Tomtebogatan 4A

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Smakfull trea med modernt kök och stor inglasad balkong i Måsta!

Bjud in vänner och familj på inflyttningsfest redan nu, ni får plats allihop! Här finns möjlighet att flytta in i en smakfull lägenhet med stor och trivsam balkong med rejäla sociala ytor. Den välplanerade bostaden erbjuder ett vardagsrum som kan möbleras för glädjefyllt umgänge och soffhäng. Modernt kök med släta luckor i ljus nyans - bänkskiva och beslag i stark kontrast. Moderna och påkostade kapitalvaror i svart utförande. Möblera för fika eller middagar i köket eller på den generösa balkongen. Vidare erbjuder bostaden två rymliga sovrum med förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin samt separat gästtoalett. Lägenheten renoverades 2022 med nya ytskikt såsom ljusa golv, nymålade väggar- och tak samt nydragen el. Perfekt för er som vill börja packa flyttkartongerna direkt då bostaden är helt redo för inflytt!
Här bor ni i en av Eskilstunas mest eftertraktade föreningar som erbjuder ett lugnt och obesvärat boende. Parkering, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.
Med en kort promenad når ni välsorterad livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Ett stenkast bort finns busshållsplats med goda kommunikationer och täta turer till Eskilstuna Centrum. Intill finns bekväm cykelbana som leder till centrum på bara 10 minuter. Runt hörnet finns även närheten till naturen med möjlighet att ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda.

Varmt välkommna att anmäla ditt intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 78 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 3

Hall
Välkomnande och ljus hall med målade väggar i ljusa toner och snyggt ljust golv som är enhetligt för bostaden. Direkt innanför dörren finns utrymme att möblera med hatthylla och skoställ, dessutom erbjuder entrén en mycket snygg och praktisk förvaringslösning. Praktisk bänkyta där ni enkelt lägger dagens post och vinterns vantar, nedtill finns schysst skåpinredning utrustad med LED-belysning. Samtliga beslag, handtag, eluttag och strömbrytare i lägenheten har en mörk nyans.

Kök
Bostadens kök är modernt och nyligen renoverat kök i ljust ton. Kökets luckor är släta med svarta beslag som ger ett stilfullt intryck. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skåpinredningen såväl som med öppna hyllplan. Enkelt att nå frukostskålen och den goda müslin. Skåpsluckornas ljusa ton möter den mörka bänkskivan som ger er gott om utrymme till matlagning. Kapitalvarorna går i stil med köket i en modern svart nyans. Den maskinella utrustningen är påkostad och består av hel kyl och frys, varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Induktionshäll med vägghängd designköksfläkt samt integrerad diskmaskin. Bra belysning över arbetsbänk och den stilenliga diskhon i svart tillsammans med mattsvart blandade. Rummet får ett fint ljusinsläpp från breda fönster. Utmärkt plats att duka upp middagsbord för sex personer.

Balkong
Från köket ansluter den inglasade balkongen. Här finns skjutbara fönster för att enkelt öppna och släppa in den friska luften. Väl tilltagna ytor som ger känslan av ett extra rum. Goda möjligheter att möblera med bekväma sittmöbler som skapar det perfekta utrymmet för sällskap och umgänge. Trivsam utsikt mot föreningens lugna innergård. Rullgardin finns monterade vid skjutpartierna.

Vardagsrum
Bostadens generösa sällskapsrum går med enkelhet att möblera med stor och bekväm hörnsoffa, vardagsrumsbord, media-möbel och övrigt möblemang. Det breda fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus. Perfekt plats att samla vänner och familj.

Badrum och toalett
Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet i föreningen. Ljust kakel och klinker samt en diskret list klär rummets väggar och golv. Badrummet är utrustat med spegelskåp med belysning, handfat, toalettstol samt ett rymligt duschutrymme. Dessutom finns en modern tvättmaskin som kommer att ingå.
Bostaden har även separat gäst-toalett med klinkerbelagt golv och ljusa ytskikt på väggar. Här finns toalettstol och handfat samt vägghängd spegel.

Sovrum 1
Generöst och luftigt sovrum med behaglig väggfärg i beige. Trivsamt ljusinsläpp från det centrerade fönstret som vackert lyser upp rummet. Utmärkt plats för att möblera med dubbelsäng och nattduksbord såväl som extern förvaringsmöbel och skrivbord. Ytterligare förvaringsmöjligheter ges med platsbyggda garderober.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum präglas även det av ljusa ytskikt på väggar och golv. Rummet kan enkelt möbleras med säng och nattduksbord samt extern förvaringsmöbel. Gott om ljusinsläpp från stort fönster.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Förråd och matförråd tillhör lägenheten. Gemensam tvättstuga och cykelförråd.
Bastu finns att låna för föreningens medlemmar.
Sophantering/återvinningsstation finns på gården.

Renoveringar:
2022 - kök, golv, väggar, tak
2023 - ny toalettstol

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-11-29
Primärenergital 123

Ekonomi

Lägenhetsnummer 209 i Hsb:s Brf Slagtäppan
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 4438 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-tv, bredband, parkering
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 0.2446%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 117 651 kr

Närområde

Allmänt Naturnära område som passar perfekt för den som gillar långa promenader och närheten till lugn och grönska.
Kort gångavstånd till busshållplats med bra förbindelser mot Eskilstuna centrum alternativt vackra Torshälla.
Mycket hög servicenivå i området med promenadavstånd till ICA Slagsta, förskola och skola tom åk6.
Vackra och välskötta grönområden i området. Här kan barnfamiljen besöka de populära lekplatserna mellan husen. Vidare finns fotbollsplan och basketplan som vintertid förvandlas till skridskobana.
Parkering Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. 100kr tillkommer om man vill ha elstolpe.
Generöst med gästparkeringar i området.
Separat kösystem till föreningens garageplatser.

Förening

Föreningsnamn Hsb:s Brf Slagtäppan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-2664
Gatuadress Tomtebog. 14 A
Hemsida www.slagtappan.se
Telefon Kontaktperson 016-14 49 07
Allmänt om föreningen Brf Slagtäppan är Eskilstunas största bostadsrättsförening.
De 18 trevåningshusen som föreningen består av byggdes under perioden 1968-69.
I husen finns totalt 446 lägenheter av olika storlek från 33 m² till 108 m².
Föreningen anordnar fritidsaktiviteter såsom Valborgsmässofirande och Julgransplundring.
Föreningen förvaltas av HSB Södermanland. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget för föreningens medlemmar.
Antal lägenheter 446
Antal lokaler 28
Renoveringar 1986 Fönsterbyte
1990-1995 Takbyte
1994 Målning och renovering av fasad och balkongrenovering
2004 Bredbandsinstallation
2008 Stamrenovering och miljöhus
2009 Elstolpar
2010 Frånluftsfläktar
2015 Balkonger
2016 Ny ytter- och fasadbelysning, nya termostatventiler, Byte av 3 undercentralen
2019 Utbyte av cykelrumsdörrar
2020 Byte av belysning i källare, Byggnation av ny bastu
2021 Renovering av garage längor, byte av belysning i trapphus
2022 Renovering av tak, översyn av skyddsrum, lekplats besiktning har genomförts av företaget Mark, åtgärdat ventilationen i övernattningsrummet, rensning av dagvattenledningar, förbättrat säkerheten vid kabelskåp genom att täcka för glipor, åtgärdat vattenskador i lägenheter, cirkulationspump för reserv till undercentralen för att säkerställa värmeanläggningen har köpts in, panncentralen/loftet har fräschats upp för att kunna användas till medlemsaktiviteter, flera tvättmaskiner och torktumlare har bytts ut.
Parkering 66 garage platser och 545 bilparkeringsplatser varav 246 med elstolpar och ett antal mopedplatser
Tv och bredband Tele 2(TV) Telenor(bredband)
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR