Djurgårdsvägen 25

Eskilstuna 1 950 000 kr utgångspris

Generös tvåa i Eskilstunas finaste kvarter!

Välkommen till denna härliga lägenhet om 73 kvm belägen på attraktiva Djurgårdsvägen 25. Bostaden har ett ostört läge högst upp i huset med en härlig utsikt från balkongen över Eskilstunas paradgata. Lägenheten erbjuder fantastiska ljusflöden genom fönster i tre väderstreck och ett klassiskt uttryck med välbevarade parkettgolv. Vardagsrummet är rymligt och har en underbar öppen spis som är i bruk och höjer mysfaktorn enormt. Från vardagsrummet nås även balkongen som ligger i trevligt söderläge. Köket är ljust och rymligt och har gott om plats för ett större matbord. I bostaden finns även stort sovrum. Ursprunglig trea, se alternativ planlösning. En unik våning med ett av Eskilstunas bästa lägen som har allt man kan önska!

Liten och familjär förening med mysig innergård där det finns plats för både grill och lek. Fri parkering på fastighetens baksida och möjlighet finns att hyra garageplats. Föreningen har mycket god ekonomi och låg belåningsgrad.

Bostaden är belägen ett stenkast från de mysiga kvarteren i Gamla staden, ett lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum. Runt hörnet finns caféer och restauranger, en kort bit från lägenheten ligger Söder med ytterligare caféer och butiker. På några minuters gångavstånd finns Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. Närhet även till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 73 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 2

Hall
Välkommen in i en hemtrevlig hall med ljusa ytskikt på väggar och ett vackert parkettgolv på golvet. Till vänster i hallen finns utrymme för avhängning med hatthylla.

Vardagsrum
Ett rymligt vardagsrum med en fantastisk öppen spis och vacker fiskbensparkett. Den vackra, välbevarade fiskbensparketten sätter prägel på vardagsrummet. Väggar har en smakfull klassisk tapet och taket är ljust. Här finns förutom två fönster även en balkongdörr som ger ytterligare ljusinsläpp. Härifrån nås även bostadens balkong som ligger i trevligt söderläge och har utsikt över vackra villakvarter.

Kök
Köket är fullutrustat med kombinerad kyl/frys, spis, fläkt, och integrerad diskmaskin. Kyl/frysen ska bytas ut innan inflytt. Köksluckorna går i ljus ton med vackra klassiska beslag och matchas mot en mörk bänkskiva och ett mörkt kakel. Ljusa och fina ytskikt på väggar och en praktisk linoleummatta på golvet. Rummets dubbla fönster ger ett mycket gott ljusinsläpp. Här finns en generös matplats med utrymme för ett större köksbord.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. I rummet finns ett stort fönster som ger fint ljusinsläpp. Ljust parkettgolv möter ljusa färger på väggar och tak som skapar en harmonisk känsla. Här är goda förvaringsmöjligheter för kläder i form av två rymliga garderober.

Badrum
Bostadens badrum är beläget intill hallen och har en praktisk våtrumsmatta på golv och kaklade väggar. Här finns dusch, toalettstol, kommod med handfat och ett spegelskåp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1945
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren samt tillgång till förvaring på vinden.
Tvättstuga finns i källaren.
P-plats på innergården (ingen som tillhör lägenheten utan alla platser får användas av medlemmarna).
Bredband via: Fiber (separat abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren)

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 42610010007 i Bostadsrättsföreningen Djurgården 18 upa
Pris 1 950 000 kr utgångspris
Avgift 4773 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, trappstäd, trädgårdsskötsel.

Andel i förening 17.96%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 97 759 kr

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen ett stenkast från de mysiga kvarteren i Gamla staden, ett lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum. Runt hörnet finns caféer och restauranger, en kort bit från lägenheten ligger Söder med ytterligare caféer och butiker. På några minuters gångavstånd finns Sveaplans köpcenter med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. Närhet även till parker och grönområden.
Parkering Fri parkering på innergården.
Garageplats finns att hyra för 350 kr/månad.

Förening

Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Djurgården 18 upa
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-0346
Gatuadress Djurgårdsvägen 25
Postnummer 63351
Ort Eskilstuna
Allmänt om föreningen Föreningens adress är Brf Djurgården 18 u.pa med adress Djurgårdsvägen 25, 633 51 Eskilstuna.
Fastighetens byggnadsyta är 407 m2, byggnadsår 1945, markyta 545 m2 och ägs av föreningen. 6st lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger 6 p-platser och 5 garage. Fastigheten är fullvärdesförsäkrade genom Länsförsäkringar. Fastighetsägarna Mittnord AB har svarat för den ekonomiska förvaltningen.
Föreningens ekonomi 2022 Målning källarväggar 2023 Byte entrédörrar 2024 Besiktning husfasad 2025 Målning trapphus, trapp samt räcken, byte tvätt och torkmaskiner, målning fönster 2027 renovering garageplats, nytt balkongtak
Antal lägenheter 6
Renoveringar 2021 Lagt om plattorna till både entréerna, gjort markarbete, köpt 2 nya garageportar så att garagen in under huset kan utnyttjas, tagit bort rullgruset på gården och ersätt med gårdsgrus, förbättrar inomhus och utomhusbelysningen, köpt ny källardörr, utsugsfläkt installerat i tvättstuga, ny elservis installerat av kommun, polering av golv i trapphuset
Parkering 5 garageplatser

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR