamn Brf Stockrosen 18
Organisationsnummer 718000-0734
Allmänt om föreningen Fastighetens registerbeteckning är Stockrosen 20.
Föreningens fastighet omfattar26 lägenheter, varav 5 lägenheter har sammanlagts med intilliggande lägenhet, samt 6 butikslokaler varav 4 är inköpta av föreningen och upplåts med hyresrätt, övriga lokaler och samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Separat kö till föreningens (11 st) garageplatser och (14st) parkeringsplatser.

Fastigheten är försäkrad hos Länsförsäkringar.
Antal lägenheter 26
Antal hyresrätter 4
Antal lokaler 6
Renoveringar 2008 Avloppsrenovering
2009 Byte av värmeväxlare
2010 Ventilationsarbeten
2011 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar.
2013 Fönstermålning, Takarbeten, Tvättstugerenovering
2014 Byte garageportar
2015 Renovering affärslokal, OVK besiktning med åtgärder
2016 Byte termostatsventiler och VVB
2017 Belysning, stängsel, skyltfönster butik
2018 Åtgärder i skyddsrummet,. komplettering av nödljus
2020 Cykelförråd, Matning torkskåp, Takfläkt, Byte dörr
2021 Tillverkning och montering av stålpartier, Takarbeten, Byte av ventilationsaggregat i lokal, putsning av väggar, golvreparation och målning, byte av lysrör och tändare
2022 Energideklaration har upprättats, grinden har byggd på och stabiliserats, en robotgräsklippare har installerats
Parkering Separat kö till föreningens (11 st) garageplatser och (14st) parkeringsplatser.

Övrigt

Bredband Comhem

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR