Intagsgatan 18C

Eskilstuna 675 000 kr utgångspris

Vacker fiskbensparkett, modernt kök och badrum. Låg avgift där bredband ingår!

Smakfull och trivsam bostad för dig som ska flytta hemifrån. Perfekt som första-bostad eller för dig som behöver övernattningslägenhet. Här bor du med ett centralt läge nära till Mälarsjukhuset och Djurgårdsparkens vackra grönområde.
Bostaden erbjuder ett rymligt kök i modernt utförande med arbetsytor på massiv ekbänkskiva. Här finns gott om förvaringsutrymme samt möjlighet att möblera med matbord för besökande vänner. Vardagsrum och sovrum i ett, perfekt att kolla på favoritserien i soffan eller sängen. Du väljer! Stort fönster ger utsikt mot den lummiga innergården som erbjuder bra sittplatser och grillmöjligheter. Vidare finns helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt inbyggd garderob. Genomgående ljusa färgval samt ett vackert parkettgolv med fiskbensmönster som ger lägenheten en trivsam karaktär. Börja packa flyttkartongerna, denna bostad är redo för inflytt!

Mycket trevlig förening som genomfört de flesta stora renoveringar. Här bor du med låg avgift där även bredband är inkluderat. Fastigheten har ett attraktivt läge nära till centrum, universitet, Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till flertalet butiker och restauranger vid Djurgården och Gamla stan. Nära till natursköna promenadstråk och kulturellt värdefulla byggnader i området. Fina motionsspår i Odlaren och gångavstånd till Eskilstuna Golfklubb. Busshållplats intill fastigheten. Nära till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser till Stockholm och Västerås.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 38 kvm
Våning 1 av 3

Hall
Välkommen in i en ljus hall via säkerhetsdörr. Hallen känns luftig med sina ljusa väggar. Ett slitstarkt klinkerbelagt golv i jordnära nyans finns här. Direkt till vänster om ytterdörren erbjuds hatthylla samt plats för skoställ. Hallen leder in till alla lägenhetens rum.

Allrum
Rakt fram till vänster nås det härliga rummet som präglas av vackert parkettgolv med fiskbensmönster. Rummet är stilrent med sina ljusa väggar och det vackra ljusinsläppet från dess stora fönster. Här passar utmärkt att inreda med såväl stor soffa som säng eller annat möblemang. Vidare finns ingång till rymlig klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Det centrerade fönster vetter ut mot föreningens lugna innergård - trivsamt utrustad med sittmöbler och grill.

Kök
Ljust och rymligt kök med vita släta köksluckor och kaklad arbetsdel i vitt. Detta tillsammans med de vita väggarna ger köket en fräsch och tilltalande känsla för matlagning. För dig som gillar såväl långkok som snabba luncher finns bra arbetsutrymme längs med kökets bänkskiva i ek. Bra med förvaringsutrymme samt vitvaror som häll med ugn, fläkt och kombinerad kyl och frys. Längre in i rummet finns utmärkt plats att möblera med matplats för fyra personer under fönster som vetter mot innergården.

Badrum
Trevligt badrum med helkaklade ytskikt. Badrummet har vita väggar tillsammans med mörkt klinkergolv. Här finns duschplats, toalettstol, kommod med tvättställ och vägghängt spegelskåp samt vattenburet element.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1947
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar
Målning och ny garderob

Till lägenheten hör två källarförråd.
Föreningen har låsta cykelrum med ingång på baksidan.
Tvättstuga med bra maskiner och intilliggande torkrum.
Två gemensamma uteplatser med grillmöjligheter på gården.
Gym och hobbyrum i källarplan.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-10-13
Primärenergital 95

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4666-001-0002 i BRF Svalan 30
Pris 675 000 kr utgångspris
Avgift 2235 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, Bredband, trappstäd
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 1.95%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 103 974 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Svalan 30
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1112
Gatuadress Intagsgatan 18
Postnummer 63350
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Brf Svalan 30 i Eskilstuna förfogar över 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastighetsägarna Mittnord AB har hand om den ekonomiska förvaltningen av föreningen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Proinova Försäkringsmäklare.
Föreningens ekonomi 2023 Isolering av råvind, Ett plank mot grannen ska byggas, Byte till ledlampor i fastigheten, Trädgården ska göras i ordning, Besiktning av samtliga lägenheter,En ny underhållsplan skall göras, OVK
Antal lägenheter 44
Renoveringar Huset är dränerat under 1990-talet.
2011 Fasad
2011 Fönster
2013 Avlopp källare
2014 Tvättstuga och torkrum
2015 Takrenovering
2016 Installation av säkerhetsdörrar
2017 Fjärrvärmeväxlare
2017 Nya termostater
2018 Nya tvättmaskiner
2018 Byte av källardörrar till cykelrum
2018 Byte av cirkulationspump, värmeväxlare samt styr och reglerutrustning
2018 Staket mot grannfastigheten
2019 Uppmärkning av P-platser
2021 Bytt dörr till tvättstugan
2022 Installation av solceller, Postbox installerad, Thujor planterade, Tvättmaskin lagad
Parkering 22 p-platser

Planritning
Planritning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR