Rademachergatan 28A

Eskilstuna 2 750 000 kr utgångspris

Modern bostad med stor terrass beläget väldigt centralt!

Mitt i centrum hittar vi detta toppmoderna boende från 2015. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning, genomgående hög standard och egen terrass på hela 27kvm! Bostaden har generösa fönsterpartier, enhetligt parkettgolv och genomgående behaglig färg på väggarna i samtliga rum.
Det stilrena och moderna köket erbjuder allt du behöver - trevliga ytor för matlagning, goda förvaringsmöjligheter samt moderna vitvaror. Duka upp för måltider i köket eller i det luftiga vardagsrummet, vidare finns det även möjlighet att möblera rummet med soffgrupp för filmkvällar. Bostaden erbjuder tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Två helkaklade badrum varav ena med tvättstugedel. Från bostadens ena sovrum hittar vi utgång till den stora terrassen, delvis inglasad och delvis under bar himmel. Underbar plats att njuta av sociala tillställningar, måltider eller en enkel kopp kaffe. En plats att trivas på!

Centralt beläget boende med närhet till allt! Ett par minuters promenad leder till Eskilstunas citykärna. Här erbjuds shopping, nattliv, restauranger och fik. På samma avstånd nås även Mälardalens universitet med ett brett utbud av både program och fristående kurser. För den som pendlar med tåg ligger denna bostad belägen på bästa adress. På ca 5 minuter till fots nås Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. I bostadens närhet finns flertalet matvarubutiker, gym, bibliotek och allt annat man kan önska. Områden kring centrum innefattas av många vackra parker, utomhusgym samt vackra Eskilstuna ån och dess grönskande omgivningar.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 1 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm
Uteplats Ja. Delvis inglasad uteplats.
Våning 1 av 5

Hall
När vi kliver in till bostaden möts vi av en ljus och rymlig hall. Direkt innanför ytterdörren ligger grå klinker på golvet som sedan övergår till ett trevligt parkettgolv. Hallen har utrymme för hatthylla och skoställ, Förlängningen av hallen är möblerbar och här kan exempelvis sittbänk och byrå placeras. Längre in i bostaden finner du en inre hall med möjlighet till förvaring i garderober.

Kök
Direkt till vänster efter hall öppnar sig vardagsrum och matplats. Med öppen planlösning hittar vi här trevliga ytor för socialt umgänge. Vidare hittar vi det moderna köket som är utrustat med vita släta luckor, vitt kakel och i stark kontrast en mörk bänkskiva. Generöst med förvaringsutrymme i både över- och underskåp och trevliga ytor för matlagning. Kapitalvarorna består av induktionshäll, fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin. Köket har ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck och här ryms även en matplats för 6 personer. Idag finns här ett specialtillverkat bord anpassat till kökets utrymme som kan komma att ingå. Vid middagar med större sällskap dukar ni enkelt upp i det intilliggande vardagsrummet.

Vardagsrum
Generösa fönsterpartier skapar ett ljust och luftigt vardagsrum. Här finns utrymme att möblera med både matplats och soffhörna. Utmärkt plats att samlas kring trevliga måltider och mysiga filmkvällar.

Sovrum 1
Här kliver vi in i ett luftigt sovrum med ett härligt ljus från flertalet fönster och vackert ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet väggar har en behaglig ljusgrå nyans och tillsammans med takmonterade gardiner känns det ombonat och lyxig. Här finns gott om plats att inreda med dubbelsäng och förslagsvis skrivbord. Generöst med förvaringsmöjligheter i två stora garderober, smakfullt utrustade med spegeldörrar. Från sovrummet finns utgången till bostadens stora terrass.

Terrass
Till bostaden hör en stor terrass på hela 27kvm där ljumma sommarkvällar kan avnjutas. Terrassen är delvis under tak och inglasad vilket ger er ett härligt skyddat läge, möblera terrassen med både matbord och loungemöbler. Här finns behaglig nålfiltsmatta golvet, trivsam utebelysning och grönskande buskage utanför staketet. Under den varmare årstiden blir detta platsen där du intar ditt morgonkaffe eller bjuder över vännerna på en trevlig middag!

Sovrum 2
Lekfullt sovrum med behaglig grå nyans på väggarna. Rummet inbjuder såväl till lek som avslappning. Möblera med säng, förvaringsmöbler och leksaker. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet och ger utsikt mot bostadens terrass.

Sovrum 3
Perfekt tonårsrum, kontor eller gästrum. Här finns utrymme att möblera med säng, skrivbord och möbel till klädförvaring. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet. Likt de andra sovrummen är även detta målat i den behagliga nyansen i grått.

Badrum
Bostadens badrum har kaklade ytskikt med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här erbjuds hög komfort med golvvärme och möjligheten att ta ett avslappnade bad. Vidare är badrummet är utrustat med toalettstol, handfat med kommod och överhängande spegelskåp med infällda spotlights samt handdukstork. Tvättstugedel som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva, vägghängt skåp samt möjlighet att möblera med fristående förvaringsskåp ger er goda förvaringsmöjligheter.

Gästtoalett
Helkaklad gästtoalett som är utrustad med toalettstol, handfat samt överhängande spegelskåp med inbyggd belysning. Ljusgrå klinker på golvet tillsammans med vitt kakel på väggarna.

Klädkammare
Bostadens rymliga klädkammare skapar goda möjligheter för bra förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader Hiss finns i trapphuset och garageplats/p-plats finns att hyra, separat kö. Byggnaden är från 2015. Bredband och TV via ComHem/Fibra. Porttelefon är installerad. Postboxar finns i entrén samt tidningshållare utanför varje lägenhet. I månadsavgiften ingår värme, bredband och kabel-tv (grundutbud av TV-kanaler). Förråd tillhör lägenheten. Cykelförråd och barnvagnsförråd. Övernattningslokal 500kr/natt.

Nybyggd inglasning av uteplats

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2018-09-21
Primärenergital 96

Ekonomi

Lägenhetsnummer 59 i HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Pris 2 750 000 kr utgångspris
Avgift 4887 kr/mån
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Driftkostnader beräknade enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1.5144%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 832 668 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716402-0849
Gatuadress Rademachergatan 28A
Postnummer 63218
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 69
Antal lokaler 1
Renoveringar 2021 har föreningar investerat i 2160 andelar i HSB:s solcellspark
2021 Obligatorisk ventilationskontroll har utförts
2021 Målning av förrådsdörrar, dörr till garage samt sop rumsdörr har skett
Det finns en digital underhållsplan (UH-plan online) som aktiverade under 2020 och gäller tom 2070
Planen följs upp kontinuerligt vid styrelsemöten och uppdateras årligen i samband med den årliga underhållsbesiktningen.
Parkering 38 Garage platser, 23 parkeringsplatser och 2 MC parkeringsplatser
Tv och bredband Tele2
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensamt föreningslokal som boende i föreningen har hyra som övernattningslägenhet eller för sammankomster. Under hösten 2021 beslutades att hyra ut lokalen externt. Hyresavtal har tecknats med PEAB för perioden 20211115 till 20230115.

Video

Film

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR