Svengrensgatan 7A

Eskilstuna 1 095 000 kr

Rymlig 3:a med möjlighet att sätta din egen prägel!

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad med en praktisk och välplanerad layout. Hallen välkomnar dig med klinkerbelagt golv och gott om plats för möbler efter smak och tycke, en utmärkt entré till hemmets alla rum. Köket är stilrent och modernt med gott om arbetsyta och maskinell utrustning för en smidig matlagning. I vardagsrummet njuter du av ljuset från generösa fönster och mysiga filmkvällar. Sovrummen erbjuder gott om förvaringsutrymme och plats att möblera för en god natts sömn. Badrummet är helkaklat och välutrustat med allt du behöver. En perfekt bostad för dig som vill sätta sin egen prägel på hemmet!

I direkt anslutning, längs med Svengrensgatan, finns lummigt grönområde som bidrar till en riktigt vacker boendemiljö i ett av Eskilstunas mest centrumnära villakvarter. Med kort gångavstånd nås centrumkärnan med shopping, restauranger, tågstation och universitet. I närområdet finns även större matbutik samt biograf- och kulturhuset Royal. Vidare finns tillgång till Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. Även Vilsta naturreservat finns på behagligt promenadavstånd med populär badplats och, under vinterhalvåret, skidbacke samt upplysta konstsnöspår.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 0 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 82 kvm
Våning 2

Hall
Välkomna in i en ljus och rymlig hall med praktiskt klinker belagt golv som gör det enkelt att hålla rent efter vårens alla väder. Möblera hallen med hatthylla, skoställ och övrigt möblemang så som extern förvaringsmöbel och spegel. Härifrån nås hemmets alla rum.

Kök
Bostadens kök är ljust och rymligt med snygga detaljer. På den stilrena bänkskivan i trä ges gott om arbetsyta för matlagning. Ovan arbetsbänken finns vitt kakel som ger ett modernt uttryck till rummet. Vita släta skåpsluckor med bra förvaringsmöjligheter för matvaror, köksredskap och porslin. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugns, spis, fläkt och micro. Vidare finns integrerad kyl och frys med heldörrar samt monterade spotlights i taket. Vid köksön placerar ni barstolar, utmärkt plats att hänga på när vännerna kommer på besök. Intill köket finns given plats att möblera med matbord och stolar, duka upp för en smarrig måltid med familj och vänner. Från fönstret får ni ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket finner ni hemmets vardagsrum. Från generöst fönsterparti ges ett härligt ljusflöde till rummet. Möblera mad soffa, soffbord och mediamöbel och njut av mysiga filmkvällar. Ljusa ytskikt och parkettgolv är enhetligt för hela bostaden. I vardagsrummet finns en rymlig klädkammare för alla era kläder.

Sovrum 1
Det första sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i garderob med praktiska lösningar. Inred rummet med säng och sängbord. Från centrerat fönster släpps vackert dagsljus in.

Sovrum 2
Vidare i det andra sovrummet finns gott om plats att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang så som bokhylla eller skrivbord. Här finns klädkammare med praktisk inredning där ni förvarar era kläder.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker belagt golv i svart utförande. Utrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan och toalettstol. Vidare finns stor duschplats och handdukstork. Badrummet ger även plats att möblera med extern förvaringsmöbel för alla era handdukar och hudvård.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Fönster 3-glas

Ekonomi

Lägenhetsnummer 48 i HSB Brf Fuxen i Eskilstuna
Pris 1 095 000 kr
Avgift 4541 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten och kabel-tv

Bostaden är pantsatt.

Andel i förening 1.8208%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 184 222 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Fuxen i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2649
Allmänt om föreningen

Hemsida: www.brffuxen.se
Föreningens ekonomi 2023-2027 asfaltering och omläggning av gården, betongkantstöd och omsättning, Taksprång och strykning mellan bågar, aluminiumfönster tvåluft strykning mellan bågar, OVK besiktning f-system lägenheter. Tvättstuga 1, helmålning vägg inklusive snickeri, tvättstuge 2 byte maskiner, ommålning i trapphusen, uppdatering av gymmet
Antal lägenheter 63
Antal lokaler 3
Renoveringar 1981-1983 Stambyte
2002-2005 Fönsterrenovering
2003 Fasadmålning, Bredbandsinstallation
2010 Byte av entrédörrar
2012 Reling
2013 OVK åtgärder, ny fjärrvärmecentral
2016 renovering av radiatortermostater
2019 -2020 Leksplats
2019 Bastu, värmecentral
2020 Säkerhetsdörrar, fläktbyte
2022 Skalskydd med digitalt bokningssystem, renovering av gästlägenhet, OVK Årgärder
Tv och bredband Bredband - Telenor Kabel-TV Tele 2
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Bredband via Telenor och Kabel-tv via Tele2

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR