Åkerkantsvägen 26

Eskilstuna 2 995 000 kr utgångspris

Naturnära villa med gångavstånd till vackra Mälaren & Sundbyholms slott!

I Sundbyholms trivsamma kvarter, med gångavstånd till glittrande Mälaren har ni nu möjlighet att förvärva denna charmiga villa. Vackert kuperad tomt med högt utsiktsläge, lummiga buskage, takad altan och ett underbart uterum. Bjud in familj och vänner att värma sig vid den sprakande brasan efter en promenad i det vackra naturreservatet som är beläget alldeles i närheten!

Husets hjärta är den stora, sociala ytan där både kök och vardagsrum får plats. Ett kök med bra ytor för den som gillar att laga mat eller att baka. Gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror. Stor matplats i anslutning till köket med vacker utsikt över naturen. Intill köket ligger vardagsrummet där ni bekvämt sjunker ner i stor soffa och vilar ögonen på en favoritfilm eller på den värmande elden från kaminen. Bostaden erbjuder ett sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare som enkelt går att göra om till ytterligare sovrum vid behov. Goda parkeringsmöjligheter på fastighetens uppfart samt i carport med plats för två bilar. Såväl altan, uterum som trädgård gör det enkelt att känna närheten till naturen och denna vackra plats som villan är belägen på. Välkommen hem!

Här bor du i ett lugnt, naturskönt och Mälarnära läge. Via Mälarvägen tar du dig smidigt in till centrum eller Sundbyholm med bil och längst denna finns ny cykelbana att nyttja. I Sundbyholm finner du vacker bokskog och en prisbelönt gästhamn. Sundbyholm erbjuder också två restauranger, en i Sundbyholms slott och en i gästhamnen. Vidare finns omtyckt sandstrand med intilliggande lekplatser för familjens yngre medlemmar. I slottsparken anordnas på sommaren ett flertal konserter och evenemang. I närområdet finner du även Sundbyholms travbana och mycket uppskattad gårdsbutik. Med kort bilfärd om ca 10 minuter når du påfart till E-20 som tar dig till Stockholm på en timme.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum

Hall
Välkomnande hall med rustik träpanel på väggarna. Utrymme för hatthylla och skoställ. Öppen känsla mot det kommande vardagsrummet gör att hallen känns rymligt.

Kök och vardagsrum
I husets mitt nås det generösa, öppna utrymmet där kök och vardagsrum samsas. Praktiskt kök med ytor för matlagning, gott om förvaringsutrymme tillsammans med moderna vitvaror. Centrerat i rummet finns kökets ena arbetsbänk tillsammans med diskho, diskmaskin och spis. Härifrån är det öppet mot vardagsrummet vilket ger er en trivsam vy vid matlagning. Längs med ytterväggen sträcker sig en ordetlig arbetsbänk, flera vitrinskåp samt öppna hyllor som gör det möjligt att fylla köket med vackra favoriter. Här finns även kombinerad kyl och frys. Intill köket går att duka upp ett stort matbord när vänner eller familj kommer på besök. Vacker utsikt över vidsträckta åkerlandskap genom flera stora fönster.
Med öppen plan nås det trivsamma vardagsrummet. Värmande kamin från Contura finns placerad centrerat mellan de olika rumsdelarna. Vardagsrummet kan möbleras med bekväm soffgrupp och mediamöbel. Skjut fram en fåtölj mot brasan och njut lite extra under kalla vinterdagar. Stora fönsterpartier samt altandörr ger vackert ljusinsläpp till hela rummet.

Altan
Längs med huset sträcker sig en takad altan som utgör en perfekt plats för avslappning. Gott om plats att möblera med matbord eller skön loungegrupp samt grillen där ni kan tillaga sommarens alla måltider. Från altanen ansluter den kuperade tomten med vackra planeringar och buskage. Tomten ansluter till ett fint skogsparti som är en perfekt lekplats för alla åldrar!

Uterum
Utöver den takade altanen och den trivsamma trädgården tillhandahåller även fastigheten ett tilltaget uterum. Stora glaspartier med vackra spröjs gör rummet möjligt att använda stor del av året. Utmärkt plats att njuta av vårens första värmande strålar. Från uterummet har ni vacker utsikt mot den närliggande åker- och naturlandskap. Möblera med sköna fåtöljer och luta er tillbaka, har ni tur kommer ni se vilda djur strosa förbi. Uterummet nås via altan såväl som kök.

Sovrum
Likt entrén återfinns de rustika väggarna i form av träpanel även i sovrummet. Behaglig textilmatta ligger på golvet och gör det skönt för fötterna när ni kliver ur sängen på morgonen. Rummet kan möbleras med dubbelsäng, sängbord och möbel för klädförvaring.

Badrum
Rymligt badrum i neutrala färger. Både väggar och golv är klädda i våtrumsmatta som går i både mörk- och ljusgrå nyans. Toalettstol och bred kommod har inslag av trä som en kontrast mot det vita porslinet. Vidare ger vägghängt spegelskåp med inbyggd belysning bra förvaringsutrymme. Stor duschplats samt tvättmaskin finns i badrummet. Paxfläkt installerad vid duschen.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 2010
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas isolerfönster
Tak Betongpannor
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Elpanna med vattenburen golvvärme samt braskamin.
Övriga byggnader Carport

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2023-03-10
Primärenergital 151

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 063 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 380 000 kr
Värdeår 2011
Summa inteckningar/pantbrev 1 021 000 kr
Driftkostnad 28620 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 2544 kr
 • Försäkring: 4676 kr
 • Renhållning: 2700 kr
 • Hushållsström: 16000 kr
 • Sotning: 200 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 2500 kr

Uppvärmning ingår i elkostnad.

Elförbrukning 6 386 kWh/år
Personer i hushållet 1 person

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 380 000 kr
 • Småhusmark: 683 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1072 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Sundbyholm GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Sundbyholm GA:2 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser Detaljplan (2004-12-16)

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta
  ´
  ´

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR