Gredbergsgatan 5A

Eskilstuna 750 000 kr utgångspris

Smakfull förstalägenhet eller övernattningsbostad i Gredby!

Äntligen dags att flytta hemifrån? Eller har du precis kommit in på stadens universitet och behöver en bostad? Då har du kommit rätt! Här hittar du en smakfull etta med stor inglasad balkong. Bostadens arbetskök är stiligt inrett med släta, ljusa köksluckor mot en mörk bänkskiva. Köket har en modern maskinell utrustning i rostfritt. Vardagsrummet i sin tur erbjuder gott om plats för soffmöblemang samt sovalkov med utrymme för modellen större säng. Vidare härifrån tar vi oss ut på den fantastiska balkongen i söderläge. Möblera med sköna sittmöbler, vackra blommor och njut sedan här av det skyddade läget! I bostaden finns badrum med plats för egen tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten. Bra förvaringsutrymme i stor garderob.
Här bor du i en stabil HSB förening som utfört många stora renoveringar.

Denna bostad har det perfekta läget med promenadavstånd till det mesta såsom matvarubutiker, grönområden, skolor och förskolor. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 30 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 3

Hall
Via säkerhetsdörr kliver ni in i en välkomnande hall med gott om utrymme. Till vänster finns yta för avhängning av ytterkläder där man kan tillföra hatthylla. Direkt innanför ytterdörren till höger finns en generös garderob med bra förvaringsmöljligheter för kläder och annat. Hallen ansluter till bostadens vardagsrum och badrum.

Vardagsrum med sovalkov
Rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffmöblemang och mediamöbel såväl som matbord under centrerat fönster. Härifrån finns även utgång till den härliga balkongen. Ljust golv och ljusa väggar gör att rummet känns luftigt. Ingång till sovalkov med plats för modellen större säng och sängbord.

Balkong
Stor nybyggd balkong i bästa söderläge som erbjuder gott om utrymme för möblering efter egen smak och behov. Inred enkelt med bekväm loungegrupp med tillhörande bord eller caféset för att inta de smakrika kaffebullarna. Balkongen har skjutbara fönsterpartier och persienner installerade. Textilmatta finns på golv i mörkgrå ton och gör det behagligt för fötterna. Utmärkt plats att odla tomater och njuta av den skyddade utemiljön oavsett väder!

Kök
Modernt renoverat kök med vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och mörkt kakel i arbetsdelen. Förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. En trevlig och välplanerad arbetsyta för dig som gillar att laga mat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, häll och fläkt. Fönster ger trivsamt ljus till köket. Rummets väggar är vita tillsammans med ett smakfullt, mörkt klinkermönstrat golv.

Badrum
Stambytt badrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på vägg i neutrala färger. Här är utrustat med dusch, praktisk kommod och med spegel ovan. Vidare finns toalettstol och vattenburen handdukstork. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1953
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden samt i källaren.
Gemensamt cykelförråd och tvättstuga finns i huset.
Medlemmarna har även tillgång till gemensam bastu.

Kabel TV: Telia.
Bredband: Telia.

Renoveringar:
Stambytt i början av 90-talet.
Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade-05.
Byte av entrédörrar-07.
Nya balkonger -20.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2022-06-30
Primärenergital 101

Ekonomi

Lägenhetsnummer 88 i HSB BRF Eskilstunahus 7
Pris 750 000 kr utgångspris
Avgift 2445 kr/mån
Driftkostnad 4700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 0.5449%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 152 404 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Eskilstunahus 7
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-3415
Gatuadress Gredbergsgatan 7A
Postnummer 63222
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen I föreningen finns sammanlagt 110 lägenheter (1-6 rok), 8 lokaler,15 förråd, 10 garageplatser och 87 parkeringsplatser (kö till dessa).
Antal lägenheter 110
Antal lokaler 8
Renoveringar Stambytt ner till källargolv i början av 90-talet. Nya stammar i form av relining har skett under 2020-2021
Byte av tvättmaskin samt torktumlare har skett under 2020-2021
Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade-05.
Rep. av balkonger och byte av entrédörrar-07.
2020 Nya balkonger och byte av liggande stammar
Parkering 10 garageplatser och 87 parkeringsplatser (kö till dessa)
Tv och bredband Telia
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen 8 lokaler

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR